1
Продукти

Зрително изживяване отвъд обичайното

 

 

 

Coming soon

Lightwaves trailer

Lightwaves

Телевизорът Philips създава моменти, които се разпростират отвъд обичайното. Lightwaves е един от тях. В този филм ще срещнете някои от най-добрите сърфисти в света, Chippa Wilson и Damien Hobgood, които превземат красиви вълни, погълнати от цвят и светлина върху специално изработени дъски -- по начин, който не сте виждали досега. По време на едно пътуване до Дубай и Малдивите с водещата компания за приключенски филми, Sweetgrass Productions, открихме идеалните места за този филм. Това е емоционално преживяване, което отразява нашата визия за силата на Ambilight -- и показва как само чрез добавяне на силата на светлината нещо страхотно може да се превърне в нещо фантастично. Най-важното за телевизора Philips е, че ви кара да усещате повече от нещата, които обичате да гледате, възпроизвеждате и споделяте. Със силата на Android ™ и Ambilight можем да направим това да се случи наистина.
Behind the scenes movie

Зад кулисите

Създаването на филма Lightwaves беше също толкова ефектно, колкото самия филм. Това е историята за създаването на филма Lightwaves. Екипът и някои от най-добрите сърфисти в света, Chippa Wilson и Damien Hobgood, ви отвеждат на своето пътешествие около света с цял куп масивно оборудване и целта да уловят сиянието на среднощното каране на сърф. Пясъчни бури в Дубай, счупени басейни с изкуствени вълни, къси съединения по дъските и гръмотевични бури на Малдивите – всички са част от препятствията. Преодолявайки тези трудности, те сътвориха зашеметяващ краен резултат. Заснет със спиращо дъха 4K UHD качество, Lightwaves предоставя богати детайли и удивително качество на картината, точно като Ambilight TV. И също както Ambilight TV ние използвахме светлината, за да увеличим наситеността на емоциите и да добавим динамично въздействие към цялостното преживяване.

Сърфистите

 

Проект от такъв мащаб се нуждае от солиден талант. Със сигурност много сърфисти могат да се справят с големите вълни, но колко могат да го направят на тъмно? Колко имат нужния опит, за да приемат предизвикателството на екстремалните условия, и имат необходимите умения за високо напрегната продукция като Lightwaves? Запознайте се с нашия дрийм тийм:

Chippa Wilson

Chippa Wilson


Номиниран за „Пробивен изпълнител на годината“ на Наградите чрез анкета за сърфисти (Surfer Poll Awards) през 2010 г. и за наградата от 50 хиляди Kustom Airstrike през 2010 г., 23-годишният Chippa Wilson е един от най-добрите сърфисти в света. Известен с това, че се издига с гигантски стъпки, Chippa показва разнопосочните си способности в сърфирането в огромен воден тунел, като още веднъж доказва, че е сърфист отвъд обичайните граници.

Damien Hobgood

Damien Hobgood

 

Като професионален сърфист от плажа Satellite, Флорида, Damien Hobgood е известен с това, че веднъж е отбелязал най-високия краен резултат в професионалното сърфиране с 19,9 от общо 20 точки на Quiksilver Pro на Фиджи през 2004 г. Hobgood е част от отбора на Surfrider Pro и е спечелил приза за непрофесионалист на годината на шампионата ASP през 2000 г.

Afterglow

Lightwaves не е единствената ни успешна кампания. Разгледайте Afterglow, тя е емоционално изживяване, което отразява силата на Ambilight, като трансформира всичко, до което се докосне.

 

Какво се случва, когато Philips Ambilight вдъхнови някои от най-дръзките извънпистови скиори да използват силата на светлината на пистите? Участвайте в пътешествието ни за изживяване, което превръща обичайното в изключително.

Afterglow: пътешествие със светлина.

Телевизорът Philips Ambilight създава моменти отвъд обичайното. Afterglow е един от тях. Той ви отвежда на пътешествие с някои от най-дръзките скиори в света, за да опознаете светлината и цветовете така, както не сте ги виждали никога преди. Това е емоционално изживяване, заснето с UHD качество, което отразява силата на Ambilight, като променя всичко, до което се докосне – превръщайки обичайното в нещо изключително. Телевизорите Philips Ambilight използват силата на светлината и цветовете, за да усещате по-силно това, което обичате да гледате.

Поставихме предизвикателство пред носителя на награди Sweetgrass Productions: да освободят нашироко и на открито цвета и енергията на изживяването с уникалната Ambilight технология на Philips.

Заедно с отбор от непоколебими скиори те потеглиха към отдалечените планини на Британска Колумбия и Аляска, за да осъществят това, за което мечтаеха почти шест години: да заснемат извънпистово каране на ски – през нощта и с UHD качество – и да постигнат ново ниво, вдъхновявайки се от цветовете и светлината.

Това, което направиха там, ще ви остави без дъх.

Afterglow: целия филм

Afterglow: целия филм

Afterglow: зад кулисите

Afterglow: зад кулисите

Открийте света на Ambilight TV

 

Технологията Philips Ambilight проектира светлина и цветове в реално време отвъд границите на телевизора ви, за да създаде наистина завладяващо телевизионно изживяване. По-вълнуващо и по-забавно.

 

Ambilight TV