1
Статия

Намерете перфектното съчетание: как да изберете най-добрата помпа за кърма


Грижа и помпи за гърди

Можете да избирате гащеризони според това колко сладко изглежда бебето в тях. Помпите за кърма, от друга страна, изискват малко повече преценка. Ако сте родител за пръв път, това бързо ръководство ще ви помогне да намерите помпата за кърма, която най-добре подхожда на вашия стил на живот.

Защо да изцеждате кърма?

Това е подходящото място да разясним, тъй като не е толкова очевидно, колкото може да изглежда. Майките изцеждат кърма по различни причини. Някои майки започват да изцеждат кърма, тъй като имат затруднения с кърменето на бебето, а желаят да продължат да го кърмят за в бъдеще. Други го използват като начин за освобождаване на напрежението от пълните гърди или за да предоставят на бебето си кърма, когато се налага да отсъстват.

Трите вида помпи за кърма

В света на помпите за кърма трябва да вземете предвид три ключови продукта:

 

  • Двойна електрическа помпа за кърма
  • Единична електрическа помпа за кърма
  • Ръчна помпа за кърма

За някои майки скоростта на двойната електрическа помпа за кърма е незаменима, докато други предпочитат компактността на ръчната помпа за кърма. Така че когато говорим за избирането на най-подходящата помпа за кърма, не става въпрос за "правилното" решение, което смятаме, че всички майки трябва да изберат. Най-подходящата помпа за кърма за вас е тази, която отговаря на вашия стил на живот, нуждите на вашето бебе и дори индивидуалното ви предпочитание.

 

Изяснете нуждите си

Прецизирайте малко търсенето, като изясните нуждите за вас и на вашето бебе – или поне се опирайте да ги предвидите!

Ето някои неща, които да се запитате:

 

  • Колко често смятате да изцеждате кърма? Всеки ден или от време на време?
  • Колко важно е да изцеждате бързо кърма?
  • Ще пътувате ли с помпата или ще е необходима само у дома?

 

Не се притеснявайте, ако имате чувството, че гадаете. Позволено ви е да сте начинаеща! А професионалистите по здравни грижи също могат да предложат съвети.

Открийте помпата за кърма, която е най-подходяща за вас

Тъй като знаете вече какво да вземете предвид, ето характеристиките на помпите една спрямо друга.

 

Двойна електрическа помпа за кърма Comfort

Двойната електрическа помпа за кърма Comfort е най-ефективната от трите. Въпреки че е по-голяма инвестиция, ще получите повече кърма за по-малко време, правейки я добър избор за майки, които изцеждат всеки ден, на работа или у дома.

Най-подходяща за: майки, които искат да спестят време

 

Единична електрическа помпа за кърма Comfort

Единична електрическа помпа за кърма Comfort за кърма е най-лекият преносим вариант в електрическата гама. Ще получите същия комфортен дизайн и технология, както при двойната електрическа помпа, плюс комплект батерии, който ви позволява да изцеждате, когато наблизо няма електрически контакт.

Най-подходяща за: майки, които искат многофункционална помпа за всеки ден

 

Ръчна помпа за кърма Comfort

Времето, изгубено от ръчната помпа, е за сметка на нейната преносимост. Желаете продукт, който е лек и се побира във вашата ръчна чанта, или смятате да изцеждате кърма само от време на време? Ръчната помпа за кърма ви дава гъвкавост и опростено резервно решение.

Най-подходяща за: майки, които желаят преносим вариант за изпът или за изцеждане от време на време

 

Още не сте сигурни коя помпа е най-подходяща за вас? Няма проблем. Понякога е трудно да предвидите точно какво ще ви е нужно – затова проектирахме нашата електрическа помпа така, че да може лесно да се използва като ръчна помпа. Когато ви е необходим продукт за път, поставете дръжка и диафрагма на основата на вашата електрическа помпа и сте готови!

 

Искате да знаете повече за нашите помпи за кърма? Кликнете тук, за да разгледате гамата.

Прочетете повече по тази тема