1
Телевизори

4K OLED телевизор от Philips

Единствените в света OLED телевизори с Ambilight

Гледайте клипа

Какво е OLED?

 

Philips OLED е следващото поколение технология за телевизори. За разлика от обикновените LED телевизори OLED не се нуждае от подсветка. Всеки пиксел генерира своите собствени цвят и светлина – а когато са изключени, са черни. Напълно черни. С по-дълбоки черни тонове получавате по-добри цветове и впечатляващ контраст, който ви позволява да се наслаждавате на най-чистата, най-реалистичната картина, създадена от телевизор Philips досега.

Лого на OLED

Перфектни черни тонове

Най-дълбоката картина и най-добрият контраст

 

OLED телевизорите на Philips са в състояние напълно да изключат или приглушат отделни пиксели на екрана, за да създадат идеалния черен цвят с ненадминат контраст. А с пълен контрол на светлината във всеки пиксел няма процеждане на светлина от близки пиксели – така че ще се наслаждавате на перфектна картина с абсолютни черни тонове.

Лого на Perfect Contrast

По-широк цветови спектър

Най-наситените цветове на екрана

 

Новите OLED телевизори на Philips разполагат с нашия най-широк цветови спектър досега, тъй като могат да извеждат 99% от цветовото пространство DCI-P3. А с повече от осем милиона независими пиксела, работещи в перфектен синхрон, вашата картина оживява със забележително точни цветове, подсилени допълнително от чисто черния фон.

Лога на wide color gamut и perfect color

Perfect motion

Всеки детайл, възможно по-истински

 

С перфектната си рязкост при движение OLED телевизорът Philips пресъздава на екрана най-плавните и възможно най-естествени движения и при невероятни скорости. Така че без значение колко бързо е действието или колко наситен екшънът, няма да изпуснете нито един детайл със светкавично бързата картина.

Лого на perfect natural motion
 

По-широк зрителен ъгъл

Отлична картина за всичко

 

Изведнъж целият ви хол се превърна в най-доброто място за гледане в къщата. С нашите най-широки зрителни ъгли до момента OLED телевизорите на Philips Ви позволяват да се насладите на идеалните им цветове и контраст от повече места, без да правите компромиси с качеството на картината.

Новият 4K OLED телевизор от Philips

 

Насладете се на единствените в света 4K OLED телевизори с Ambilight и Android TV. Потопете се в свят, който се простира далеч отвъд телевизионния екран с тристранен Ambilight. Открийте перфектни черни тонове и цветове, пресъздадени реалистично с Perfect Pixel UHD Engine. Разгледайте цял свят от съдържание с Android TV. Новият 4K OLED телевизор Philips е красив и същевременно мощен.

EISA-logo

OLED и Ambilight: превъзходната комбинация

 

Единствено OLED телевизорите на Philips съчетават невероятно качество на картината с идеално настроено околно осветление. Изживейте невероятни цветове на екрана, по стените и в цялата ви стая. С разнообразна селекция от модели Ambilight всеки път получавате майсторски подобрено зрително изживяване за истинска атмосфера при филми или вечер за игри.

Лого на ambilight
P5_logo

OLED и P5: идеално качество на картината

 

Представяме Ви системата за качество на картината Philips P5. По цифров път тя оптимизира всичко, което гледате, като значително увеличава обработващата мощност на картината на Вашия телевизор с невероятните 50%. Вие ще се насладите на най-дълбокото черно, най-яркото бяло, наситени цветове и нашата най-плавна, изключително рязка картина – всеки път и от всеки един източник. В съчетание с революционния OLED дисплей, три десетилетия опит в обработката на картини и уникалните алгоритми OLED телевизорът на Philips и P5 задават нов стандарт в съвършен източник, остротата, цветовете, контраста и движението. 

OLED и нашият Perfect Pixel UHD Engine: улавя реалността.

 

Нашата система за подобряване на картината Perfect Pixel UHD цифрово оптимизира вашето съдържание, за да пресъздава картини с невероятен детайл и дълбочина и удивителна рязкост – всеки път и от всеки един източник. Комбинирано с новаторския OLED дисплей, три десетилетия опит в обработването на картини и уникални алгоритми, OLED телевизорът Philips поставя нови стандарти за рязкост, контраст, движения и цвят.

Лого на perfect pixel ultra hd engine logo и лого на индекс на качеството на образа 3800

OLED и HDR: вижте филмите така, както са замислени да се гледат

 

Съдържанието High Dynamic Range (HDR) ви предлага зрително изживяване, точно каквото режисьорът е искал да ви представи. За да се наслаждавате изцяло на HDR, вашият телевизор трябва да е в състояние да въпроизвежда картина с широка гама контраст. Със своята възможност изцяло да включва или да изключва пиксели, новият OLED телевизор Philips няма равен, когато става въпрос за контраст – което го прави перфектния телевизор за гледане на HDR съдържание.

Лого на HDR perfect

Още нещо за пръв път: Android TV™ среща OLED

 

С безкрайните възможности за забавление и невероятна картина вашите часове след работа никога не са изглеждали толкова добре. Всеки нов филм, игра и приложение, които ще откриете в непрестанно разширяващата се колекция на Google Play на Android TV, изглеждат още по-добре на новия OLED телевизор Philips.

Лого на android tv и Google play магазин

Красиво във всяко едно отношение

 

Почти невидимата, ултратънка алуминиева рамка и ефирната изработка превръщат OLED телевизора Philips в прекрасен шедьовър. Направихме го по-тънък и лек от всеки друг модел досега, тъй като не се нуждае от подсветка. С помощта на шест предни високоговорителя и мощен събуфър за 901F Вие ще се насладите на първокласен звук с невероятна чистота и дълбочина и прецизен бас. А с усъвършенстваната технология Philips Triple Ring за 9002 Вие ще се насладите на още по-добро движение на високоговорителя в събуфърите. Повече движение означава повече плътност! Така че ще са насладите на по-мощен звук дори в тънкия дизайн на телевизора Philips.

Лого на razor slim