CRT монитор

  Microsoft Windows Compliance

  висококачествен дисплей с цифровизиран кинескоп Real Flat

  С централния си процесор с цифрово отклонение, повишаването на яркостта с едно движение, разделителната способност от 1280 х 1024, яркия кинескоп Real Flat, идеалния размер на екрана и безоловния дизайн, моделът 107B7 добавя живец и вълнение към изживяванията в Интернет и мултимедийните приложения. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

висококачествен дисплей с цифровизиран кинескоп Real Flat

конструкция без олово

 • sRGB осигурява съгласуване на цветовете между дисплея и отпечатките

  sRGB осигурява съгласуване на цветовете между дисплея и отпечатките

  sRGB е отраслов стандарт, осигуряващ възможно най-доброто съответствие между показваните на екрана цветове и цветовете на отпечатаните снимки.

 • SXGA, разд. способност 1280 x 1024, за по-отчетливо изображение

  При графичните монитори разделителната способност на екрана означава броя на точките (пикселите) на целия екран. Например, екран с 1280 х 1024 пиксела може да показва по 1280 отделни точки на всеки от 1024-те реда, или около 1,3 милиона пиксела.

 • Революционен централен процесор с цифрово отклонение на Philips

  Изключителното нововъведение на Philips -- първата едночипов кинескоп в света -- съчетава отклонителната система и микроконтролера в един чип, за цифрова обработка и управление на входната синхронизация. Тази нова технология не допуска влошаване на качеството на изображение от електронен шум, намалява трепкането на дисплея и подобрява геометрията за по-добри екранни характеристики.

 • С High Bright Hot Key моментално се регулират нивата на яркост

  Функция, която предлага моментално регулиране на яркостта до идеалното ниво за гледане на приложения за текст, Интернет, игри и мултимедия, като осигурява удобно гледане и подобрена работа с всеки тип приложение.

 • Real Flat кинескоп за естествен образ, без изкривяване и отблясъци

  Авангардната технология на Philips за плоски кинескопи намалява блясъка и отражението по-ефективно от нормалните кинескопи. Специалната засенчваща маска с високи яркост и контраст помага да се поддържа по-резкият фокус и отсъствие на "разцъфтяване" на цветовете в сравнение със стандартните кинескопи. Тя показва образи на монитор, които изглеждат като образите на хартия. Гледането на образа е по-приятно. Правите линии са прави. Намирането на положение без отражения е много по-лесно. Към това се добавя по-малкото напрежение за очите - за приятно изживяване от гледането.

 • Кинескоп с висока яркост и висок контраст, отморяващ очите

  Кинескоп, предназначен за увеличаване на яркостта и контраста на образа чрез усилване на тока на лъча на електронния прожектор на кинескопа.

 • Съвместимост с PC и Mac платформи

  Способността за работа с разнообразни платформи; мониторите на Philips са съвместими за свързване с компютри PC, като използват VGA свързване и се свързват с Macintosh.

 • Лесно, удобно за потребителя инсталиране "plug and play"

  "Plug and play" е стандарт за свързване на периферни устройства. Едно дисплейно устройство "plug and play" може да се свърже към персонален компютър и да работи, без да се налага намеса на потребителя за регулиране на сложни настройки.

 • Отсъствието на олово опазва нашата околна среда

  Продуктите с безоловен дисплей са проектирани и произведени в съответствие със строгите стандарти на Ограниченията за използване на вредни вещества на Европейската комисия (RoHS), ограничаващи използването на олово и други токсични вещества, които могат да навредят на околната среда.

 • По-ниска мощност на потребление от средната за класа

  Намаление на електрическата мощност, необходима за работата на устройството, за истински икономии.

 • TCO'03 гарантира най-високите стандарти за безопасност и ергономичност

  Стандарт на TCO (Шведска конфедерация на професионалните служители), който е дори по-строг от MPR-II, за безопасност и ергономичност, особено по отношение на променливите електрически полета (AEF).

 • За вашата безопасност: корпус със забавители на пламък от космически материал

  Пластмасата поликарбонат/ABS е най-добрият и най-здрав огнеупорен материал за корпусни детайли; той е създаден и използван в космическата и автомобилната промишлености, както и за пожароизвестителни датчици, като е в съответствие с най-строгите стандарти за противопожарна безопасност.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува