recipe masthead

Чийзкейк с капучино и околад

Чийзкейк с капучино и шоколад приготвен с пасатор Philips. Вижте цялата рецепта тук.

Време за сотиране на висока температура: 1 час и 40 минути

Съставки

  • ч.ч.шоколадови бисквити
  • ¼ чаша захар
  • ¼ разтопено масло или маргарин
  • 2 с.л. инстантно кафе на гранули
  • 1 с.л. топла вода
  • 1 ч.л. ванилия
  • 3 пакетчета крема сирене
  • 1 ч.ч. захар
  • ½ ч.л. канела
  • 4 яйца
  • За топинга
  • 1 ½ ч.ч.заквасена сметана
  • 3 с.л. захар; неподсладено какао

Как да приготвя

  • Загрейте фурната до 170˚C. Смесете бисквитите, четвърт чаена чаша захар и маслото в блендера.
  • Разстелете получената смес в ненамазнена тава.
  • Печете 10 минути, след това оставете да се охлади за още 20 минути.
  • В малка купа смесете инстантното кафе, водата и ванилията.
  • В по-голяма купа разбийте сиренето с миксер, докато придобие лека пухкава консистенция.
  • Добавете чаена чаша захар и разбийте отново. Добавете  едно яйце, канелата и сместа с кафето. Разбийте добре.
  • Изсипете върху охладения блат.
  • Печете между 45 и 50 минути.В малка купа смесете заквасената сметана с 3 супени лъжици захар.
  • Разпределете сместа равномерно върху чийзкейка; печете от 10 до 15 минути.
  • Оставете го да се охлажди в хладилник поне за 3 часа или едно денонощие преди да сервирате.
Чийзкейк с капучино и околад | Philips

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Нашият сайт се преглежда най-добре с последната версия на Microsoft Edge, Google Chrome или Firefox.