1
Продукти

Sonicare DiamondClean Smart Електрическа звукова четка за зъби с приложение

Персонализирано обучение, Интелигентни сензори на главата, Интелигентно разпознаване на главата, 4 режима, 3 степени на интензивност HX9903/03

Често задавани въпроси

Какво значат символите на Philips Sonicare ExpertClean?

Вашата четка за зъби Philips Sonicare ExpertClean се доставя с интелигентни известия и символи, като например настройки за интензивност, сензор за натиск, напомняне за смяна на главата на четката и индикатор за батерията. Научете какво означават тези известия и символи по-долу.

Настройки за интензивност

Вашата четка за зъби Philips Sonicare се доставя с три различни настройки на интензивност: ниска, средна и висока. Когато е прикачена, главата на четката автоматично ще избере препоръчаната степен на интензивност. За да промените ръчно степента на интензивност, можете просто да включите дръжката и натиснете бутона mode/intensity.

Забележка: Вашите глави на четки трябва да имат поддържат технологията BrushSync, за да може настройката за интензивност да се избира автоматично, когато са закрепени. Следната модели на глави за четки за зъби имат технологията BrushSync: C3 Premium Plaque Control, G3 Premium Gum Care, W3 Premium White, W DiamondClean.

Настройки за интензивност на Philips Sonicare

Сензор за натиск

Вашата четка за зъби Philips Sonicare ExpertClean зъби измерва натиска, който прилагате, докато си миете зъбите, за да предпазва венците и зъбите ви. Ако приложите твърде голям натиск, ще забележите промяна във вибрациите, докато не отпуснете натиска.

Сензор за натиск на Philips Sonicare

Напомняне за смяна на главата на четката

Вашата четка за зъби Philips Sonicare ExpertClean ще следи за износване на вашата глава на интелигентна четка. Измерва се според:

  • Общия натиск, което прилагате, докато си миете зъбите
  • Общото време, през което сте си мили зъбите с главата за четка

След като вашата глава за четка вече не е ефективна или е износена, иконката за напомняне за смяна на главата на четката ще мига в кехлибарен цвят. Това показва, че е препоръчително да смените вашата глава за четка.

Напомняне за смяна на главата на четката на Philips Sonicare

Индикатор за батерията

Когато Philips Sonicare ExpertClean е поставена в зарядното устройство, индикаторът на батерията ще мига в зелено според текущото ниво на батерията:

  • Ако 1 светодиоден индикатор мига: Батерията е изтощена
  • Ако 2 светодиодни индикатора мигат: Батерията е заредена наполовина
  • Ако 3 светодиодни индикатора мигат: Батерията е пълна

Когато Philips Sonicare ExpertClean се премахне от зарядното устройство, индикаторът(ите) на батерията в долната част на дръжката ще показва(т) състоянието на батерията:

  • Ако виждате 3 непрекъснати зелени светлини: Батерията е пълна
  • Ако виждате 2 непрекъснати зелени светлини: Батерията е заредена наполовина
  • Ако видите 1 непрекъсната зелена светлина: Батерията е изтощена
  • Ако виждате 1 мигаща кехлибарена светлина с 5 звукови сигнала: Батерията е празна

Информацията на тази страница се отнася до следните модели: HX9903/03 , HX9903/13 , HX9924/47 .

Не е ли това, което търсите?

Отговорихме ли на въпроса ви?

Ако не сме, свържете се с нас.

  Chat now