1
Монитори за игра на конзола

Philips Momentum

Изведете игрите на конзола на следващото ниво

  Philips Momentum 55"

  558M1RY
  Този дисплей Momentum може да се похвали със звук от легендарните аудиоексперти от Bowers & Wilkins, създава гейминг изживяване от ново ниво. Потопете се в действието на този красив голям дисплей. Насладете се на невероятни игри с оптимални звук и картина.
  Звук от Bowers & Wilkins

  Momentum е следващата еволюционна стъпка за конзолните гейминг монитори


  Гамата от монитори Momentum приканва потребителите да изживеят игрите както никога досега. Тези монитори предоставят на геймърите на конзоли най-новите иновации в мониторите, предлагайки вълнуваща, високопроизводителна алтернатива на включването на конзолата ви в телевизора.

  Не пропускайте момента

  Philips Momentum – не пропускайте момента

  Чисто новият 558M1R също извежда звука на следващо ниво. С вградено аудио от Bowers и Wilkins това е единственият монитор на пазара, специално създаден за игри на конзоли, който предлага звук, спиращ дъха, така че да не пропуснете нито един момент от играта.

  Пълната гама на Momentum

  Реалистични графики

  Спиращата дъха 4K UHD разделителна способност осигурява почти хирургическа точност. 436M6VBPAB и 558M1R съответстват на стандарта VESA DisplayHDR 1000, което означава по-реалистични живи визуализации с превъзходна яркост, дълбочина и нюанс.

  Действие без прекъсване

  FreeSync съответства на броя кадри на показаните изображения със скоростта на обновяване на дисплея, докато краткото закъснение при въвеждане (Low Input Lag) намалява времето за показване на устройството за по-бърза визуална обратна връзка. Също така 558M1R достига до 120 Hz честота на опресняване за допълнително реалистично движение.

  Завладяващо забавление

  Ambiglow излъчва ореол от топла светлина, който увеличава екрана и засилва забавлението. Вътрешен процесор анализира съдържанието на изображението и непрекъснато адаптира цвета и яркостта на светлината, за да съответства на изображението.