1
Lumea

Планирайте процедурите си с Lumea

Как да се насладите на с до 92% намаляване на окосмяването само след 3 процедури, проведени през 2 седмици*

 

*при следване на график на процедурите, измерено върху крака, след 3-тата процедура на най-висока степен, когато уредът е включен в кабел, индивидуалните резултати могат да се различават.

 

Преминете надясно, за да научите за програмата с процедурите на Lumea!

На всеки 2 седмици:


> Първа процедура

> Втора/трета процедура

> Четвърта/пета процедура

На всеки 4 до 8 седмици:


> Поддържащи процедури

Първа процедура (на всеки 2 седмици)


След първата процедура може да са необходими 1 до 2 седмици, за да опада окосмяването. През първите седмици след първоначалните процедури все още ще забелязвате растежа на част от окосмяването. Това ще са косъмчета, които не са били във фаза на растеж през първите процедури.
Процедури начална фаза (на всеки 2 седмици)

Втора/трета процедура (на всеки 2 седмици)


След 2 – 3 процедури трябва да забележите значително намаляване на окосмяването. Но за да третирате окосмяването ефективно, е важно да следвате препоръчителния график за процедурите.
Процедури начална фаза (на всеки 2 седмици)

Четвърта/пета процедура (на всеки 2 седмици)


След 4 – 5 процедури трябва да забележите значително намаляване на окосмяването в зоните, третирани с Lumea. Трябва да се забелязва и намаляване на гъстотата на окосмяването. Продължавайте да третирате с поддържащи процедури (на всеки 4 седмици), за да поддържате резултата.
Процедури начална фаза (на всеки 2 седмици)

Фаза на поддържане (на всеки 4 – 8 седмици)


След първоначалната фаза (4 – 5 процедури) препоръчваме процедури на всеки 4 – 8 седмици, когато забележите, че окосмяването отново пораства. Така може да поддържате резултатите и да се наслаждавате на гладка кожа месеци наред. Времето между процедурите може да варира в зависимост от индивидуалния растеж на окосмяването и също според различните зони от тялото.