1
Телевизори

Philips TV звук

Вижте колко красив може да бъде звукът

Потапящ домашен звук

 

Докато телевизорите ни стават все по-минималистични, ние гарантираме обем на звука. Когато слушате нова песен, гледате филм или играете на вълнуваща игра ще се наслаждавате на богат, динамичен звук.

Philips TV звукова технология Multi-ring

Технология Multi-ring

 

Нашата интелигентна технология Multiple Ring позволява на високоговорителя да се движи по възможно най-свободния начин, създавайки един по-пълен и по-чист звук с богат бас – забележително, като се има предвид колко елегантно тънки са нашите телевизори.

Philips TV с естествен звук

Естествен звук

 

Чрез откриването на високоговорителите всяка звукова вълна достига ушите ви директно, без нещо да пречи. Така можете да се насладите на чистота на говора и ясни, по-естествени тонове. Ето – силата на малките неща.

Видим звук

 

Изработени да произвеждат впечатляващ звук от малки размери, нашите насочени напред високоговорители генерират забележително чисти тонове на гласа. Освен това са много приятна гледка за окото.

Spotify Connect

 

Високоговорителите Smart TV са създадени за страхотен звук. Затова ги използвайте по предназначение. Със Spotify Connect просто натиснете бутона за възпроизвеждане на вашето приложение Spotify и вашите топ мелодии веднага ще зазвучат от телевизора.