1
Качество на въздуха в колата

GoPure

Свеж и здравословен въздух във вашата кола

Качество от автомобилен клас
Икона на AirMid
  go pure

  Пречиствателите на въздуха в колата Philips GoPure ефективно премахват алергени, въздушно пренасяни бактерии и вируси*, прах, цигарен дим, излъчвани от пластмаси химикали, изгорели газове и други токсични замърсители от вашия автомобил. С автоматични функции и висококачествен компактен дизайн тези мощни и ефективни пречистватели на въздух бързо ще премахнат вредните частици от въздуха във вашия автомобил. Така че при всяко пътуване вие и вашето семейство да дишате само свеж и здравословен въздух.   

   

  Нашите пречистватели на въздух за кола, оборудвани със SelectFilter Plus, са сертифицирани от Airmid Healthgroup.

  * Изпитана ефективност за премахване на частици при 1 преминаване във външна лаборатория за Philips SelectFilter Plus; размери на човешкия вирус на грип и ТОРС коронавируси, публикувани от Световната здравна организация (СЗО) през 2008 г. в доклада за оценка на микробиологичния риск. Размерите на вируса на ентеровирусен везикуларен стоматит и хепатит Б са по-големи от 0,02 um. Ефективността на отстраняване на частици съответства на стандарт GB/T6165:2008. Реалните характеристики могат да се повлияят от условията на използване; филтърът не гарантира 100% премахване на частиците.

  Ползите от пречиствателя на въздух за кола

  Премахва вредните частици
  премахва токсичните газове
  Елиминира токсичните газове
  индикатор за смяна на филтър за въздух
  автоматично работно устройство
  * PM означава фини прахови частици с микроскопични размери в твърдо или течно състояние под формата на суспензия във въздуха. PM2.5 се считат за фини прахови частици с диаметър 2.5 μm или по-малък. PM1 се считат за ултрафини прахови частици и имат диаметър 1 μm или по-малък. Според Световната здравна организация фините прахови частици в околната среда се считат за водещ рисков фактор за преждевременна смърт в световен мащаб и могат да причинят тежки респираторни и сърдечни заболявания; https://www.who.int/news-room/fact-sheets/detail/ambient-(outdoor)-air-quality-and-health.

  Как Philips GoPure подобрява качеството на въздуха в колата?

   

  Интегрираните в автомобила филтри са ефективни при улавянето на частици, замърсители и алергени, навлизащи отвън през вентилационните системи. Но въздухът, навлизащ през прозорците и вратите в колата може да е замърсен с микрочастици, прах, полени, вредни газове и бактерии. Пречиствателите на въздух за кола Philips GoPure филтрират тези замърсители бързо и ефективно, така че да се притеснявате по-малко за вашето здраве и здравето на вашето семейство и да се насладите на комфортно пътуване.

   

  Щракнете, за да научите повече.

  GoPure

  Защитете своето семейство с Philips GoPure GP5212

  Philips Go-Pure
  Премахване на фини прахови частици (PM2.5) CADR (м3/ч)*
  16
  Премахване на толуен CADR (м3/ч)*
  11
  Премахване на TVOC CADR (м3/ч)*
  11
  Премахване на формалдехид CADR (м3/ч)*
  6
  Премахване на NO2 от отработени газове CADR (м3/ч)*
  13
  Премахване на SO2 от отработени газове CADR (м3/ч)*
  7,9
  Капацитет за премахване на замърсители
  До 100
  Премахване на полени на бреза (изпитано от Airmid)
  Да
  Живот на филтъра (ч)
  350
  * Изпитано в съответствие с GB/T18801:2015 в 3 м3 камера на външна лаборатория въз основа на скорост на филтриране за премахване на > 50% от замърсителите

  Открийте повече

  Автомобилна поддръжка

  Автомобилна поддръжка

  Имате ли нужда от замяна на фарове Philips за автомобила ви?
  Откъде да купите

  Откъде да купите

  Закупете автомобилни продукти Philips онлайн или в магазин, близо до вас
  Автомобилни статии

  Автомобилни статии

  Научете повече за нашите технологии, иновации и решения за автомобилно осветление на Philips чрез нашите статии