1
AutoCurler SenseIQ

Грижа за косата

Възхитителни и здрави къдрици, само за секунди!

Автоматична маша Philips серия 8000 с технология SenseIQ

BHB886/00

Automatická kulma s technologií SenseIQ BHB886/00

От права до накъдрена коса с натискането на само един бутон - за 8 секунди!

3 настройки за температура, време и посока на къдрене = 27 стила според вашето настроение

Без заплитания, скубане и без изгорени пръсти

2x по-дълъг завъртащ цилиндър, 2x по-бърза работа

Контролира и адаптира температурата, така че да постигнете желаното оформяне и косата ви да блести от здраве

По време на къдрене запазва 95% от естествената здравина на косата* и 3 пъти повече от естествената и хидратация**

* Средни резултати след 3 месеца употреба, за 12 секунди при 170 ° C.

** В сравнение с машата Philips BHB864, със същото оформяне на косата.

Те вече изпробваха автоматичната маша с технология SenseIQ! Вижте какво какво споделиха:

Мирела @mirellailievaa

 

Тази визия я постигнах сама. Без помощта на фризьор и гримьор. 😊
Всяка жена може да бъде и да се чувства красива, без да се налага да посещава салоните.

👉🏻Лично аз, за да се подготвя за снимки, събитие или излизане с приятелки успявам да се разкрася сама и с помощта на тези два уреда на Philips. 😍Обичам да виждам косата си оформена по различни начини - изправена, накъдрена на кок и т.н. До скоро ми беше трудно да постигам тези къдрици, но с автоматичната маша на Philips с технология SenselQ вече успявам с лекота.

Технологията SenselQ следи температурата на косата по време на оформяне и се регулира сама, като по този начин запазва естествената здравина и хидратация. По време на къдрене ти машата отделя йони, които предотвратяват заплитането и придават още по-сияен блясък!

Прочетете повечеПрочетете по-малко

Симеона @simeona.g

 

И ние хората, точно като розите си носим бодлите със себе си. 🌹 Някои видими, други невидими, те често се проявяват. За невидимите можем единствено сами да си помогнем, с усилена работа върху себе си.

За видимите е добре да намерим истинското, правилно решение. Онова, който действа на първопричината, не на следствието. И тук идва време да ви разкажа за нещо, с което отдавна съм ви запознавала, а именно грижата за себе си и за косата, която аз от години съм поверила в ръцете на @philipsbg и отдавна ме кара да се чувствам красива и уверена в себе си и това, което правя. 💛

Преди няколко седмици се сдобих с новия SenseIQ Auto Curler на @philipsbg. Tехнологията ви е позната, но сега е интегрирана в автоматичната маша, за още по-здрави, хидратирани и блестящи къдрици. Още едно доказателство, че невинаги е необходимо да посещаваме салон за красота, за да се чувстваме и изглеждаме красиви. 🌸

Прочетете повечеПрочетете по-малко

Преслава @pres.slava

 

Прическа като след фризьор у дома ✨🙋🏽‍♀️⁣
Правилно прочетохте! Постигнах резултата от снимките напълно сама с помощта на автоматичната маша на Philips с технология SenseIQ.


Коя жена не си мечтае за това?!?⁣
 ⁣
✨ От права до накъдрена коса само с натискането на един бутон⁣
✨ 3 настройки за температура, време и посока на къдрене⁣
✨ Без заплитания, скубане и изгорени пръсти⁣
 ⁣
Това, което най-много ми харесва е, че с тази маша мога да оформям косата си в различни стилове според настроението ми. Фен съм на по-отпуснатите и обемни къдрици, но когато реша, мога бързо да постигна здраво оформени къдрици, които ще запазят формата си по-дълго.⁣
 ⁣
Технологията SenseIQ следи температурата на косата по време на оформяне и се регулира сама, като в резултат на това се запазва естествената здравина и хидратация. По време на къдренето, машата отделя и йони, които предотвратяват заплитането и придават още по-сияен блясък!⁣

Прочетете повечеПрочетете по-малко

Интелигентна система за накъдряне


Интелигентната система за къдрене
ще свърши цялата работа вместо вас. Тя автоматично завърта кичур по кичур за 8 секунди, а технологията Curl Boost оформя всеки кичур коса като професионален фризьор. По-дългият цилиндър на машата успява да захване по-големи кичури коса, така че цялото оформяне отнема по-малко време*. Освен това, изключително гладката въртяща се ролка предотвратява заплитане и скубане.

 

* Сравнено с Philips HPS940

Automatická kulma

Различни стилове


С автоматичната маша Philips серия 8000 с технология SenseIQ може лесно да оформяте къдрици с всякакви обеми, посоки и размери. Можете да избирате от три температурни настройки: 170°C, 190°C и 210°C, като фината коса просто се навива при по-ниска температура, докато при по-гъстите коси използвайте най-високата температура.

Autocurler styling

Можете да избирате от три предварително запеметени настройки за време на работа (12сек., 10сек. и 8сек.). Колкото по-кратко време изберете, толкова по-фини къдрици ще постигнете, докато колкото по-дълго е времето на работа, ще имате изключително здраво оформени къдирици, които ще запазят формата си по-дълго. След като сте избрали идеалната комбинация, можете постепенно да вмъквате отделни кичури коса в машата за къдрене и да я оставите да свърши цялата работа, като натиснете един бутон!

Autocurler styling

SenseIQ технологията познава косата ви


Благодарение на технологията SenseIQ, машата следи температурата на косата ви по време на оформяне 50 пъти в секунда и регулира температурата на къдрене към нея. Следователно, ако прецени, че къдриците ще се задържат добре дори при по-ниска температура на работа, тя автоматично ще понижи температурата. В резултат на това се запазв до 95% от естествената здравина на косата** и 3 пъти повече естествена влага***. Къдриците ще бъдат по-гъвкави, блестящи и ще изглеждат здрави.

 

** Средни резултати след 3 месеца употреба за 12 секунди при 170°C
*** В сравнение с машата Philips BHB864 за постигане на същите резултати при оформяне

Йони за още по-ослепителен блясък


По време на къдренето, автоматичната машата Philips с технология SenseIQ отделя отрицателни йони в косата, което предотвратява заплитането и придава още по-сияен блясък!

Ionty kulma na vlasy

Без изгорени пръсти и заплетена коса


Идеята на дизайна, елегантно изглеждащо лале, е с мисълта за вашата пълна безопасност. Топлината засяга само косата ви, така че не можете да изгорите пръстите си по време на работа с нея. Ако поставите твърде много или неправилно коса, машата ще се изключи автоматично и ще я освободи. Когато приключи къдренето на един кичур, машата издава звуков сигнал, за да продължите процедурата с нов.

Autocurler packshot

Разгледайте отзиви за автоматична маша серия 8000 с технология SenseIQ

Сравнете нашите автоматични маши:

Автоматична маша с технология SenseIQ

BHB886/00
StyleCare Prestige

Автоматична маша StyleCare Prestige

StyleCare Prestige

BHB876/00

Потр. преглед

Обща класация 5 / 5
Обща класация 5 / 5

Температура (° C)

 • 170 - 190 - 210
 • 170 - 190 - 210

Технология за поддържане на естествената влага на косата

 • SenseIQ
 • -

Йонизационна технология

 • Да
 • -

Настройки

 • 27
 • 27

Автоматична маша

 • Да
 • Да

Незабавно загряване

 • 30 секунди
 • 30 секунди

Автоматично изключване

 • Да
 • Да

Повърхност

 • Кератинов керамичен слой
 • Кератинов керамичен слой

Автоматичен избор на напрежение

 • Да
 • Да

Дължина на кабела (m)

 • 2 m.
 • 2 m.

Кабел с въртящ се край

 • Да
 • Да

Аксесоари

 • 2
 • 2

Автоматична маша Philips серия 8000 с технология SenseIQ

Automatická kulma s technologií SenseIQ BHB886/00

Автоматичната маша с технология SenseIQ ще създаде за вас къдриците, които искате за 8 секунди. И се грижи да не ги повреди излишно с топлина!


Тя ще създаде неизчерпаем брой стилове - от нежни и  ефирни къдрици до здраво фиксирани и оформени. Бързо, лесно и безопасно! По време на къдренето, тя запазва естествената вътрешна хидратация. Придава сияен блясък и красота на косата с помощта на йони. Запознайте се с новата автоматична маша Philips серия 8000 от семейството SenseIQ!

Абонирайте се за нашия бюлетин

* Това поле е задължително

Ексклузивни промоции и купони

Пускане на продукти на пазара

Съвети и препоръки

*

Бих искал/а да получавам промоционални съобщения, базирани на моите предпочитания и поведение, за продукти, услуги, събития и промоции от Philips. Мога лесно да прекратя абонамента си по всяко време!

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit the Philips USA website.

Разбирам

Нашият сайт се преглежда най-добре с последната версия на Microsoft Edge, Google Chrome или Firefox.