Големият взрив

Стъпка 1

 

За да създадете перфектна основа за максимален обем, измийте косата с шампоан и балсам за обем. След това я подгответе за прическа с пяна за коса или уплътняващ крем.

Стъпка 1

Стъпка 2

 

Изсушете косата със сешоар, повдигайки я в корените по време на сушенето за постигане на максимален обем. Използвайте голяма кръгла четка по време на сушенето. Започвайте от долната страна и движете нагоре за създаване на обем.

Стъпка 2

Стъпка 3

 

Когато косата е почти суха, използвайте плоска четка, за да я повдигнете в корените и навън от лицето за максимален обем. Насочете сешоара към корените и след това движете въздушния поток нагоре.

Стъпка 3

Стъпка 4

 

Внимателно топирайте в корените за осигуряване на допълнителна поддръжка и запазване на обема. След това загладете външния слой на косата нагоре и навън от лицето с четка от естествен косъм.

Стъпка 4

Стъпка 5

 

Преместете косата над едното рамо, за да направите опашка, като я вържете с ластик. Ако желаете, можете да покриете с аксесоар. След това разделете опашката на две.

Стъпка 5

Стъпка 6

 

Направете плитка от тип "рибена кост" като вземате малко коса от едната страна, преплитате я отпред и я добавяте към другата страна. Продължете надолу, като вземате коса от ляво и от дясно. Захванете края на плитката с малък ластик, който можете да покриете с красива панделка.

Sixth step