За повече информация изтеглете <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/1/19hfl4010w_12/19hfl4010w_12_elr_.pdf" target="_blank">Енергиен етикет</a>
  За повече информация изтеглете Енергиен етикет

  Професионален LED телевизор

  Уникален телевизор за монтиране до леглото

  Този уникален телевизор за лечебни заведения е идеалното решение за монтиране близо до леглото на пациента. Проектиран да допълва средата на лечебното заведение, той не безпокои останалите пациенти и увеличава комфорта, като създава лично зрително изживяване Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Професионален LED телевизор

19" HeartLine, LED лампи, DVB-T2/T/C и IPTV 19HFL4010W/12 Търсене на подобни продукти

Уникален телевизор за монтиране до леглото

С невероятни функции за пациентите ви

 • LED TV за образ с невероятен контраст

  LED TV за образ с невероятен контраст

  С LED подсветката можете да се радвате на ниска консумация на енергия и красиви линии в комбинация с висока яркост, невероятен контраст и наситен цветове.

 • SmartInstall за лесно дистанционно инсталиране и поддръжка

  SmartInstall за лесно дистанционно инсталиране и поддръжка

  SmartInstall превръща инсталирането и поддръжката на вашите телевизори в изключително лека задача. С един лесен за използване уеб инструмент сега можете да конфигурирате и инсталирате телевизорите от разстояние, без да посещавате стаите! Така спестявате време и не притеснявате гостите си. Дали ще актуализирате страниците с информация за хотела или ще инсталирате нови канали, SmartInstall ще се справи със задачата.

 • SmartInfo за специализирани, интерактивни страници със здравна информация

  SmartInfo за специализирани, интерактивни страници със здравна информация

  SmartInfo ви позволява лесно да предоставяте информация за болницата или грижата за здравето на пациентите си. Пациентите имат достъп до тази интерактивна страница на болницата дори когато телевизорът не е свързан с вътрешната ви мрежа или интернет. Можете да променяте информацията редовно и лесно да осведомявате пациентите си за цялата най-нова информация.

 • Съвместимост с MyChoice за непрекъснати парични постъпления

  Съвместимост с MyChoice за непрекъснати парични постъпления

  MyChoice е прост и евтин начин да предложите на гостите си първокласни телевизионни канали. При това, той генерира допълнителен поток от парични постъпления, който ви позволява да възстановите първоначалната си инвестиция за телевизора.

 • Бяла естетика за здравни учреждения

  Бял дизайн със заоблени ъгли за по-дружелюбен вид в здравни учреждения.

 • Светещи предни сензорни бутони с функция за откриване на близост

  Иновативният телевизор Bediside разполага с интелигентен сензорен контролен панел в долната част на телевизора за персонализирано потребителско изживяване. Светещите бутони за управление осигуряват лесна навигация дори в тъмното. Плоската, позволяваща почистване повърхност и заключването на клавиатурата правят почистването лесно.

 • Захранването за медицински цели гарантира безопасност с ниски емисии

  Основна безопасност, добри работни показатели и надеждност са основните изисквания в професионалната клинична среда. За разлика от стандартните телевизори, Philips HeartLine използват захранване за медицински цели, за да отговорят на тези изисквания. Захранването съответства на стандарта EN/IEC 60601-1, като осигурява основна безопасност и добри работни показатели. В допълнение то също е в съответствие със съпътстващия стандарт EN/IEC 60601-1-2 за електромагнитни тестове и съвместимост за медицински цели. Много държави, болници и клиники изискват съответствие с тези стандарти.

 • Галванично изолиран изход за слушалки

  Връзката със слушалки е галванично изолирана, за да гарантира възможно най-безопасната връзка между слушалките на пациента и телевизора Philips HeartLine. Галваничната изолация е необходима за надеждното разделяне на конектора за слушалки от електрическата среда край леглото на пациента.

 • Противомикробният корпус активно възпрепятства растежа на бактериите

  Микробите се превръщат във все по-голям проблем в болниците и клиничните среди по целия свят, тъй като могат да предизвикат застрашаващи живота инфекции. Телевизори Philips HeartLine се изправят срещу това предизвикателство чрез противомикробна добавка, отговаряща на изискванията на JIS Z2801, в материала на корпуса, която е неразделна част от корпуса на дисплея. Вашето здраве, както и това на пациентите ви, вече е гарантирано от този щит, който пречи на развитието на най-разпространените микроорганизми, като например Staphylococcus aureus (Гастроентерит), Escherichia coli (Е Коли) и Klebsiella (Пневмония).

 • Приложения от Smart TV с множество специализирани услуги за хотели

  Броят на приложенията за Philips Smart TV постоянно нараства, като се разпростира от YouTube до приложения за социални мрежи и много други. Специалната версия е пригодена за използване в хотелиерството и предлага няколко допълнителни предимства като гарантиране на защитеното изтриване на информацията за гостите след употреба и избягването на нелегално съдържание, което би навредило на бизнеса ви.

 • Serial Xpress Protocol за интерактивни системи

  Телевизорът може да се свързва към външни декодери и цифрови приставки (set-top box) на всички основни оператори на интерактивни системи чрез протокола Serial Xpress (SXP).

 • Показване на часовник на екрана за оптимално удобство на гостите

  С нашия нов часовник на екрана гостите лесно могат да разберат местното време. С едно натискане на бутон часовникът се показва на екрана на телевизора, комбинирайки подобрена видимост и по-ниска консумация на енергия.

 • Ниско потребление на енергия

  Телевизорите Philips са проектирани за минимизиране на мощността на потребление. Това не само намалява вредното въздействие върху околната среда, но и снижава експлоатационните разходи.

Вижте всички спецификации
 • Дистанционно управление не е включено. Опцията за дистанционно управление се изисква по време на инсталирането на телевизора. Някои функции не могат да бъдат управлявани без опция за дистанционно управление.
 • Наличието на функции ще зависи от избраното от интегратора изпълнение.
 • Обичайна консумация на енергия във включен режим, измерена в съответствие с IEC62087 изд. 2. Реалното потребление ще зависи от начина на използване на телевизора.
 • Само определени части или компоненти на този телевизор съдържат олово, когато няма технически алтернативи съгласно съществуващите клаузи за освобождаване на Директивата RoHS (Директива на Европейската общност за ограничение на използването на вредни вещества).

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува