1
Телевизори

Звук на телевизора

Почувствайте всеки детайл

Нашите телевизори с най-добър звук

Звук от Bowers & Wilkins

 

Ексклузивната озвучителна система от легендарните аудио инженери Bowers & Wilkins осигурява звук с дълбоки и изразителни баси, кристално ясни високи честоти и отчетлив диалог. Дори при ниски нива на силата на звука.

 

Вълнуваща комбинация

Нашите телевизор става все по-тънки , но звукът им остава с оптимални параметри.
Подобрено качество на звука и яснота

Чуйте всеки шепот

 

Високоговорителите осигуряват чист и ясен звук във високочестотния диапазон – чупене на стъкло, пеене на птички, капки дъжд. Посоката на високочестотните звуци също се контролира, което гарантира широка зона с прецизно озвучаване.

Телевизор с добър звук | Яснота на диалога

Не пропускайте нито дума

 

Басовият високоговорител на вашия телевизор Philips се грижи за средните и ниски звукови честоти. Звукът сякаш идва от центъра на телевизора, а диалогът е кристално ясен. Онова, което чувате, и онова, което виждате, са в перфектен синхрон.

Вграден събуфър | Подобрете изживяването си при слушане на телевизора

Усилете баса              

 

Събуфърите възпроизвеждат най-ниските честоти. Експлозиите във филмите ще ви разтърсят. Двигателите ще изръмжат. Музикалните изпълнения ще звучат пълноценно, с дълбоки ниски тонове и силни барабани и бас китари.

Озвучителната система е различна за  различните модели телевизори. Моля, проверете продуктовите спецификации на телевизора.
Свободно стоящ Монтаж на стена

Всяка детайл има значение  

 

Телевизор Philips  създаден, за да осигури невероятно акустично изживяване, където и да го поставите. По време на първоначалната настройка може да изберете предварително конфигурирани настройки на звука, които оптимизират телевизора ви за монтаж на стена или на поставка. Ако преместите телевизора си, настройките могат лесно да бъдат променени от главното меню.

Телевизори най-добър звук

  Повече за звукови системи и телевизори Philips    

OLED телевизори
Несравнимо усещане за реалност

Ambilight
Потопете се в съдържанието, което обичате

Smart телевизори
Многообразно съдържание на ваше разположение