1
Продукти

Научете истината за избелването

 

При толкова много различни избелващи продукти на пазара е
лесно да се объркате. Ето фактите, които е нужно да знаете, преди да избелвате зъбите си.

Безопасно ли е избелването на зъбите?

 

Да. Клиничните изследвания показват, че избелването на зъбите ви с Philips Zoom под надзора на професионален стоматолог е безопасно за зъбите и венците.

Колко дълго ще издържат

резултатите от избелването ми със Zoom?

 

Избелващите процедури помагат за намаляване на наличните петна, но с консумацията на кафе, безалкохолни напитки или просто естествено напредване на възрастта зъбите ви могат отново да загубят цвета си. Избелващите продукти Philips Zoom NiteWhite и DayWhite съдържат ACP, който доказано помага за намаляването на обратната загуба на цвят.

Products

Каква е разликата между

избелващите продукти в магазините
и Philips Zoom?
Whitening
Тъй като избелващите продукти в магазините не са предназначени специално за вашите нужди, те не могат да осигурят персонално прилягане по зъбите ви или точна интензивност на светлината и продължителността на процедурата в зъболекарския кабинет. Те също така не вземат под внимание историята на заболяванията на зъбите ви и могат да доведат до нежелани резултати, ако зъбите ви имат пломби, коронки или други резултати от лечение.

Как да поддържам зъбите си бели?

 

За да сте сигурни, че усмивката ви ще остане ярка и бяла между процедурите, опитайте Избелващата писалка Philips Zoom. Само с две нанасяния на ден тази уникална формула може да ви помогне да поддържате бялата си усмивка. Други продукти на Philips, включително Sonicare DiamondClean, също могат да ви помогнат да се борите с повторното възникване на обезцветяването.

Има ли странични ефекти?

 

Най-разпространеният страничен ефект е чувствителността на зъбите и венците.  Стоматологът ви е най-добрият ви източник на информация, за да сте сигурни, че избелването е подходящо за вас и че използвате правилна концентрация от избелващото вещество. Избелващите продукти Philips Zoom за домашна употреба съдържат две вещества с меко действие за минимална чувствителност на зъбите.

Какво предизвиква обезцветяването на зъбите?

Whitening
Има много причини за обезцветяването на зъбите. Най-разпространените включват консумацията на оцветени храни и напитки (горски плодове, кафе, чай, червено вино). Някои лекарства, напредването на възрастта, пушенето и травмите също могат да предизвикат обезцветяването на зъбите.

Колко време ще измине, докато резултатите станат видими?

 

С Philips Zoom зъбите ви ще станат видимо по-бели за един ден. С Philips Zoom в кабинет усмивката ви може да стане до осем тона по-бяла за 45 минути. Със средства за домашна употреба PhilipsZoom ще постигнете най-добри резултати за една до две седмици в зависимост от концентрацията и избраното време за носене.

Болезнено ли е избелването?

 

Всеки реагира различно на избелването и понякога се проявява чувствителност като страничен ефект от процедурата. Консултирайте се с професионалния си стоматолог относно използването на паста за зъби за намаляване на чувствителността като Fluoridex преди и след процедурите си. Можете да използвате и леко средство за намаляване на чувствителността като Relief ACP  за допълнителен ефект.

Регистрирайте продукта си.
Възползвайте се от чудесни предимства

 

Получете достъп до ексклузивни специални предложения, информация за гаранции и научете първи за новите продукти в грижата за здравето на устната кухина от Philips.

 

Регистрирайте се сега

Zoom Products

Sonicare DiamondClean

 

Sonicare DiamondClean ви помага да избелите зъбите си повече от 2 пъти по-добре от ръчната четка за зъби само за една седмица.

 

Haмерим повече

Sonicare Diamond clean

Бъдете информирани

 

Чуйте първи за новите продукти за грижа за зъбите и специалните ни предложения.

 

Регистрирайте продукта си

Искате блестяща усмивка?

 

Разберете коя четка Sonicare е най-подходяща за вас!

 

Научете повече

Можем ли да ви бъдем полезни?  

 

+359 2 4916274

(Национален номер*)

09:00 - 18:00

първи за новите продукти за грижа за зъбите и специалните ни предложения.


*цената на разговора е в зависимост от използвания (мобилен) тарифен план

Иновацията започва с теб.

 

Научете повече относно нашите иновации и причините, които стоят зад тях.

 

Научете повече