1
Продукти

HD9218/51 Daily Collection Airfryer
Моля, имайте предвид, че продуктът ви може да се различава по цвят от тази снимка, но информацията за поддръжка е същата
Преглед на продукта

Daily Collection Airfryer

HD9218/51

Почистване на вътрешността/нагревателя на Philips Airfryer

Ако искате да разберете как да почистите вътрешността/нагревателния елемент на Philips Airfryer, по-долу можете да откриете правилните стъпки.

Видеоклип с инструкции за почистване на вашия Philips Airfryer

Видеоклипът по-долу ще ви помогне да разберете как да почистите вътрешността/нагревателния елемент на вашия Philips Airfryer.

Play Pause

Инструкции за почистване на вашия Philips Airfryer

Моля, следвайте тези стъпки, за да почистите вътрешността/нагревателния елемент на вашия airfryer: 1. Изключете захранването на вашия Philips Airfryer и се уверете, че не е горещ. 2. Извадете кошницата. 3. Обърнете уреда с дъното нагоре, за да достигнете нагревателния елемент по-лесно. 4. Използвайте мека гъба и топла вода, за да почистите вътрешността на уреда. 5. Ако е необходимо, залепналите към нагревателния елемент хранителни остатъци могат да се свалят с четка с мек или средно мек косъм. Не използвайте телена четка или четка с твърд косъм, тъй като това може да повреди покритието на нагревателния елемент. 6. След почистване на вашия Philips Airfryer поставете уреда отново в изправено положение, завъртете го и го оставете да работи няколко минути без храна в него. Отпадъците, които не са почистени, ще паднат в тигана. Забележка: Можете да стигнете участъка зад нагревателния елемент с гъвкава четка. Забележка: Тиганът и кошница на вашия Philips Airfryer са устойчиви в съдомиялна машина.

Отстраняване на неизправности

Други неизправности (1)
Регистрирайте продукта си
Регистрирайте продукта си

Следете покритието на гаранцията за вашия продукт

Получете право на паричен бонус, подаръци и специални предложения

Получете лесен достъп до поддръжката на продукти