Телевизор AmbiLux от Philips

Стимулирайте сетивата си

Движение, което ще ви завладее

 

AmbiLux от Philips превръща вашето телевизионно зрителско изживяване в зрелищно визуално пътешествие. С екрана, красиво проектиран на стената зад телевизора, вие ще се наслаждавате на ярък ореол от светлина, който идеално разгръща действието в спиращ дъха цвят и движение.

Режими, които отразяват настроенията ви

 

Philips AmbiLux е готов за всичко. Хитови екшън филми, трилъри, любовни истории, извънземни пътешествия, музика, игри, където и да ви отведе нощта. Изберете подходящ режим на Ambilight от менюто и той ще осигури зашеметяващи ефекти с много възможности. Има гама настройки за тях – от пикселирани изображения до експлозивен реализъм. Вижте как стаята оживява с класически и музикален AmbiLux режими.

Прецизна изработка

 

Девет микропроектора придават живот на Philips AmbiLux. Те създават гладко и изцяло уникално визуално зрелище. Тази прецизна технология балансира превъзходни наситеност, цвят и контраст, за да създаде потапящо изживяване. Вижте, за да повярвате.

Форма с красив дизайн

 

С девет микропроектора зад телевизора и красива, елегантна форма Philips AmbiLux е истински шедьовър. Неговата минималистична рамка постига близка връзка с ореолната обстановка. Тънки крачета създават лекота и пространство, докато автентични материали постигат зашеметяващ завършек. Телевизор, който е много повече, от това, което сте очаквали.

Получете най-доброто от AmbiLux

Телевизорите Philips извличат най-доброто от AmbiLux

Подобрете вашето изживяване с AmbiLux

AmbiLux ви открива по-голям свят. Нужно е минимално място на стената: 2,4 м x 1,3 м, за да му се насладите. С три настройки за размера на ореола повече пространство означава по-добро изживяване. Поставете стойката на телевизора на 9 см от стената според ръководството за AmbiLux. Колкото повече място, толкова по-добре. Ще можете да се насладите на AmbiLux дори ако обкръжението не е напълно чисто.

 

Да се социализираме

Facebook

 

Харесайте нашата официална страница на Philips TV във Facebook за последните новини, съвети и актуализации.

YouTube

 

Гледайте последните ни кратки филмчета, сътрудничества и официални съобщения сега.

Instagram

 

Споделете мислите си за Ambilight – използвайте #Ambilight @philipstelevision

*Показаните модели телевизори и спецификации са в зависимост от държавата и е възможно да се различават

**Android™, Google™, Google Play™, YouTube™ и други марки са търговски марки на Google Inc.