Обратно към общия преглед на продукта
Philips  Активни 3D очила за телевизори с 3D Max PTA516/00

Усещане за домашен киносалон с 3D Max

Активни 3D очила PTA516/00

Full HD 3D за наистина поглъщащо изживяване

Наслаждавайте се на 3D филми, игри и спортни предавания както никога досега с очилата 3D Max. Philips използва най-съвременната активна 3D технология, за да ви даде наистина поглъщащо 3D изживяване с пълна висока детайлност. Наслаждавайте се на ненадминатата разделителна способност в 3D и станете част от действието!

Акценти

Съвършеното кинематографично 3D изживяване у дома

  • Технологията Active 3D Max ви дава Full HD 3D изживяване
  • Наслаждавайте се на 3D с готовите за 3D Max и Full HD 3D телевизори Philips
  • Уникален режим на игра с двама играчи на цял екран с 3D Max

Проектирани по ваша мярка

  • Регулируем мост за носа за максимално индивидуално удобство
  • Гъвкава и лека и конструкция за максимално удобство
  • Предпазен калъф за безопасно прибиране на очилата
  • Зареждаеми активни 3D очила

Характеристики

Технологията Active 3D Max ви дава Full HD 3D изживяване

Оставете се да ви очароват 3D филмите в собствения ви хол с 3D Max. Наслаждавайте се на действителна дълбочина и зашеметяваща Full HD детайлност, благодарение на комбинацията от ултрабърз дисплей и активни очила. С тези 3D Max очила и вашия телевизор 3D Max можете да се наслаждавате на 3D телевизията.

Технология Active 3D Max
Игри с двама играчи на цял екран с 3D Max

Уникален режим на игра с двама играчи на цял екран с 3D Max

С активните очила 3D Max вашият телевизор може да ви даде върховното изживяване от игра с двама играчи на цял екран. При 2D игрите с двама играчи обикновено всеки от тях вижда играта на половин екран. Сега, благодарение на 3D технологията, и двамата играчи могат да се наслаждават на играта на цял екран едновременно, само с натискането на един бутон на очилата.

Наслаждавайте се на 3D с готовите за 3D Max и Full HD 3D телевизори Philips

Тези активни 3D очила ви дават Full HD 3D изживяване на всички телевизори 3D Max, както и на по-старите телевизори, готови за Full HD 3D.

Гъвкава и лека и конструкция за максимално удобство

С избора на леки и гъвкави материали те дават такова удобство, все едно сте без очила.

Зареждаеми активни 3D очила

С активните 3D очила никога вече няма да ви потрябват батерии. Можете да зареждате очилата чрез USB и да се наслаждавате на 3D изживяването до безкрай.

Регулируем мост за носа за максимално индивидуално удобство

Подложките за нос на тези 3D очила са регулируеми, за да пасват на всеки нос. Дори когато носите очила с диоптър зад тях, удобството при гледане е гарантирано.

Предпазен калъф за безопасно прибиране на очилата

Предвиден е предпазен калъф за лесно и удобно прибиране на очилата, когато не се използват.

* Медицинско предупреждение:

* Ако вие или членове на вашето семейство страдате от епилепсия или фоточувствителна епилепсия, консултирайте се с лекар, преди да се изложите на въздействието на източници на импулсна светлина, бързо сменящи се образи или 3D изображения.

* За да избегнете дискомфорт, като замайване, главоболие или дезориентация, препоръчваме да избягвате гледането на 3D продължително време. Ако почувствате какъвто и да е дискомфорт, спрете да гледате 3D и изчакайте, преди да се заемете с потенциално рискована дейност, докато симптомите изчезнат.

* Родителите трябва да наблюдават децата си, докато гледат 3D, за да са сигурни, че не изпитват дискомфорт от рода на описаните по-горе. Не се препоръчва гледане на 3D от деца под 6-годишна възраст, тъй като тяхната зрителна система все още не е напълно развита.

* Не използвайте 3D очилата за никакви други цели, освен за гледане на 3D телевизия.

* ОПАСНОСТ ОТ ЗАДАВЯНЕ - Не позволявайте на деца под 3 години да си играят с 3D очилата, тъй като може да се задавят с батерията или капачето й.

* Игри с двама играчи на 3D Max се поддържат само от следните телевизори с 3D Max: 58pfl9956, 46pfl9706, 37pfl9606, 52pfl9606, 46pfl8686, 40pfl8606, 46pfl8606, _pfl5507 (Eu), _pfl7007 (Eu), _pfl8007 (Eu), _pfl9x07

Получавайте нашия бюлетин

Въведете своя имейл адрес

Абонирайте се
Политика на конфиденциалност

Pегистриране

Притежавате ли този продукт?

Регистрирайте продукта си

PTA516/00