1
Телевизори

Philips Android TV™

Истински интелигентен телевизор

Вижте видео с функциите за Android TV

Безкрайното забавление е вече лесно

 

Повече филми. Повече предавания. Повече игри. Постоянно растящ списък от приложения. Philips Android TV ви дава всичко това и много повече.

По ваш вкус

Philips Android TV е достатъчно интелигентен, за да знае какво ви харесва и какво не. Така всяка препоръка, която прави, е точно това, за което сте се надявали.

Вашия ритъм

Забавлявайте се, както вие искате. С по-интелигентни начини за търсене, по-добри начини за игра и по бързо изпълнение вашият Philips Smart TV е готов, когато и вие.

Вашите приложения

С Google Play се подгответе за постоянно растяща колекция от приложения, игри, услуги за поточно предаване и други.

По вашия начин

С Philips Android TV споделянето на съдържание и управлението на действието не може да бъде по-лесно. Използвайте дистанционното или синхронизирайте вашия телефон за съвършена гъвкавост.
Philips Android TV по ваш вкус

По ваш вкус 

Android прави Smart TV лесен

 

Намирането на това, което искате, е толкова бързо и лесно. Опростените менюта ви показват идейни препоръки, вашите любими хитови предавания, най-добрата музика и водещи игри. С толкова много съдържание на върха на пръстите ви всяко меню е замислено интелигентно, за да гарантира, че ще прекарвате по-малко време в търсене и повече време в гледане.

Толкова много хора, толкова много интереси. 
 

Повече филми, повече новини, повече игри: всичко това на ваше разположение, директно от удобното кресло. Philips Android TV ви предоставя достъп до непрекъснато нарастваща и широка гама от приложения, пригодени за вашите нужди и настроения. В допълнение към "Google Play Магазин" на Android TV, създадохме също и някои страхотни приложения, които да направят живота ви по-приятен. Гледайте новините, предавайте поточно най-новите хитови сериали, наваксайте пропуснатите телевизионни предавания, проверете прогнозата за времето или потърсете музиката, която харесвате. И в случай че се почувствате малко объркани: Philips Android TV идва на помощ с предложения, съобразени с това, което харесвате.

Разгледайте тези популярни приложения на вашия телевизор... както и всички останали!

YouTube

YouTube

Netflix

Netflix

Google Play

Google Play Movies & TV

Spotify

Spotify

Filmbox live

FilmBox Live

Megogo

Megogo

Sapte Seri

Sapte Seri

CineTrailer

* Приложенията на трети страни зависят от модела и предлагането им в конкретна държава. Ние не носим отговорност за съдържание, наличност на приложения, като последните са предложени от нас "както са", без каквато и да било гаранция, изрична или подразбираща се. Може да се изиска платен абонамент. За последната информация свържете се с центъра за поддръжка на Philips TV. Всички имена на продукти и търговски дружества са (регистрирани) търговски марки на техните съответни собственици. Philips е регистрирана търговска марка на Royal Philips N.V.

Не го пропускайте на Netflix!


Приложението Netflix на вашия телевизор Philips ви позволява да избирате от хиляди телевизионни предавания, филми и сериали. И да не пропускате серии от истинските хитове на Netflix – "Къща от карти", "Странни неща" и "Анне с E"! За пълни подробности вижте сайта на Netflix.

Изисква се абонамент за поточно предаване от Netflix.

Philips Android TV с вашия ритъм

Вашия ритъм

Philips Android TV мощно изпълнение

Забележително изпълнение

 

Нашите най-нови процесори придават живот на вашите телевизор и изживяване. Увеличихме мощността в целия спектър със супербърз четириядрен и шестядрен процесор в гамата Smart TV.

Philips Android TV игри

Игри за Android с Ambilight

 

Google Play ви позволява да се насладите на игри на вашия телевизор. Изтеглете ги или ги предавайте поточно моментално с часове забавления по заявка. С режима за игри Ambilight вашата стая ще се превърне в мечтата на играча.

Philips Android TV галсово дистанционно управление

Гласово търсене

 

Не ви се пише? Просто говорете на Smart Remote и резултатите ще се покажат на екрана на вашия телевизор. По този начин можете да управлявате вашия телевизор с гласови команди за отваряне на приложения и много други. Можете даже да използвате Voice Search¹ от вашия телефон или таблет с приложението Philips TV Remote².

Philips Android TV дистанционно с клавиатура

Текстово търсене

 

Усетете новия дизайн на дистанционното управление на Philips с клавиатура. С гладка, ергономична конструкция и големи меки клавиши то е удобно за хващане и невероятно лесно за използване. Благодарение на клавиатурата с пълен размер на гърба можете да напишете всичко на вашия Smart TV по-бързо от всякога.

¹ Наличността на езиците се поддържа от Гласово търсене на Google.
² Приложението Philips TV Remote и свързаните с него функции зависят от модела телевизор, оператора и страната, както и от модела смарт устройство и неговата операционна система. За повече информация посетете: www.philips.com/TVRemoteapp.
Philips Android TV вашите приложения

Вашите приложения

Цял свят от съдържание
Google Play Store

С докосването на един бутон ще можете да стриймвате най-новите филми или сериали от Netflix, да прелиствате бързо между филми On Demand или да завладявате светове в игри. Цялото съдържание, което желаете, когато го пожелаете. А с Ambilight цялото изживяване става много по-ярко и всепоглъщащо.

Галерия с приложения на Philips

В допълнение към всички удивителни приложения от Google Play също създадохме страхотни приложения, за да направим живота по-забавен. Има приложения за гледане на пропуснати ТВ предавания, новини, образование, поточно предаване и прогноза за времето.
Philips Android TV споделяне на съдържание

По вашия начин

Едно голямо, свързано семейство

 

Споделянето на съдържание между устройства е лесно благодарение на Google Cast. Всичко се свързва безпроблемно, така че, ако искате да споделите екрана на телефона си с телевизора, няма да срещнете никакви затруднения. Искате да започнете да гледате филм на таблета си и да го догледате на телевизора си? Готово. Всяко устройство се съчетава идеално с всяко друго.

Приложение Philips TV Remote

Philips TV Remote App

 

Превърнете вашия iPhone, iPad, телефон с Android или таблет в дистанционно управление за телевизори Philips. С приложението Philips TV Remote можете да управлявате вашия телевизор, да разглеждате информация за програмата и да настройвате напомняния на вашето преносимо устройство. Дори ще се насладите на възможността да управлявате вашия Ambilight. Освен това избрани телевизионни програми могат да бъдат поточно предавани от телевизора на портативното ви устройство, така че никога да не изпускате нищо.

Philips Android TV Google cast

Google Cast

 

С Google Cast можете безжично да предавате филми, предавания и приложения от телефона, таблета или лаптопа ви към телевизора ви от Philips – без допълнителни устройства. Открийте увеличаващия се брой приложения Cast Ready, сега включващи Netflix, YouTube и други.