1
Телевизори

Звук на телевизора

Почувствайте всеки детайл

Нашият телевизор с най-добър звук

Серия OLED 9

EISA IF
  • OLED телевизори. Несравнимо усещане за реалност.
  • Видеопроцесор Philips P5. Винаги перфектен, независимо от източника.
  • Усещане като на кино за вашия слух. Звук, настроен от меломани.

Наситен звук.
Разтърсващо усещане.

 

Впечатляващото качество на картината на телевизорите Philips се съчетава с наситен звук, осигурявайки наистина завладяващо изживяване. Насладете се на ясна и отчетлива реч, дълбоки баси и усещане за простор. Независимо дали сте се потопили в екшън филм, или гледате концерт на живо онлайн.

Вълнуваща комбинация

Нашите телевизор става все по-тънки , но звукът им остава с оптимални параметри.
Подобрено качество на звука и яснота

Чуйте всеки шепот

 

Високоговорителите осигуряват чист и ясен звук във високочестотния диапазон – чупене на стъкло, пеене на птички, капки дъжд. Посоката на високочестотните звуци също се контролира, което гарантира широка зона с прецизно озвучаване.

Телевизор с добър звук | Яснота на диалога

Не пропускайте нито дума

 

Басовият високоговорител на вашия телевизор Philips се грижи за средните и ниски звукови честоти. Звукът сякаш идва от центъра на телевизора, а диалогът е кристално ясен. Онова, което чувате, и онова, което виждате, са в перфектен синхрон.

Вграден събуфър | Подобрете изживяването си при слушане на телевизора

Усилете баса              

 

Събуфърите възпроизвеждат най-ниските честоти. Експлозиите във филмите ще ви разтърсят. Двигателите ще изръмжат. Музикалните изпълнения ще звучат пълноценно, с дълбоки ниски тонове и силни барабани и бас китари.

Озвучителната система е различна за  различните модели телевизори. Моля, проверете продуктовите спецификации на телевизора.

Звук от
Bowers & Wilkins 

 

Впечатляващо! Моделът 903 OLED на Philips може да се похвали със звук от легендарните аудиоексперти Bowers & Wilkins. Ексклузивната озвучителна система осигурява звук с плътни, богати баси и автентична детайлност. Когато брилянтното качество на картината се съчетае със звук от същото ниво, изживяването е хипнотично.

 

Вижте пвече за нашето сътрудничество

Компактен телевизор.  Мощен звук.  

 

Този Full HD smart телевизор Серия 5863 на Philips е перфектен за спалня или детска стая, подходящ за любители на музиката и геймъри. Той притежава високоговорител 16 W с Bluetooth, чиято мощ надвишава размера му.

Свободно стоящ Монтаж на стена

Всяка детайл има значение  

 

Телевизор Philips  създаден, за да осигури невероятно акустично изживяване, където и да го поставите. По време на първоначалната настройка може да изберете предварително конфигурирани настройки на звука, които оптимизират телевизора ви за монтаж на стена или на поставка. Ако преместите телевизора си, настройките могат лесно да бъдат променени от главното меню.

Телевизори най-добър звук

  Повече за телевизорите Philips    

OLED телевизори
Несравнимо усещане за реалност

Ambilight
Потопете се в съдържанието, което обичате

Smart телевизори
Многообразно съдържание на ваше разположение