Television

Smart TV

Ultra HD качество на картината

4K Ultra HD разделителна способност

Надграждайки върху спечелилото множество награди високо качество на картината на Philips, ние отидохме 4 пъти по-далеч, за да ви предоставим най-новата си удостоена с награди иновация: Philips Ultra HD телевизор с 4 пъти по-висока разделителна способност в сравнение със стандартен Full HD телевизор. С над 8 милиона пиксела и уникалната ни технология за подобряване на картината Ultra Resolution ще се насладите на подобрени изображения независимо от оригиналното съдържание. Насладете се на подобрена рязкост, повишено възприятие за дълбочина, превъзходен контраст, плавни, естествени движения и по-фини детайли.

Вижте Ultra HD телевизорите

4K Ultra HD подобряване на качеството

Използвайки подобряване на качеството и технология, наречена Ultra Resolution, нашата система Ultra Pixel HD конвертира всяко съдържание в по-рязка Ultra HD картина на екрана, превръщайки това, което гледате, във видимо по-фино изображение с по-изтънчени линии и по-големи, дълбоки детайли.

Вижте Ultra HD телевизорите
Системи за подобряване на качеството на картината

Системи за подобряване на качеството на картината

Усъвършенстваните ни системи за обработка на картината се фокусират върху четирите елемента, които окото може да възприеме: движение, контраст, цвят и рязкост. Системите за подобряване на качеството на картината регулират и оптимизират цифрово качеството на картината, за да осигурят картини с изключителна рязкост и невероятен цвят, детайл и дълбочина – винаги и от всякакъв източник. Така че независимо дали гледате видео онлайн, или висококачествен филм на Blu-ray, ще се насладите и на двете.

Вижте телевизорите
Micro Dimming Pro

Micro Dimming Pro

Philips Micro Dimming Pro създава по-дълбоки черни тонове и по-ярки бели независимо от нивото на светлината в помещението. Благодарение на рамковата светодиодна подсветка на дисплея, която анализира картината в 6400 различни области и я регулира по съответния начин, ще се насладите на невероятен контраст, рязкост и качество на картината за действително реалистично визуално изживяване, през деня и нощта.

Bright Pro

Bright Pro

Bright Pro усилва контраста, за да създаде отчетливи ярки бели тонове и дълбоки кадифени черни на телевизора ви, като ви предлага красиви реалистични картини с превъзходен контраст при дневна светлина или във вечерни условия

Вижте телевизорите
Perfect Motion Rate и Perfect Motion Rate Ultra

Perfect Motion Rate и Perfect Motion Rate Ultra

Нищо не може да се сравни с притока на адреналин от игрите, скоростните спортни събития или екшън филмите. Ето защо телевизорите Philips разполагат с Perfect Motion Rate, за да се насладите на съвършено плавни движещи се картини. А с Perfect Motion Rate Ultra ще се радвате на възможно най-плавната ни картина и на своя Ultra HD телевизор.

*Проверете наличието според модела телевизор.

Вижте телевизорите
Digital Natural Motion и Perfect Natural Motion

Digital Natural Motion и Perfect Natural Motion

Вие обичате екшън филми, спортни събития и игри, но искате възможно най-добрата картина. Ето защо Philips създаде две удостоени с награди технологии за подобряване на движението, които намаляват трептенето.

Digital Natural Motion* използва 2 милиарда пиксела обработваща мощ, за да осигури картини с плавно движение.

Perfect Natural Motion* използва 4 милиарда пиксела обработваща мощ, за да осигури картини с плавно движение и превъзходна рязкост.

*Проверете наличието според модела телевизор.

Вижте телевизорите
Адаптирано според разстоянието качество на картината
Адаптирано според разстоянието
Качество на картината

Представете си телевизор, който регулира качеството на изображението специално за вас. При инсталиране на вашата интуитивна вградена интелигентна камера регулира рязкостта на телевизора ви според това къде се намирате в стаята, с помощта на иновативна софтуерна програма за подобряване на качеството на картината. Резултатът? Най-добрата картина, която можете да си представите – персонализирана за вас.

Вижте телевизорите
Ambilight – Представете си всичко, което обичате в телевизора си … искрящо подсилено

Ambilight

Уникалната технология Ambilight от Philips отива отвъд обичайното. Тя не само кара екрана ви да изглежда много по-широк, но също така прави зрителското ви изживяване по-завладяващо, като проектира особено широко сияние отстрани на екрана на телевизора ви върху най-близката стена. Цветовете, наситеността и вълнението излизат отвъд екрана и влизат в хола ви, внасяйки по-наситено и завладяващо зрителско изживяване.

Вижте телевизорите с Ambilight

Изпитайте Ambilight

Ambilight + hue

Запълнете пространството и живота си с магията на Ambilight. Ambilight + hue* ви позволява да разширите усещането от Ambilight в цялата си стая. Вашият телевизор с Ambilight** и крушките hue си "говорят" безжично, обгръщайки ви в емоцията, силата и цветовете на Ambilight.

*Комплектът hue се предлага отделно

** Телевизори Philips Ambilight модел 2011 г. или по-нов

Вижте телевизорите с Ambilight

Създайте настроение със светлина

Играете, общувате и са наслаждавате на всичко – от екшън филми до програми за природата. Ето защо Ambilight ви позволява да избирате между различни режими в зависимост от настроението ви или съдържанието, което гледате. Така че независимо дали предпочитате нещо по-динамично, като режимите за игри или наситени цветове, или изберете спокойния режим, всеки ще намери по нещо за себе си и за случая.

Вижте телевизорите с Ambilight
По-интелигентно изживяване – Светът е в ръцете ви
Първият в Европа Smart телевизор, работещ с Android™™

С операционна система Android на вашия телевизор ще разполагате с плавна обработка, която ви позволява да сърфирате, общувате, разглеждате любимите си приложения, да играете любимите си игри и още… и всичко това супер бързо, интуитивно и забавно. А с допълнителните предимства, като достъп до магазина Google™ Play и браузъра Chrome™, забавленията не спират.

* Модели телевизори Philips от 2014 г., серия 8000 и по-висока

Вижте Smart телевизори, работещи с Android™™
Приложения

Приложения

Лесно избирате, организирате и използвате приложения, както пожелаете. От приложения като магазина Google Play™*, браузъра Chrome™*, Skype™, Twitter™, Facebook™ и YouTube™ до видео по заявка, онлайн телевизия, игри, новини и приложения за прогноза за времето – никога не е било по-лесно да влезете онлайн от телевизора си.

* Модели телевизори Philips от 2014 г., серия 8000 и по-висока

Посетете галерията с местните
приложения за Smart TV
Skype™

Skype™

Споделете преживяванията с важните за вас хора, където и да са. С приложението Skype™ на вашия телевизор можете да провеждате гласови и видео разговори на големия екран. Това се прави с помощта на вградената камера на телевизора ви или с опционална камера за телевизор*.

*Проверете наличието на камера според модела телевизор

Вижте Smart TV
Cloud TV и Explorer

Cloud TV и Explorer

С постоянно растящата си селекция Philips Cloud TV* ви позволява да се свържете със стотици телевизионни канали от целия свят. Cloud Explorer улеснява достъпа ви до профила ви в Dropbox™ чрез телевизора, като ви позволява да разглеждате съдържание на големия екран.

*Наличността на ТВ каналите е различна в зависимост от страната

Вижте Smart TV
Споделяне
Управлявайте телевизора си със своето смарт устройство

Приложението Philips TV Remote ви позволява да сменяте канали и регулирате силата на звука — точно като с дистанционно управление*. Дори можете да търсите съдържание с гласово управление на смарт устройството си! Изберете любимата си програма от ‘Сега по телевизията**. Бъдете в крак или преглеждайте оценките и допълнителна информация за програмата с електронния справочник на програмите на телевизора***. Споделяйте снимки, видео и още между телевизора и смарт устройството си или гледайте цифрови телевизионни предавания на таблета си само с лесно докосване.

*С приложението Philips TV Remote на вашия смартфон или таблет

**Сега по телевизията: необходим е IP-EPG и зависи от страната и оператора

***Електронен справочник на програмите на телевизора (EPG): EPG и реалната възможност за гледане зависят от страната и оператора

Вижте смарт телевизорите
Multiroom – система за много стаи

Multiroom – система за много стаи

Разчупете ограниченията на традиционното гледане. В ролята на Multiroom сървър, вашият смарт телевизор Philips е способен да споделя цифрови телевизионни предавания с телевизор-клиент Philips във вашата мрежа, за да се радвате на повече гъвкавост и повече удоволствие от гледането.

* Конкретни телевизори получават съдържание, а други изпращат и получават. Проверете за съответния модел телевизор.

Вижте смарт телевизорите
Управление с жестове

Управление с жестове

Искате да намалите звука или да смените канала? Едно просто движение с ръка (без необходимост от дистанционно управление!) и вградената камера ще разпознае жеста ви и ще направи нужните корекции.

* За модели телевизори Philips от 2014 г., серия 8000 и по-висока

Вижте Smart телевизори, работещи с Android™™
Гласово търсене

Гласово търсене

Не ви се въвежда на ръка? Говорете на дистанционното управление и резултатите ще се появят на екрана на телевизора ви! Гласовото търсене може също да се активира на смарт устройството ви с помощта на приложението Philips MyRemote.

* За модели телевизори Philips от 2014 г., серия 8000 и по-висока

Вижте Smart телевизори, работещи с Android™™
Интелигентни дистанционни управления

Интелигентни дистанционни управления

Какво прави нашите интелигентни дистанционни управления особени? В допълнение към всички обичайни функции, които очаквате от класическото дистанционно управление, сме добавили иновативни функции, като пълна клавиатура Qwerty* от обратната страна (точно като клавиатурата на компютъра ви) за лесно въвеждане на текст. Функцията за маркиране* работи като мишка, която ви позволява да посочвате, щраквате и превъртате с лекота. Вградените жироскопични сензори знаят коя страна е насочена нагоре и коя – надолу, така че можете да въвеждате, без да се притеснявате, че ще смените канала.

*Проверете наличието според модела телевизор

Споделяне
Управлявайте телевизора си със своето смарт устройство

Приложението Philips TV Remote ви позволява да сменяте канали и регулирате силата на звука — точно като с дистанционно управление*. Дори можете да търсите съдържание с гласово управление на смарт устройството си! Изберете любимата си програма от ‘Сега по телевизията**. Бъдете в крак или преглеждайте оценките и допълнителна информация за програмата с електронния справочник на програмите на телевизора***. Споделяйте снимки, видео и още между телевизора и смарт устройството си или гледайте цифрови телевизионни предавания на таблета си само с лесно докосване.

*С приложението Philips TV Remote на вашия смартфон или таблет

**Сега по телевизията: необходим е IP-EPG и зависи от страната и оператора

***Електронен справочник на програмите на телевизора (EPG): EPG и реалната възможност за гледане зависят от страната и оператора

Изтеглете приложението от iTunes App Store Изтеглете приложението от магазина Google Play™ Вижте смарт телевизорите
Двоен тунер

Двоен тунер*

Гледайте програма и записвайте друга в същото време; винаги ще имате нещо чудесно за гледане по-късно.

Вижте телевизорите

*Проверете наличието според модела телевизор

Дизайн – Добре дошли в света на новия дизайн на телевизорите
Рамки

Рамки

Колкото по-тънка е рамката на телевизора, толкова по-лесно той се вписва във вашия интериор. Защото понякога това, което не виждате, въздейства най-силно.

Вижте телевизорите
Кантове

Кантове

Традиционните телевизори имат кант, който се увива около телевизора като рамка на картина. Нашите кантове без рамки свеждат до минимум рамката и ви осигуряват максимално зрително пространство – за да се наслаждавате на по-голяма картина.

Вижте телевизорите
Стойки

Стойки

Проектирахме стойките си така, че да създават впечатлението, че телевизорът е по-лек и сякаш се рее във въздуха. Резултатът? Телевизори, в които всеки детайл е елегантен и красив.

Вижте телевизорите
Материали и покрития

Материали

Покрития

От естествените материали, до неутралните и класически цветове, нашите качествени материали и покрития са специално подбрани, за да се вписват красиво във вашия интериор.

Вижте телевизорите
Philips Ambilight TV — работи на базата на Android™ и променя правилата на играта

Изцяло новият телевизор Philips с Ambilight от 2014 г. – работещ с Android – ще преобърне представата ви за телевизори с главата надолу. Той съчетава мощността и съдържанието на Google Play™ и нашата уникална технология Ambilight, за да ви предостави изживяване, което е отвъд обичайното.

Технологията Android™ ви дава по-бързо, по-богато и по-лично телевизионно изживяване. Комбинацията от бърз процесор и удобен за използване потребителски интерфейс е вашият стартов пулт за безкрайно съдържание: от Netflix до Chrome. Лесно навигирате в менюто с директни връзки към любимите си елементи.

Насладете се на Smart телевизори
работещи с Android™
До шест пъти по-бързи

Голяма промяна в малка опаковка. Процесорите ни от ново поколение са това, което вдъхва живот на телевизора и изживяването ви. Увеличихме мощността в цялата гама, от подобрените ни двуядрени процесори до супер бързите четириядрени и шестядрени процесори в гамата телевизори с Android™. Шестте ядра ви дават до шест пъти повече мощност, позволявайки свръхвисока скорост при работа с менюта, игри и сърфиране.

Достъп до света от удобния ви стол

С вградения уеб браузър Google Chrome имате кратък път до световната мрежа. Можете да навигирате в Chrome с гласово търсене от дистанционното си управление или чрез игровата си контрола. С Chrome профилите ви в Gmail и социалните медии са леснодостъпни.

Вашият прозорец към забавленията

Най-хубавото е, че ще имате достъп до мощността и съдържанието на Google Play™ на своя телевизор Philips Ambilight, захранван от Android™. Това е превъзходна комбинация. Наслаждавайте се на богат избор от подходящи за телевизори приложения и постоянно растящ каталог със съдържание. Включени са и наличните приложения от Smart TV Alliance, което ви предоставя повече неща, които обичате.

Внимание. Готови. Старт!

Google Play™ съдържа ярка селекция от игри. С универсален игрови контролер с USB можете да навигирате и играете на телевизора точно както с всяка конзола. Нашият иновативен ШЕСТЯДРЕН процесор, който има шест пъти повече мощност от стандартните, ще придаде динамика на игровото ви изживяване.

Интуитивно управление с жестове

Искате да намалите звука или да смените канала? Едно просто движение с ръка (без необходимост от дистанционно управление!) и вградената камера ще разпознае жеста ви и ще направи нужните корекции.

Дистанционно управление с гласово търсене

Не ви се въвежда на ръка? Говорете на дистанционното управление и резултатите ще се появят на екрана на телевизора ви. Гласовото търсене може също да се активира на смарт устройството ви с помощта на приложението Philips TV Remote.

Научете повече на

Google Play и други марки са търговски марки на Google inc. Роботът с Android се възпроизвежда или модифицира от творби, създадени и споделени от Google, и се използва съгласно условията, описани в Лиценз за признаване Криейтив Комънс 3.0.

Сравняване на продукти

Сравняване на продукти

Вижте всички продукти и ги сравнете, преди да решите

Започнете сега 

Получавайте нашия бюлетин

Въведете своя имейл адрес

Абонирайте се
Политика на конфиденциалност

Трябва ви поддръжка?

Вижте обширната ни онлайн информация за поддръжка или се свържете с нас.

Посетете поддръжката