Consumer
Продукти

  ЧЗВ

    Искате да научите повече за светодиодните крушки? Разберете повече чрез петте най-често задавани въпроса.    

1. Как мога да стабилизирам светлинната емисия?

 

Много нови димери са оборудвани с ръчно регулируем винт за регулиране на правилното ниво на натоварване. Ако не е в правилното положение, могат да се появят нежелани ефекти като бръмчене и трептене. Регулирайте позицията на винта, за да постигнете стабилна светлинна емисия. Ако е нужна допълнителна поддръжка, моля, свържете се с отдела за грижа за потребителите на Philips.

2. Какъв тип димер мога да използвам за моята светодиодна или спотова крушка?

 

 

Компанията Philips предлага набор от регулируеми и спотови крушки и проведе тестове на представителна извадка европейски димери, за да провери тяхната съвместимост.

Вижте списъка за съвместимост на димери за крушки и спотови лампи, за да разберете кои димери са препоръчани от Philips. Вижте списъка за съвместимост на димери за светодиодни и спотови лампи Philips (PDF)

 

 

3. По време на някои периоди от деня забелязвам разлика в нивото на светлината.  Може ли това да повреди продукта?

 

 

В определени моменти на деня компанията за електрозахранване изпраща импулси, за да превключи настройката за нощ и ден. Освен това прахосмукачките могат в определени моменти да създадат смущения в мрежата, когато ги включвате. Въпреки това този ефект не вреди на продукта.

 

Как мога да предотвратя смущения на аудиоинсталацията си?

Възможно е да възникнат смущения, ако кабелите за захранване са комбинирани с кабелите на високоговорителите. Това може да бъде предотвратено чрез създаване на голямо разстояние между двете входящи жици на лампата и аудиоинсталацията.

 

 

4. Мога ли да смеся светодиодни лампи с флуоресцентни или други индукционни източници на светлина на един димер?

 

 

Не, това ще доведе до нежелани ефекти, като трептене.

 

5. Какъв тип димер мога да използвам за моята светодиодна лампа?
gold-dimmer
Когато на опаковката има златна икона за димер, продуктът може да бъде регулиран с всички видове фазопрекъсващи димери, които се продават в Европа. Регулирането може да стигне до 0-2% от максималната първоначална светлинна емисия.
Когато на опаковката има сребърна икона за димер, продуктът е съвместим с определени видове фазопрекъсващи димери (тип заден ръб).

Компанията Philips проведе тестове на представителна извадка европейски димери, за да провери тяхната съвместимост с нейните осветителни тела. Димерите са изброени в списъка за съвместимост на димери и са подредени според работните им характеристики.

 

Вижте списъка за съвместимост на димери
за светодиодни лампи Philips (PDF)

 

 

За всички тези димери се гарантира оптимална работа, ако са свързани до три светодиодни лампи Philips със сребърна икона за регулиране или до 6 светодиодни лампи Philips със златна икона за регулиране.

Имате нужда от повече помощ? Избор на правилната крушка

За да научите повече за осветлението от Philips, изгледайте видеоклиповете ни или щракнете тук
Светодиодни крушки

Светодиодни крушки

 

Крушките със светодиодна светлина могат да ви помогнат да преобразите всяко обитаемо пространство чрез прекрасна, топла бяла светлина. Това ръководство показва как крушките със светодиодна светлина могат да ви предложат неограничени възможности за осветление. Чрез крушките за светодиодно осветление можете да спестите до 90% от енергия и пари.

Светлинен ефект

Светлинен ефект

 

Вижте как светлинният ефект на крушките бива повлиян от покритието на крушката, и как това ви помага да създадете правилния вид осветление. Матовите крушки излъчват дифузна светлина. Прозрачните крушки създават блестяща, естествена и топла светлина.

Енергоспестяващи крушки

Енергоспестяващи крушки

 

Енергоспестяващите крушки, познати също като компактни флуоресцентни крушки, използват по-малко енергия от класическите крушки за създаването на същото количество светлина. Вижте как енергоспестяващите крушки могат да създадат правилния светлинен ефект и атмосфера за настроението ви и да намалят сметките ви за осветление.

 

Халогенни крушки

Халогенни крушки 

 

Халогенните крушки са най-бързия и лесен начин за подмяна на класическите крушки. Вижте как халогенните крушки ви предлагат огромен избор от възможности за осветление, като едновременно с това предоставят същото качество топла, блестяща светлина като на класическите крушки. Халогенните крушки са най-бързия и лесен начин за подмяна на класическите крушки. Енергоспестяващите крушки – как да изберете правилната технология за осветление.

В петното от светлина

Вижте други продукти за осветление