1
Телевизори

Ако гледате съдържание от различни източници през интернет,
ще  обикнете P5

Гледайте клипа
Преди След

Съвършен източник

 

Визуални несъвършенства, като шум и артефакти, могат да бъдат наблюдавани при почти всяко телевизионно съдържание. P5 ги коригира, като намалява шума, без да вкарва дразнещо размазване, и елиминира видимите градации на цветовете, като разширява 8-битовия видеосигнал до почти 14 бита точност.

Sharpness

Съвършена рязкост

 

Повечето картини са с разделителна способност, която е само малка частица от 4K, която съвременните екрани могат да покажат. Мащабиращият алгоритъм на Detail Enhancer на P5 решава този проблем, като трансформира съдържание в по-рязка Ultra HD картина. Резултатът е по-прецизно изображение с видимо по-голяма дълбочина и измерение.

Преди След

Perfect Color

 

10-битовата обработка на цветовете в повечето телевизори ограничава обхвата на цветовете, които могат да бъдат показвани, независимо от качеството на картината. Като прилага 17-битова обработка, P5 отключва милиони други цветове. Наситеността е много по-жива и интензивна, а цветовете на кожата по-естествени.

Преди След

Съвършен контраст

 

Разширявайки обхвата на контраста, P5 може да направи ярките части от образа по-ярки, а тъмните зони "по-черни". Резултатът е картина с по-голяма дълбочина и запазване на детайла, като създава усещането, че сте "вътре" в действието.

Преди След

Съвършено движение

 

Филмовите камери улавят движението, като правят 24 отделни снимки, или "кадъра" всяка секунда. Поради това ние усещаме бързите движения на камерата като смущаващо "насичане". P5 добавя "между тях" три допълнителни образа към всеки оригинален кадър за невероятно гладко, плавно и естествено изживяване при гледане.

Вълшебното число е пет

Във всеки един от нашите телевизори има иновативна технология, работеща усърдно да създаде най-доброто качество на картината. Всяка от тях се фокусира върху петте елемента, които окото може да възприеме: съвършен източник, рязкост, цвят, контраст и движение.

 

Комбинирани нашите системи за качество на картината създават невероятна картина без значение от източника или качеството. Така че дали гледате YouTube, или Netflix, те и двете са визуално зашеметяващи.

Елементи на качество на картината на телевизорите Philips
Philips TV 4K Ultra HD TV

Ultra HD срещу Full HD

 

Телевизията с висока детайлност се предлага в две форми. Ultra High Definition (UHD) и Full High Definition (FHD). С FHD можете да се насладите на вашата картина с до 1080p разделителна способност и 2 милиона пиксела. В комбинация с нашите технологии за обработка на картината от Philips това постига отлично качество на картината. UHD 4K TV подобрява разделителната способност четири пъти, давайки ви възможно най-доброто с невероятни детайл и дълбочина.

без Ultra HD with Ultra HD
без HDR with HDR

Висок динамичен обхват (HDR)

Дава живот на картината пред очите ви

 

High Dynamic Range осигурява чувствително по-различно визуално изживяване. С удивителна яркост, несравним контраст и завладяващ цвят, картината оживява с много по-голяма яркост, като същевременно представя много по-дълбоки, по-изразени нюанси на черното . Това прави по-пълна палитра от богати нови цветове, невиждани преди в телевизор, което ви дава визуално изживяване, което ангажира сетивата ви и вдъхновява емоции. Идеален за любители на киното и филмови запалянковци!