1
Продукти

Защо да изберете Philips Zoom?

Назад
Назад
Назад
Назад
Назад

 

Philips Zoom е най-търсеното от потребителите професионално избелване. Над 10 милиона пациенти вече са използвали Zoom, за да постигнат по-искрящи и здрави усмивки.

Как действа?

 

Philips Zoom е разработен от стоматолози за стоматолози с конкретен фокус върху намаляването на страничните ефекти и подобряването на безопасността, предоставяйки при това резултати с професионално качество. С Philips Zoom WhiteSpeed венците ви са внимателно защитени със специално покритие преди стоматологът ви да нанесе уникалния ни избелващ гел с водороден пероксид. Светлината на избелващия LED ускорител Philips Zoom WhiteSpeed, която се излъчва върху избелващия гел, кара процеса да се задейства дори по-бързо, подобрявайки резултатите с цели 40%. Philips Zoom DayWhite и NiteWhite съдържат ACP, флуорид и калиев нитрат за намаляване на чувствителността, междувременно правейки емайла ви по-гладък и по-блестящ.

Знанията ни за осветлението

приложени в избелването.

 

Процедурата ни за прилагане в кабинет, Philips Zoom WhiteSpeed, използва активирана със светлина технология за по-добри резултати и включва променлива настройка за интензивността, така че лечението да се персонализира за максимален комфорт на пациента.

Бялата усмивка е здрава усмивка

 

С Philips Zoom вашата бяла усмивка е също така по-здрава усмивка. Това до голяма степен се дължи на факта, че Philips Zoom се прилага и наблюдава от професионалния ви стоматолог... човекът, който знае най-добре кое е най-здравословно и безопасно за вас. В допълнение Philips Zoom DayWhite и NiteWhite са единствените избелващи средства за използване у дома с уникална комбинация от ACP (аморфен калциев фосфат), флуорид и калиев нитрат, за да помогнат за намаляването на чувствителността, защитят емайла и подобрят блясъка и гладкостта на зъбите ви.

Професионално избелване за

най-добрите резултати.

 

Philips Zoom се предлага само в стоматологични кабинети за гарантиране на оптимална безопасност и е наличен в различни видове за прилагане и степен на действие според уникалните ви нужди.

Patient

Знаете ли, че ...

Compact
Relief ACP и Fluoridex
Пастата за зъби за намаляване

Знаете ли, че ...

Whitening
Philips Zoom е най-търсената услуга за професионално избелване.

Вълнението около Philips Zoom!

 

Philips Zoom е показван в предаванията The Today Show, Extreme Makeover, Entertainment Tonight и още.

Регистрирайте продукта си.
Възползвайте се от чудесни предимства

 

Получете достъп до ексклузивни специални предложения, информация за гаранции и научете първи за новите продукти в грижата за здравето на устната кухина от Philips.

 

Регистрирайте се сега

Zoom Products

Sonicare DiamondClean

 

Sonicare DiamondClean ви помага да избелите зъбите си повече от 2 пъти по-добре от ръчната четка за зъби само за една седмица.

 

Haмерим повече

Sonicare Diamond clean

Бъдете информирани

 

Чуйте първи за новите продукти за грижа за зъбите и специалните ни предложения.

 

Регистрирайте продукта си

Искате блестяща усмивка?

 

Разберете коя четка Sonicare е най-подходяща за вас!

 

Научете повече

Можем ли да ви бъдем полезни?  

 

+359 2 4916274

(Национален номер*)

09:00 - 18:00

първи за новите продукти за грижа за зъбите и специалните ни предложения.


*цената на разговора е в зависимост от използвания (мобилен) тарифен план

Иновацията започва с теб.

 

Научете повече относно нашите иновации и причините, които стоят зад тях.

 

Научете повече