1
Продукти

Почувствайте се у дома си чрез  светодиодната светлина

Правилната светлина е качествената светлина, която издържа дълго време

Усетете какво може да направи светодиодното осветление за вас


Почувствайте се у дома си чрез най-новата светодиодна технология на Philips. Светодиодното осветление Philips се грижи за това да се почувствате у дома си в момента, в който включите светлината. Светодиодните крушки комбинират красива топла бяла светлина с изключително дълъг живот. Светодиодните крушки предоставят незабавни, значителни спестявания на енергия, като едновременно с това подсилват атмосферата на дома ви.


Вижте всички светодиодни крушки

Включете Philips LED за всяко събитие

Защо да изберете светодиод?


Светодиодните крушки създават перфектно светлинно качество за всяко събитие. От романтична светлина за уютна вечер до ярка светлина за осветяване на специални обекти. Светодиодните крушки предлагат всичко, което търсите. Светодиодните крушки са напълно подходящи за спалнята, кухнята или всекидневната. Светодиодната светлина не трепти и има висок индекс на цветопредаване, което осигурява това, че обектът ще бъде видян в своите истински и естествени цветове.


Светодиоди за специални събития

Дизайн на Philips LED

 

Елегантният дизайн предоставя увеличен живот в сравнение с по-малко ефективните крушки и е идеален за декоративни осветителни тела, настолни лампи и вградено осветление. Светодиодните крушки предоставят моментална топла бяла светлина. Това помага при създаването на перфектно светлинно качество, което води до приятна, приветлива и домашна атмосфера. Наличността в широк спектър от форми и размери ви дава сигурност, че ще намерите правилната крушка за нуждите си.


Запознайте се с пълната ни светодиодна гама

Регулируеми светодиодни крушки

 

Когато се използват регулируеми светодиодни крушки, желаното ниво на осветлението също е осигурено. 


Трябва ми регулируема светодиодна крушка

ЧЗВ


ЧЗВ

 

Искате да научите повече за светодиодните крушки? Разберете повече чрез петте най-често задавани въпроса.

 

 

1. Как мога да стабилизирам светлинната емисия?

 

Много нови димери са оборудвани с ръчно регулируем винт за регулиране на правилното ниво на натоварване. Ако не е в правилното положение, могат да се появят нежелани ефекти като бръмчене и трептене. Регулирайте позицията на винта, за да постигнете стабилна светлинна емисия. Ако е нужна допълнителна поддръжка, моля, свържете се с отдела за грижа за потребителите на Philips.

2. Какъв тип димер мога да използвам за моята светодиодна или спотова крушка?

 

 

Компанията Philips предлага набор от регулируеми и спотови крушки и проведе тестове на представителна извадка европейски димери, за да провери тяхната съвместимост.

Вижте списъка за съвместимост на димери за крушки и спотови лампи, за да разберете кои димери са препоръчани от Philips. Вижте списъка за съвместимост на димери за светодиодни и спотови лампи Philips (PDF)

 

 

3. По време на някои периоди от деня забелязвам разлика в нивото на светлината.  Може ли това да повреди продукта?

 

 

В определени моменти на деня компанията за електрозахранване изпраща импулси, за да превключи настройката за нощ и ден. Освен това прахосмукачките могат в определени моменти да създадат смущения в мрежата, когато ги включвате. Въпреки това този ефект не вреди на продукта.

 

Как мога да предотвратя смущения на аудиоинсталацията си?

Възможно е да възникнат смущения, ако кабелите за захранване са комбинирани с кабелите на високоговорителите. Това може да бъде предотвратено чрез създаване на голямо разстояние между двете входящи жици на лампата и аудиоинсталацията.

 

 

4. Мога ли да смеся светодиодни лампи с флуоресцентни или други индукционни източници на светлина на един димер?

 

 

Не, това ще доведе до нежелани ефекти, като трептене.

 

5. Какъв тип димер мога да използвам за моята светодиодна лампа?
gold-dimmer
Когато на опаковката има златна икона за димер, продуктът може да бъде регулиран с всички видове фазопрекъсващи димери, които се продават в Европа. Регулирането може да стигне до 0-2% от максималната първоначална светлинна емисия.
Когато на опаковката има сребърна икона за димер, продуктът е съвместим с определени видове фазопрекъсващи димери (тип заден ръб).

Компанията Philips проведе тестове на представителна извадка европейски димери, за да провери тяхната съвместимост с нейните осветителни тела. Димерите са изброени в списъка за съвместимост на димери и са подредени според работните им характеристики.

 

Вижте списъка за съвместимост на димери
за светодиодни лампи Philips (PDF)

 

 

За всички тези димери се гарантира оптимална работа, ако са свързани до три светодиодни лампи Philips със сребърна икона за регулиране или до 6 светодиодни лампи Philips със златна икона за регулиране.

Искам да знам


Теми „Искам да знам“

 

Избирате светодиодните крушки? Ние обясняваме защо

 

 

Спестяване на пари с помощта на светодиодни крушки

 

•Светодиодните крушки спестяват повече от 10 € на година за всяка крушка, която замените*


•Спестявате до 400 € годишно чрез светодиодните крушки Philips*

 

Светодиодните светлинни източници издържат повече

 

•Светодиодните светлинни източници издържат повече, като избягват неприятностите от често сменяне на крушки. Това значително намалява отпадъците и също така спестява пари в дългосрочен план на енергоспестяване.

Светодиодното осветление е много ефективно в енергийно отношение

 

•Светодиодното осветление е много ефективно в енергийно отношение в сравнение с традиционното осветление, защото използва по-малко енергия за създаване на еднаква светлинна емисия. Знаете ли, че животът на светодиодните крушки е до 10 пъти по-дълъг?

 

Светодиодната светлина спестява до 90% енергия

 

•Светодиодната светлина спестява до 90% енергия в сравнение с традиционната крушка при еднаква светлинна емисия.


•Има две неща, които правят светодиодните крушки най-ефективните в енергийно отношение: много нисък разход на енергия и много дълъг живот. Това са добри новини – не само за околната среда, но и за вас. Дълъг живот

 

 

Светодиодните крушки издържат 20-25 пъти повече

 

•Светодиодните крушки издържат 20-25 пъти повече с 25 000 часа живот.


•Светодиодните крушки, подобно на спотовите крушки GU10, издържат 20 пъти по-дълго от традиционните крушки*