Експертни съвети

амата фотоепилатори Philips Lumea е резултат от над 10 години проучвания, водени съвместно с експерти дерматолози. Уредите са тествани върху над 2 000 потребителя по време на десетки изпитания в няколко страни. Това обширно проучване ни даде знанията, за да сме сигурни, че фотоепилаторите Philips Lumea действително отговарят на нуждите ви.
Пускане на видео

Запознайте се с експертите

Попитайте дерматолога

Награди

Уреди от гамата* Philips Lumea са спечелили многобройни престижни международни награди за иновативната технология и ефективността.
*Наличността на пълната гама Lumea варира според страната.
iF - tootedisaini auhind 2012, Saksamaa
Награда за дизайн на продукт от iF 2012 г., Германия
Присъждана само за изключителен дизайн на продукт, iF е призната като една от най-важните награди за продуктов дизайн в света.
PureBeauty 2012, Ühendkuningriik
PureBeauty 2012 г., Обединеното кралство
Philips Lumea Precision Plus спечели Златна награда в категорията "Най-добър продукт за обезкосмяване" на списание PureBeauty само няколко месеца след пускането си на пазара.

Astir Beauty 2011, Benelux
Astir Beauty 2011 г., Бенелюкс
Сред 245 кандидата, оценени от 40 водещи редактори и журналисти в областта на красотата, Lumea Precision спечели "Най-добър продукт за тяло" и беше описана като "откритието на века в областта на красотата".

Aasta toode 2011, Saksamaa
Продукт на годината за 2011 г., Германия
Гласовете на 10 000 потребителя доведоха до коронясването на Lumea Precision за Продукт на годината за 2011 г. за иновативността и ефективността ѝ.