1
Служебен

Високопроизводителни монитори

Високопроизводителни монитори

Монитори за
домашна употреба
Монитори за
употреба в офиса
Научете повече за
всички функции
Открийте своя
монитор

Офис монитори Philips   – най-добри модели

LCD монитор с PowerSensor
LCD монитор с PowerSensor
3-sided
Smart Ergo Base
Powersensor
4K Ultra HD LCD дисплей
4K Ultra HD LCD дисплей
4K
MultiView
IPS
UltraWide извит LCD дисплей
UltraWide извит LCD дисплей 
Извит дизайн
Ultra Wide-Color
Freesync

Изберете размера, който  отговаря най-добре на нуждите ви

4K UHD LCD монитор с PowerSensor

UltraClear 4K UHD, един милиард цвята и технология IPS – всичко това се съчетава за критично важни детайли при критично важна работа.

Технология SoftBlue

SoftBlue Technology
Светодиодната технология SoftBlue използва интелигентна технология, за да намали вредната късовълнова синя светлина, без да засяга цвета или изображението на дисплея. Светодиодната технология SoftBlue е сертифицирана от международната тестваща организация TUV Rheinland за намаляване на вредната синя светлина. 

Устойчивост

EPEAT


Инструментариумът за оценка на електронните продукти за съобразност с екологичните норми (EPEAT) е система, базирана на стандарта за екологично представяне IEEE 1680 – 2006, оценяваща доколко "зелени" са електронните продукти. Понастоящем EPEAT обхваща настолни компютри, лаптопи и монитори.

 

Осъзнавайки, че въздействието върху околната среда става все по-важно,купувачи, както и производители търсят стандартни правила относно околната среда, за да дефинират "зелен" продукт. EPEAT посреща нуждите и на двете страни. Чрез стандартните критерии на инструмента купувачите могат да сравняват продукти, докато производителите знаят как да направят своите продукти "зелени" чрез техния продуктов дизайн. Продуктите с логото на EPEAT се смятат за "зелени" продукти, намаляващи въздействието върху околната среда.

 

Като част от златния стандарт на EPEAT, се осигурява безплатно рециклиране на картонени и стиропорни опаковъчни материали от монитори на Philips. За информация относно как да рециклирате опаковъчни материали, моля, обърнете се към вашия местен център за обслужване.

Рециклиране


Искаме да подобрим качеството на живот на хората чрез смислени иновации и целим да постигнем това, като използваме ограничените ресурси на планетата ни по устойчив начин. Това ни предизвиква непрестанно да работим върху представянето на нашите продукти в околната среда. Използвани монитори на Philips и свързаните с тях опаковъчни материали се рециклират според законите за опазване на околната среда. За да постигнем това, ние работим с различни организации.