1
Aвтомобилно осветление

Малко действие
Голям ефект

Smallest actions

Най-малките действия имат най-голямо влияние

 

Повечето малки действия, които правим по автомобила си, са обичайна практика. Независимо дали осъзнаваме това, те имат голямо влияние върху нашия живот и живота на другите хора. Здравият разум също така трябва да ви подсеща да сменяте и фаровете си по двойки, за да имате видимост и безопасност.

car_lamp_indicator

Сменяйте по двойки:
Открийте правилните фарове

 

Тъй като светлините на вашия автомобил трябва да светят колкото се може по-безопасно и по-ярко, вие трябва да обърнете специално внимание при избора на крушки на фаровете. Ние имаме разширена гама от ксенонови и халогенни модели, които са проектирани така, че да ви дават най-добро качество, представяне и стил при всякакви условия на шофиране. Те също така са на разположение по два, за да е по-лесно и по-евтино да смените фаровете и от двете страни едновременно. Подминете тъмнината; поставете нашите качествени крушки за фарове, носещи знака за оригинално оборудване (ОЕ).

Chip icon
Car country side

Безопасност, която можете да видите

 

Нашите крушки генерират повече светлина, траят по-дълго и дават по-консистентно представяне от когато и да е било преди, давайки ви усещане за по-безопасно шофиране. Безопасността е в основата на нашата компания и е вдъхновението за безопасността, която можете да видите. Чрез производството на висококачествени светлини ние считаме, че подобряваме безопасността на пътя. Смяната по двойки ви гарантира, че ще извлечете най-доброто от светлините на вашия автомобил.

Открийте повече

Автомобилна поддръжка

Автомобилна поддръжка

Имате ли нужда от замяна на фарове Philips за автомобила ви?
Откъде да купите

Откъде да купите

Закупете автомобилни продукти Philips онлайн или в магазин, близо до вас
Автомобилни статии

Автомобилни статии

Научете повече за нашите технологии, иновации и решения за автомобилно осветление на Philips чрез нашите статии