1
Монитори за поверителност

  Нашите  любими

  Икона на режим на поверителност

  Тих режим

  Моментална поверителност без досадния предпазител за екрана


  С натискането на един бутон яркостта на екрана потъмнява и зрителните ъгли се скъсяват, което прави визуалното хакване практически невъзможно, докато вие продължавате да се наслаждавате на ясни изображения в центъра.
  Икона на изскачаща уеб камера

  Изскачаща уеб камера

  Усъвършенствани сензори за разпознаване на лице за сигурно защитено вписване


  Изскачаща сгъваема уеб камера Windows Hello TM разполага с разпознаване на лице и може да се прибере дискретно, когато не се използва, като по този начин предотвратява потенциални нежелани наблюдатели.

  Режим на поверителност: защитете данните си


  Просто натиснете бутон, за да влезете в режим на поверителност – екранът ви изглежда тъмен и почти не се вижда от двете страни, но запазва ясни изображения в центъра. Можете да защитите поверителни, чувствителни или лични данни от визуално хакване. Удобният превключвател ви позволява бързо да превключвате между режим на поверителност и режим с широк зрителен ъгъл.
  Режим на поверителност

  Режим на поверителност, бърз бутон

  Режим на поверителност, бърз бутон – видео

  Топ предложения на монитори Philips

  Помощ, поддръжка и актуализации

  Регистрирайте монитора си

  Създайте вашия безплатен акаунт в My Philips, за да регистрирате вашия нов монитор. След като веднъж се регистрирате, ще получавате известия, когато са налични актуализации.

  Актуализации на софтуера

  Поддържайте вашия монитор Philips в най-добра форма. Ако има нова актуализация, ще я намерите тук. А ако сте изгубили драйверите си, можете също да ги изтеглите безплатно тук.

  Платформа за поддръжка

  Най-бързият начин да разрешите технически проблеми и настройки е като проверите ръководството за отстраняване на проблеми на монитора Philips. Използвайте тези полезни съвети и трикове, за да върнете нормалната работа на монитора си за нула време.

  Връзка с нас

  Тук сме, за да помогнем. Дали имате нужда от съвет относно покупка на монитор Philips, или помощ при настройването му, можете да се свържете с нас по телефона, по имейл или онлайн чат.