1
Монитори

Оставете извитите монитори на Philips да ви обгърнат


Извитите монитори на Philips извеждат изживяването при гледане на изцяло ново ниво. Налични в 24”, 27”, 32”, 34”, 43” и 49” формати, извитите монитори на Philips са специално оформени, за да имитират естествената извивка на окото, като намаляват изкривяването и разсейването, докато създават ефект на неусетно потапяне в действието. Оборудвани с огромно разнообразие от иновативни функции за повишаване на продуктивността ви, докато същевременно подобряват вашия комфорт, тези монитори осигуряват по-удобна, по-приятна работа и игра.

Широк зрителен ъгъл


Широките дисплеи без рамка 439P9H и 499P9H предлагат ултрашироки формати, които са сбъднатата мечта на хората, които правят няколко неща едновременно. Достатъчно широки, за да заменят нуждата от няколко екрана в контекста на финансовите институции, търговски етажи и други B2B сектори, тези монитори предлагат дълбока 1500R или 1800R извивка, като увеличават зрителното поле и достигат до периферното ви зрение за оптимален комфорт на очите. Създадени да увеличат максимално продуктивността ви, и двата монитора включват също USB-C док.

USB-C док "всичко в едно"


Наличен в голямо разнообразие от извити монитори, включително 345B1C, 346P1, 439P9H и 499P9H, вграденият USB 3.1 type-C док с доставяне на мощност предлага ползата от високоскоростен пренос на данни, както и гъвкаво свързване в офиса или у дома. Насладете се на високоскоростен пренос на данни, заредете своя лаптоп и включете периферните устройства директно към монитора за пренос на файлове, гледайте видеоклипове и още, всичко това с лесния за използване реверсивен кабел

Налични функции


Безброй прогресивни функции означават безброй причини да харесате извитите монитори на Philips. B2B, както и B2C гамите E1 и E9 ви канят да се насладите на функции, като красотата на HDR разделителна способност, плавния геймплей на технологията Adaptive Sync, сигурността на изскачащата уеб камера с Windows Hello™, свързаността на VGA, HDMI и DisplayPort и пестенето на енергия на PowerSensor, LightSensor и Zero Power Switch. Защитете очите си с LowBlue и технологията Flicker-Free, избегнете напрежението в гърба и врата с ергономичното SmartErgoBase и пазете околната среда с корпус без олово и живак и 100% рециклируем опаковъчен материал.