1

Перфектното съчетание: открийте най-подходящия бебефон за вас


Бебефони и термометри

Опитвате се да разберете кой е най-подходящият бебефон за вас? Тук ще изброим видовете налични бебефони и ще разясним за кого са най-подходящи.

Трите бебефона

Когато търсите най-подходящия за вас бебефон, има три главни варианта, на които можете да се спрете.

 

  • Интелигентен бебефон – слушайте и отвръщайте навсякъде и на всяко интелигентно устройство
  • Видео бебефон – слушайте и хвърляйте поглед чрез монитор с висока разделителна способност през деня или нощта
  • Аудио бебефон – слушайте и отвръщайте чрез персонална и защитена връзка

 

Намерете бебефон, който да подхожда на вашия стил на живот

Намирането на бебефон зависи от вашите уникални нужди, така че тук няма правилен или грешен вариант. По-долу ще намерите повече подробности как всеки бебефон може да се съчетае с вашия стил на живот.

 

Интелигентен бебефон

Вие сте майка или баща, разбиращи от технологии? Или просто искате да знаете, че можете да хвърлите поглед без значение къде се намирате? Интелигентният бебефон ще ви даде спокойствие без значение дали се намирате у дома, или навън, като ви позволява да гледате и слушате на всяко интелигентно устройство. Това също е вариантът с най-много опции за персонализиране и различни функции: изберете честотата, на която желаете да получавате актуализации, позволете на други хора, грижещи се за бебето, да наблюдават на други интелигентни устройства, правете снимки и следете температурата и влажността в стаята.

 

Интелигентният бебефон Philips Avent се свързва към uGrow, нашето приложение за здраво развитие на бебето. Приложението съхранява всички отчетени данни за климата и може да ви помогне да откриете влиянието, което има този климат върху съня на вашето бебе.

 

Най-подходящият бебефон за: родители, които обичат да знаят повече и искат да се чувстват свързани със своето бебе без значение къде се намират.

 

Видео бебефон

Видео бебефонът е друг начин да надниквате и да слушате, без да пречите на дребосъчето. С помощта на камерата (устройство за бебето) и видеоекрана (устройство за родителите) ще можете да използвате персонална и защитена връзка, за да проверявате дали наистина е време за следващото хранене, или просто е лъжлива тревога. Подобно на интелигентния бебефон, е възможно също да следите температурата и влажността в стаята, да слушате и да отвръщате или да му пускате приспивни песнички.

 

Най-подходящият бебефон за: родителите, които не могат да устоят да надникнат

 

Аудио бебефон

Аудио бебефонът, както вероятно предполагате, разполага само с опция за звук. Бъдете по-спокойни, като слушате как бебето гука и се раздвижва чрез предавател с възможност да отвръщате и да му пускате приспивни песнички. Нашият аудио бебефон ви позволява да регулирате чувствителността на микрофона, така че да може да се чуват само определени нива на шум. Може да изключвате приспивните песнички и да бъдете спокойни, че ще чуете, ако вашето бебе има нужда от вас.

 

Най-подходящият бебефон за: родители, които не се нуждаят от толкова много екстри или предпочитат аудиосигнали вместо визуални.

 

Без значение кой бебефон изберете, следенето на вашето дребосъче с персонален и защитен допълнителен чифт очи или уши ви дава спокойствие и време да разпуснете, докато то спи.

 

Искате да знаете повече за нашите бебефони? Кликнете тук, за да разгледате гамата.

Прочетете повече по тази тема

You are about to visit a Philips global content page

You are about to visit the Philips USA website.

You are about to visit a Philips global content page

You are about to visit the Philips USA website.

Нашият сайт се преглежда най-добре с последната версия на Microsoft Edge, Google Chrome или Firefox.