CRT монитор

  Microsoft Windows Compliance

  цифровизирана ЕЛТ, идеален размер на екрана и стойност

  С първия по рода си едночипов централен процесор за цифрово отклонение, осигуряващ превъзходно изображение, идеален размер на екрана и ергономично гледане, високо качество и стойност, мониторът 107E7 е едновременно изгоден дисплей за свършване на работата и щадящо околната среда технологично решение без олово. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

цифровизирана ЕЛТ, идеален размер на екрана и стойност

конструкция без олово

 • sRGB осигурява съгласуване на цветовете между дисплея и отпечатките

  sRGB осигурява съгласуване на цветовете между дисплея и отпечатките

  sRGB е отраслов стандарт, осигуряващ възможно най-доброто съответствие между показваните на екрана цветове и цветовете на отпечатаните снимки.

 • Революционен централен процесор с цифрово отклонение на Philips

  Изключителното нововъведение на Philips -- първата едночипов кинескоп в света -- съчетава отклонителната система и микроконтролера в един чип, за цифрова обработка и управление на входната синхронизация. Тази нова технология не допуска влошаване на качеството на изображение от електронен шум, намалява трепкането на дисплея и подобрява геометрията за по-добри екранни характеристики.

 • XGA разделителна способност 1024 x 768 за по-рязка картина

  При графичните монитори разделителната способност на екрана означава броя на точките (пикселите) на целия екран. Например, екран с 1024 х 768 пиксела може да показва по 1024 отделни точки на всеки от 768-те реда, или около 786 хиляди пиксела. XGA осигурява разделителна способност 640 на 480 или 1024 на 768 пиксела.

 • Плоска квадратна тръба намалява изкривяването и отражението

  Тръба, проектирана за намаляване на изкривяването и отражението.

 • Съвместимост с PC и Mac платформи

  Способността за работа с разнообразни платформи; мониторите на Philips са съвместими за свързване с компютри PC, като използват VGA свързване и се свързват с Macintosh.

 • Лесно, удобно за потребителя инсталиране "plug and play"

  "Plug and play" е стандарт за свързване на периферни устройства. Едно дисплейно устройство "plug and play" може да се свърже към персонален компютър и да работи, без да се налага намеса на потребителя за регулиране на сложни настройки.

 • Бързо и лесно за персонализирано управление на екранното меню

  Екранен панел за регулиране на монитор. Екранното меню се използва за хоризонтално и вертикално позициониране, както и други настройки на монитора.

 • Отсъствието на олово опазва нашата околна среда

  Продуктите с безоловен дисплей са проектирани и произведени в съответствие със строгите стандарти на Ограниченията за използване на вредни вещества на Европейската комисия (RoHS), ограничаващи използването на олово и други токсични вещества, които могат да навредят на околната среда.

 • По-ниска мощност на потребление от средната за класа

  Намаление на електрическата мощност, необходима за работата на устройството, за истински икономии.

 • MPRII гарантира безопасност с ограничаване на електромагнитното облъчване

  Световен стандарт, задаващ строги нива на електромагнитно облъчване, предизвиквано от мониторите.

 • За вашата безопасност: корпус със забавители на пламък от космически материал

  Пластмасата поликарбонат/ABS е най-добрият и най-здрав огнеупорен материал за корпусни детайли; той е създаден и използван в космическата и автомобилната промишлености, както и за пожароизвестителни датчици, като е в съответствие с най-строгите стандарти за противопожарна безопасност.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува