Светодиоден дисплей

119 см (47"), рамкова светодиодна подсветка, Full HD BDL4785SL/00 Търсене на подобни продукти
 • Превъзходно качество на картината. Свръхтънък дизайн.

  Светодиоден дисплей

  BDL4785SL/00 Търсене на подобни продукти

  Предайте своите маркетингови послания със стил, със свръхтънкия 47" (119 см) Full HD дисплей. Идеален за места, където размерите са съществено важни, но без компромис с характеристиките и качеството на картината. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Превъзходно качество на картината. Свръхтънък дизайн.

И отлични характеристики

 • Последователно свързване чрез DVI

  Последователно свързване чрез DVI

  Създайте цифрова видео стена с до 150 дисплея в конфигурация 15 x 10, с последователно свързване чрез DVI. Просто свържете DVI изхода към DVI входа на другия дисплей, за да създадете най-изумителната видео стена.

 • Рамкова светодиодна подсветка

  Наслаждавайте се на равномерно разпределената светлина с най-съвременната светодиодна технология. По ръба на панела са разположени бели светодиоди (LED), които осигуряват по-равномерно разпределение на светлината. Резултатът е още по-ниско потребление на енергия, по-малко отделяне на топлина и естествена, равномерна цветова гама.

 • Много функции. Един кабел

  Поемете пълен контрол върху вашия дисплей, като предавате всички оперативни команди, заедно с видео сигнала, през един-единствен HDMI кабел. Тази уникална функция прави много по-лесни и комфортни безпроблемната работа и поддръжката на вашия дисплей. Със CEC (Consumer Electronics Control) командите откриването на съществена информация за вашия дисплей е по-лесно от детска игра.

 • Възможност за мрежово управление: RJ45

  Простото управление на вашия дисплей е възможно благодарение на въвеждането на LAN (RJ45) порт. Чрез RJ45 връзката можете да конфигурирате всеки дисплей или да видите състоянието на всяко устройство бързо и удобно.

 • DisplayPort за по-бърза графична поддръжка

  Наслаждавайте се на кристално чисти изображения с широколентовата графична поддръжка на DisplayPort. Освен че предава видео с пълна висока детайлност, DisplayPort предава и аудиосигнал, с което отпада необходимостта от допълнителни кабели.

 • 120 Hz панел

  Наслаждавайте се на поразително чиста картина, благодарение на 120 Hz панел. Дори сцените с бързо движение се показват без размазване, за да ви дадат по-добро зрително изживяване.

 • Захранване SmartPower за пестене на енергия

  Интензивността на подсветката може да се контролира и предварително да се настрои системно, с цел снижаване на консумираната мощност с до 50%, което значително намалява енергийните разходи.

 • Full HD LCD дисплей, 1920x1080p

  Този дисплей има разделителна способност, която се нарича Full HD. Като използва последните достижения на LCD технологията, екранът предлага пълната висока детайлност за широк екран с 1080 прогресивни реда, всеки с по 1920 пиксела. Това дава възможност за най-доброто възможно качество на картината за HD сигнали с до 1080 реда. Резултатът е картина с прогресивно сканиране без всякакво трептене, с оптимална яркост и превъзходни цветове. Живият образ с изключителна рязкост ще ви достави максимално наслаждение при гледане.

 • Свръхтънък дизайн

  При обща дебелина под 4 см, сега можете да инсталирате своя информационен дисплей дискретно, почти навсякъде. Съчетание от изумителен дизайн и свръхтънко тяло, той ви дава изключителна гъвкавост.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува