1
Автомобилно осветление

Ultinon LED

крушка преден фар кола

  Ultinon LED

  крушка преден фар кола

  Следващото ниво бяла светлина

  Фаровете Philips Ultinon LED-HL [~H4] ви позволяват да изживеете ново ниво на яркост: стилна бяла светлина с до 6200 K с висока производителност на лъча. Подобрено напасване и компактен дизайн благодарение на вградената електроника. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Следващото ниво бяла светлина

Фаровете Philips Ultinon LED-HL [~H4] ви позволяват да изживеете ново ниво на яркост: стилна бяла светлина с до 6200 K с висока производителност на лъча. Подобрено напасване и компактен дизайн благодарение на вградената електроника. Вижте всички предимства

НОВО

Ultinon LED крушка преден фар кола

LED-HL [~H4], 6200 K, До 160% по-ярка светлина, Компактен дизайн за по-добро пасване 11342ULWX2 Търсене на подобни продукти

Уверете се, че крушката е подходяща

за автомобила ви!

Следващото ниво бяла светлина

Компактен и ярък бял светодиод

 • Получете до 160% по-ярка светлина за превъзходна видимост

  Получете до 160% по-ярка светлина за превъзходна видимост

  Шофирането на тъмно е изискващо, така че трябва да разчитате на вашите фарове. Предното и периферното зрение са от значение за подобряване на вашата способност за шофиране с цел по-безопасно пътуване. С технологията SafeBeam светодиодните фарове за автомобили Philips Ultinon подобряват вашата видимост до 160%. След като веднъж усетите ефекта, наподобяващ дневна светлина, винаги ще предпочетете светодиодите. Колкото повече виждате, толкова по-добре шофирате, по-бързо реагирате и в по-голяма безопасност се намирате. Така че не оставяйте тъмнината да спечели, изберете Philips и започнете да шофирате през нощта с по-голяма увереност и контрол.

 • До 6200 K за чиста бяла светлина

  До 6200 K за чиста бяла светлина

  С висока цветна температура до 6200 келвина светодиодните предни фарове Philips Ultinon произвеждат ярък бял лъч, наподобяващ дневна светлина. С по-ясна видимост ще можете по-добре да разпознавате препятствия и да изберете перфектната линия на шофиране. А тъй като не е необходимо да се напрягате, за да видите терена отпред, ярките светлини правят нощното каране по-комфортно и вълнуващо.

 • Издръжливи светодиодни крушки за автомобили с по-дълъг експлоатационен живот

  Издръжливи светодиодни крушки за автомобили с по-дълъг експлоатационен живот

  Искате ярки и стилни фарове за мъгла, но не искате да сменяте изгорели крушки. Това е главният минус на обикновените фарове за мъгла – колкото по-мощна е светлината, толкова по-кратък е нейният живот. Светодиодите са много по-трайни и светодиодните продукти Philips Ultinon със система за управляване на топлината AirFlux показват изключителна издръжливост – с продължителност на експлоатационния живот до 8 години.

 • Лесно инсталиране благодарение на вградена електроника

  Светодиодът Philips Ultinon използва чисто нов дизайн на крушката, интегриращ електроника на драйверна кутия в корпуса. Драйвърната кутия е мозъкът на светодиода: тя управлява функционални аспекти, като ватова мощност и светлоотдаване. Много други светодиодни модернизирани решения на пазара имат драйверна кутия, външна за корпуса на светодиода. Светодиодът Philips Ultinon я интегрира директно в корпуса, за да създаде оптимизиран дизайн, използвайки минимално пространство. Оптимизираният размер на светодиода е ключов, тъй като някои от оптиките са много малки. Светодиодът Philips Ultinon с компактния си дизайн е подходящ за широка гама модели на автомобили и може лесно да бъде инсталиран от специалисти механици.

 • Автомобилно осветление Philips от най-високия клас

  Усъвършенстваното в технологичен аспект осветление от Philips е известно в автомобилната индустрия и е част от нея вече 100 години. Продуктите с качество от автомобилен клас Philips са проектирани и разработени съгласно стриктни процеси за контрол на качеството (включително приложимите ISO стандарти), което води до все по-висок стандарт в производството. Главните производители на автомобили избират лампи Philips, тъй като купувайки Philips, те купуват качество. Получавате мощна ярка светлина и прецизен лъч. Получавате елегантен стил. Насладете се на по-безопасно и по-плавно шофиране.

 • Лесен монтаж и съвместимост с много автомобилни модели

  Проектирани за лесен монтаж в съвместими автомобили, шофьорите с опит в обслужването ще могат да надстроят съвместимите фарове с лекота. Въпреки това препоръчваме специалист механик да монтира вашите нови светодиодни фарове Philips – това би гарантирало незабавното им използване. Въпреки че тези фарове са съвместими с широка гама модели автомобили, не се поддържат всички видове автомобили.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува