1
Продукти

Доверен начин за избелване на зъбите

 

Подробните проучвания и клиничните изследвания сочат, че избелването на зъбите под наблюдение от стоматолог, обучен и акредитиран за работа с Philips Zoom, не само ще ви осигури по-бели зъби, но е и много безопасно. Домашната формула на Philips Zoom съдържа облекчаващ ACP, който обикновено ви осигурява по-добър блясък и защитава емайла. За разлика от предлаганите в търговската мрежа продукти Philips Zoom няма неблагоприятен ефект върху наличните запълвания (пломби или коронки) нито изтърква, омекотява, уврежда или отслабва емайла. А тъй като се прилага от зъболекаря ви, ще сте сигурни, че това е най-безопасният, здравословен избор за усмивката ви.

Свеждане на страничните ефекти

до минимум

 

Възможно е някои хора да изпитат временно увеличена чувствителност на зъбите към студено по време на и след процедурата. Тези симптоми изчезват до три дни след лечението. Временната чувствителност може да е минимална за едни, докато за други е възможно да е подобна на тази, която изпитвате при ядене на сладолед. Професионалният ви стоматолог ще ви консултира във връзка със страничните ефекти и може да приложи флуориден гел за намаляване на временната чувствителност. В допълнение ACP в продуктите за домашна употреба Philips Zoom може да допринесе за намаляването на чувствителността, като изглади дефектите по емайла ви, а Philips Zoom WhiteSpeed съдържа настройки за различна интензивност за максимален комфорт на пациента. Всъщност 99% от пациентите не усещат чувствителност или усещат слаба чувствителност при прилагане на Philips Zoom WhiteSpeed.

Регистрирайте продукта си.
Възползвайте се от чудесни предимства

 

Получете достъп до ексклузивни специални предложения, информация за гаранции и научете първи за новите продукти в грижата за здравето на устната кухина от Philips.

 

Регистрирайте се сега

Zoom Products

Sonicare DiamondClean

 

За непрекъснато премахване на петна и възможно най-здрави зъби и венци изберете нашата електрическа четка 
за зъби DiamondClean.

 

Haмерим повече

Sonicare Diamond clean

Бъдете информирани

 

Чуйте първи за новите продукти за грижа за зъбите и специалните ни предложения.

 

Регистрирайте продукта си

Искате блестяща усмивка?

 

Разберете коя четка Sonicare е най-подходяща за вас!

 

Научете повече

Можем ли да ви бъдем полезни?  

 

+359 2 4916274

(Национален номер*)

09:00 - 18:00

първи за новите продукти за грижа за зъбите и специалните ни предложения.


*цената на разговора е в зависимост от използвания (мобилен) тарифен план

Иновацията започва с теб.

 

Научете повече относно нашите иновации и причините, които стоят зад тях.

 

Научете повече