oneblade all in one

Бръснене, Подстригване и Оформяне - all in One. OneBlade.  

2 мин. за четене - 1 кратко видео

 

Вашият спътник по стил е тук! 

 

Независимо дали подготвяте багаж за уикенд на морето или отивате до по-далечна дестинация, мястото в багажа винаги е ценно. Самобръсначка, пяна за бръснене, тример за коса, зарядни устройства ... Как да поддържате външния си вид и да се чувствате комфортно по време на пътуване, но и да не се налага да носите много багаж?

OneBlade е един от начините за решение на всичко това. Този хибриден бръснач-тример-машинка за подстригване е създаден за дома, но също така е перфектен спътник в пътуването. Навсякъде по лицето (а и по света) можете да подстригвате, да оформяте и бръснете всякаква дължина на брадата или косата Ви – само с едно устройство, което лесно се прибира във всяка пътна чанта! 

 

И така, какво прави перфектната самобръсначка за пътуване?

Мокро бръснене

 

Всичко в едно

OneBlade е всичко, от което се нуждаете, за да подстрижите брадата си с точна дължина. Да я оформите, както Ви харесва или да се избръснете почти до нула - всичко това в един компактен уред.

Компактен и лек

OneBlade е лек, компактен и лесено ще му намирите място в раницата или куфара за багаж. Водоустойчива дръжка за мокро или сухо използване!


Дълъг живот на батерията

Батерията на OneBlade ви дава 45 минути възможност за работа с него. Времето за зареждане на уреда е 8-часа + UK щепсел за баня.


one yt video

 

Подстригване

Подстрижете брадата си до желаната дължина. Включени са 4 гребена за набола брада: 1 мм за късо подстригване, 2 мм и 3 мм за набола брада, 5 мм за дълга брада.

Оформяне

Получете перфектен резултат на вашия външен вид и стил с двустранното острие. Оформете брада Ви, както ви харесва във всяка посока, така че е лесно и бързо да подчертаете стила си за секунди!

Бръснене

С OneBlade не се притеснявате за чувствителните зони по лицето и тялото, защото специалните приставки на ножчето предпазва вашата кожа. Използвайте го свободно и експерементирайте с Вашия външен вид.


Вижте свързани продукти:

Разгледайте подобни статии за грижа за мъжа:

Нашият сайт се преглежда най-добре с последната версия на Microsoft Edge, Google Chrome или Firefox.