Добре дошли. Очаквахме ви.

Телевизор Philips

Вижте как променихме дефиницията за телевизор с нашия дизайн, Smart TV и интелигентно взаимодействие

Превъртете и открийте

Открийте нашия удостоен с
награди Ultra HD телевизор

Smart TV

Защо само да гледате телевизия, вместо да се потопите в цяла една вселена от онлайн развлечения, информация и социални мрежи – в комфорта на собствения си хол?

С Philips Smart TV можете да гледате съдържание онлайн, да се забавлявате с изобилие от онлайн приложения, да сърфирате в интернет, да вземате филми под наем, да поддържате връзка чрез Facebook и Twitter ... и още куп други неща.

Прочетете повече Затваряне Вижте смарт телевизорите Пускане на видео

Препоръки за видео съдържание и лента за търсене

Никога вече няма да кажете "няма нищо интересно по телевизията".

Нашите препоръки включват специални предложения, подбрани въз основа на вашите предпочитания за гледане, а лентата за търсене ви позволява да намирате лесно любимото си видео съдържание и приложения от Smart TV, за да има винаги нещо ново, което да очаквате с нетърпение.

Приложения

Лесно можете да избирате, подреждате и използвате приложенията така, както желаете. От приложенията за социални мрежи, като Skype, Twitter и Facebook, до YouTube и приложенията за видео по заявка, онлайн телевизия, игри, новини и прогнози за времето, никога не е било по-лесно да се потопите в онлайн света с вашия телевизор.

Skype

Добавете ново измерение към вашите разговори и споделяйте преживявания с хората, които са важни за вас, където и да са те. С приложението Skype на вашия телевизор можете да извършвате гласови и видео повиквания на голям екран. Просто проверете дали телевизорът има вградена камера или е необходима допълнителна камера.

Smart TV Cloud

Приложението Cloud TV на вашия Smart телевизор ви позволява достъп до стотици ТВ канали само с помощта на интернет връзка. То ви дава възможност да съхранявате и отваряте любимите си видеоклипове,снимки, музика и други онлайн. Имате свободата да персонализирате изживяването, като изберете свои собствени ТВ канали.

Все едно притежавате собствена ТВ станция.

Приложение Cloud TV

Вашето приложение Cloud TV и Wi-Fi връзка са всичко, което ви е нужно, за да получите достъп до стотици безплатни и платени канали в облака*. След като изберете кои канали харесвате най-много, можете да персонализирате профила си, като създадете собствена секция My Channel (Моят канал) в приложението.

*Наличността на ТВ каналите е различна в зависимост от страната

Приложение Cloud Explorer

Разглеждайте своите снимки, видеоклипове и слушайте своята музика с помощта на приложението Cloud Explorer на своя телевизор... или всеки телевизор, използващ приложението. Просто отворете приложението Cloud Explorer на своя Cloud TV, влезте в своя профил за съхранение в облака и се наслаждавайте на всякакво съдържание, съхранявано във вашия облак. Толкова е просто.

Интелигентно взаимодействие

Вашият телевизор. Вашият дом. Вашето удоволствие.

Взаимодействайте с телевизора навсякъде в дома си.

Споделяйте съдържание от вашето смарт устройство към телевизора, от телевизора към друг телевизор в дома ви и дори от телевизора към вашето смарт устройство. Контролът е винаги във ваши ръце.

Прочетете повече Затваряне Вижте смарт телевизорите
iphone, ipod, ipad, телевизор
 • Дизайн

  Добре дошли в света на новите телевизори.

  Телевизорите Philips разчупиха ограниченията на обикновения дизайн, за да променят завинаги начина, по който гледате телевизия, и начина, по който изглежда телевизорът ви.

  От идеята, до последния етап на дизайна, ние търсим красотата и в най-дребния детайл. Съчетавайки творчество, страст и естествени материали, ние предлагаме конструкции, рамки и стойки, които допълват вашия интериор и начин на живот.

  Прочетете повече Затваряне Вижте всички телевизори Пускане на видео
 • Рамки – по-малкото е повече

  Колкото по-тънка е рамката на телевизора, толкова по-лесно той се вписва във вашия интериор. Защото понякога това, което не виждате, въздейства най-силно.

  Прочетете повече Затваряне Вижте всички телевизори
 • Стойки

  Нашите стойки създават впечатлението, че телевизорът е по-лек и сякаш плува във въздуха. Резултатът? Телевизори, в които всеки детайл е елегантен и красив.

  Прочетете повече Затваряне Вижте всички телевизори
 • Материали и покритие

  От естествените материали, до неутралните и класически цветове, нашите качествени материали и покрития са специално подбрани, за да се вписват красиво във вашия интериор.

  Прочетете повече Затваряне
  Вижте всички телевизори
 • Технология
  Ultra HD

  награда EISA

  Надграждайки върху спечелилото множество награди високо качество на картината на Philips, ние отидохме 4 пъти по-далеч, за да ви предоставим най-новата си удостоена с награди иновация: Philips Ultra HD телевизор с 4 пъти по-висока разделителна способност в сравнение със стандартен Full HD телевизор.

  Благодарение на над 8-те милиона пиксела и уникалната ни технология за подобряване на картината Ultra Resolution ще се насладите на подобрени изображения независимо от оригиналното съдържание. Възползвайте се от подобрена рязкост, повишено възприятие за дълбочина, превъзходен контраст, плавни, естествени движения и безупречни детайли. Това е прозорец към един нов свят.

  И не само ние мислим, че е доста добър; награден е за "най-добър европейски Ultra HD телевизор за 2013 г." Ето колко е важен опитът.

  Прочетете повече Затваряне Открийте Ultra Resolution Вижте всички телевизори
  Най-актуалната ни иновация, системата за подобряване на качеството на картината Ultra Pixel HD, отвежда качеството на картината до напълно ново ниво.
  Алгоритмите за подобряване на качеството на картината конвертират всяка входяща картина към най-добрата Ultra HD разделителна способност на екрана ви. Резултатът? Независимо дали гледате видеоклип онлайн, или съдържание, заснето с Ultra HD, ще се насладите на съвършена Ultra HD рязкост.
 • Пионери в качеството на картината

  Възможно е първият телевизор, който сте гледали, да е бил Philips. Това навярно е бил първият телевизор, който са гледали вашите баба и дядо. Ние сме пионери в телевизионната индустрия от 40-те години на миналия век и имаме богати традиции в значимите иновации и превъзходното качество на картината.

  От момента, в който пуснахме на пазара първия телевизор Philips, нашата цел е да ви дадем възможно най-значимите иновации. Така че дали гледате телевизия, сърфирате в интернет или играете игри, да се наслаждавате на най-ясните и резки изображения, най-плавните движения и най-завладяващото качество на картината, създавано досега. Наслаждавайте се на традициите ни в качеството на картината, отличено с многобройни награди.

  Прочетете повече Затваряне Вижте всички телевизори Пускане на видео
  Включи увеличението
  лупа
 • роботът лети надясно роботът лети наляво
  телевизорният робот влиза в телевизора

  PMR – вижте всеки детайл

  Нямаше ли да е прекрасно, ако сцените в екшъните изглеждаха по-истински на екрана на телевизора? Сега те са такива – благодарение на Perfect Motion Rate от Philips.

  Perfect Motion Rate е резултатът от съчетаването на нашата уникална обработка на видео сигнала, броя кадри в секунда и скоростта на обновяване на всеки кадър, идеалните възможности за димиране и технологията на подсветката. По-високата стойност на PMR означава превъзходна картина за вас.

  Прочетете повече Затваряне Пускане на видео
 • Движение
  Контраст
  Цвят
  Рязкост
  Ultra 900 Hz PMR
  Мощност на обработката 4 милиарда пиксела
  Изключителна рязкост на движенията, без никакви накъсвания
  Идеален контраст: 2 000 000 : 1
  Динамичен контраст в 6400 различни зони
  Най-яркото бяло и най-дълбокото черно за подчертаване на детайлите в сцените в ярки и тъмни цветове
  Perfect Color: 2250 трилиона цвята
  Живи цветове с изключителни нюанси, естествени цветове на кожата и естествени бели тонове
  Съвършена рязкост и верен, естествен детайл
  Идеално движение: 1400Hz PMR
  Мощност на обработката 2 милиарда пиксела
  Изключителна рязкост на движенията, без никакви накъсвания
  Идеален контраст: 2 000 000 : 1
  Динамичен контраст в 6400 различни зони
  Най-яркото бяло и най-дълбокото черно за подчертаване на детайлите в сцените в ярки и тъмни цветове
  Perfect Color: 2250 трилиона цвята
  Живи цветове с изключителни нюанси, естествени цветове на кожата и естествени бели тонове
  Super Resolution: Изключително резки контури и фини детайли
  Ултра движение: 800Hz PMR
  Мощност на обработката 1 милиард пиксела
  Изключителна рязкост на движенията, без накъсвания
  Ултра контраст: 500 000 : 1
  Динамичен контраст в 6400 различни зони
  Най-яркото бяло и най-дълбокото черно
  Ultra Color: 4 трилиона цвята
  Живи цветове с невероятни нюанси
  Super Resolution: Изключително резки контури и фини детайли
  Mega Motion: 200 Hz PMR
  Изключителна рязкост на движенията
  Ултра контраст: 500 000 : 1
  Динамичен контраст в 6400 различни зони
  Най-яркото бяло и най-дълбокото черно
  Mega Color: 69 милиарда цвята
  Живи цветове
  Advanced Sharpness: Изключителна детайлност на контурите
  Advanced Motion: 100 Hz PMR
  Подобрена острота на движенията
  Mega Contrast: Динамичен контраст 500 000 : 1
  Най-дълбокото черно
  Mega Color: 69 милиарда цвята
  Живи цветове
  Advanced Sharpness: Изключителна детайлност на контурите

  Системи за подобряване на качеството на картината

  Наслаждавайте се на изключително ясна картина от всеки източник.

  Нашите усъвършенствани системи за подобряване на качеството на картината се фокусират върху четирите елемента, които се възприемат зрително: движение, контраст, цвят и рязкост.

  Системите за подобряване на картината регулират и оптимизират качеството на изображението по цифров път, като осигуряват картина с невероятни цветове, детайлност и дълбочина – винаги и от всеки източник. Така че дали гледате видео онлайн, или висококачествен Blu-ray филм, ще се наслаждавате и на двете.

  Прочетете повече Затваряне Вижте всички телевизори

  Ultra Pixel HD

  Най-актуалната ни иновация, системата за подобряване на качеството на картината Ultra Pixel HD, отвежда качеството на картината до напълно ново ниво. Алгоритмите за подобряване на качеството на картината конвертират всяка входяща картина към най-добрата Ultra HD разделителна способност на екрана ви. Резултатът? Независимо дали гледате видеоклип онлайн, или съдържание, заснето с Ultra HD, ще се насладите на съвършена Ultra HD рязкост.

  Вижте всички телевизори Прочетете повече Затваряне

  Perfect Pixel HD

  Нашата най-усъвършенствана картина без трептене, с ненадмината рязкост и чистота. Всеки пиксел от картината се оптимизира, за да се съчетае по-добре със заобикалящите го пиксели. Резултатът е уникалното съчетание от рязкост, естествени детайли, живи цветове, превъзходен контраст и плавни, естествени движения.

  Вижте всички телевизори Прочетете повече Затваряне

  Pixel Precise HD

  Използвайки нашата успешна технология Pixel Plus, ние издигнахме на ново ниво качеството на образа с висока детайлност. С технологията Super Resolution – следващата стъпка в резките движения и фините детайли, ние предлагаме най-доброто Full HD качество на телевизионната картина, каквото и да е съдържанието. Независимо дали гледате видео онлайн, или висококачествен Blu-ray филм, ще се наслаждавате и на двете.

  Вижте всички телевизори Прочетете повече Затваряне

  Pixel Plus HD

  Нашата авангардна технология за цифрова обработка на картината осигурява по-висока рязкост на движенията и удивителен контраст. Предимството за вас? Изключително резки изображения с невероятни детайли и дълбочина, винаги и от всеки източник.

  Вижте всички телевизори Прочетете повече Затваряне

  Digital Crystal Clear

  Наслаждавайте се на изключително ясен образ от всеки източник. Този набор от нововъведения за картината оптимизира цифрово качеството на картината до оптимален контраст, цвят и рязкост.

  Вижте всички телевизори Прочетете повече Затваряне
 • 3D Max

  Съвършеното 3D изживяване

  Технологията 3D Max на Philips осигурява изумително реалистични Full HD 3D изображения чрез интелигентно синхронизиране на сигналите, които изпраща между работещите на батерии очила 3D Max и Smart 3D Full HD телевизора. В съчетание с Ambilight, това е съвършеното кинематографично изживяване за вашия дом.

  Easy 3D

  Най-комфортното 3D изживяване

  Технологията Easy 3D на Philips ви позволява да прекарвате часове в комфортно гледане благодарение на пасивната 3D технология и очилата Easy 3D, които осигуряват дълбочина, безупречно качество на картината и максимален комфорт без никакво трептене. А ако добавим и Ambilight, получаваме още по-голямо удоволствие от гледането.

  2D-3D конвертиране

  Преобразувайте 2D съдържанието в спиращо дъха 3D изживяване

  Гледайте цялата си филмова колекция в живо и безупречно 3D, дори и старите черно-бели филми. Висококачественото конвертиране на всяко 2D съдържание в 3D гарантира, че детайли като субтитрите се показват с постоянна дълбочина. И тъй като конвертирането се извършва в реално време, никога не се налага да чакате!

  Регулируема 3D дълбочина

  3D така, както ви харесва

  Всеки човек възприема 3D съдържанието различно. Затова Philips ви предлага възможността да персонализирате дълбочината на 3D по ваш вкус. Уникалното регулиране ви позволява лесно да изберете нивото на 3D ефекта, което ви харесва, и прави гледането по-комфортно за очите ви.

  3D телевизори

  Някои неща са най-приятни в комфорта на собствения ви хол.

  Бясната гонитба с автомобили едва ли е по вкуса на всеки, но да изпитате това в живо 3D със сигурност е. Почувствайте вятъра по лицето и в косите си, удобно седнали в собствения си дом.

  Затваряне Прочетете повече Вижте 3D телевизорите

Ambilight

Вдъхнете живот на филмите

За разлика от обикновения телевизор, Ambilight излъчва мека светлина около екрана, която следва прецизно действието и създава по-вълнуващо изживяване.

Можете дори да регулирате силата на ефекта и да програмирате Ambilight да излъчва идеалната светлина, какъвто и да е цветът на стената зад телевизора – идеално за всеки интериор.

Прочетете повече Затваряне Вижте телевизорите с Ambilight Пускане на видео
Кликнете тук, за да усетите
Ambilight: ВКЛ. (3-странен) / ВКЛ. (4-странен) / ИЗК.

Гама телевизори

Изборът на телевизор е личен. Дали ще изберете да гледате филм, или да сърфирате в интернет,
ние имаме идеалния Smart телевизор за вас... и вашия интериор.
*Спецификациите зависят от страната и модела на телевизора.

 • 9000

  • Ultra HD разделителна способност
  • 3-странен Ambilight
  • Smart TV
  • Easy 3D
  • Ultra 900 Hz PMR
  • Skype
  • Wi-Fi certified
 • DesignLine

  • 3-странен Ambilight
  • Smart TV
  • 3D Max
  • 1400 Hz PMR
  • Skype
  • Wi-Fi certified
 • Elevation

  • 4-странен Ambilight
  • Smart TV
  • Easy 3D
  • 900 Hz PMR
  • Свръхтънък
  • Wi-Fi certified
 • 8000

  • 3-странен Ambilight
  • Smart TV
  • 3D Max
  • 1400 Hz PMR
  • Вградена камера
  • Wi-Fi certified
 • 7000

  • 3-странен Ambilight
  • Smart TV
  • Easy 3D
  • 700 Hz PMR
  • Вградена камера
  • Wi-Fi certified
 • 6000

  • Двустранен Ambilight
  • Smart TV
  • Easy 3D
  • 500 Hz PMR
  • Skype
  • Wi-Fi certified
 • 5000

  • Двустранен Ambilight
  • Smart TV
  • Easy 3D
  • 300 Hz PMR
  • Skype
  • Wi-Fi certified
 • 4000

  • Smart TV*
  • 3D Max*
  • 200 Hz PMR
  • Skype*
  • Wi-Fi certified*
 • 3000

  • Smart TV*
  • 100 Hz PMR
  • ClearSound
  • Full HD LED
 • Малки екрани

  • 200 Hz PMR*
  • ClearSound
  • LED
  • Серия DesignLine, 3D Smart LED телевизор

   Забележимо различен
   46", 55"
  • Серия DesignLine, 3D Smart LED телевизор

   Отвъд телевизията – иновативно изкуство

   Революционният, "плуващ във въздуха" дизайн от стъкло на Philips DesignLine трудно може да се опише. А дали е така? Може би думи като привлекателен, иновационен и с превъзходни показатели са съвсем на място. Както и спиращ дъха …

  • Серия 9000, ултратънък Ultra HD Smart LED телевизор

   Носител на награди за изпълнение
   65"
  • Серия 9000, ултратънък Ultra HD Smart LED телевизор

   Ново определение за разделителна способност
   84"
  • Серия 9000, ултратънък Ultra HD Smart LED телевизор

   Ultra HD LED телевизорът с Ambilight

   Изпитайте съвършено представяне и яснота с Ultra HD телевизора Philips серия 9000. Нашата система Ultra HD Pixel engine използва шест-ядрена обработка, за да ви представи изображения, остри като бръснач, както за вашето съдържание, заснето в 4K, така и за FHD конвертирано такова.

  • Серия 9000, ултратънък Ultra HD Smart LED телевизор

   Ultra HD LED телевизорът с Ambilight

   Изпитайте съвършено представяне и яснота с Ultra HD телевизора Philips серия 9000. Нашата система Ultra HD Pixel engine използва шест-ядрена обработка, за да ви представи изображения, остри като бръснач, както за вашето съдържание, заснето в 4K, така и за FHD конвертирано такова.

  • Очаквайте скоро

   Ултратънък LED телевизор Elevation

   Добрата идея стана още по-добра
   60"
  • Ултратънък LED телевизор Elevation

   Ултратънък LED телевизор с 4-странен Ambilight XL

   Насладете се на най-завладяващото зрително изживяване с Full HD LED телевизора Elevation. 4-странният Ambilight XL създава илюзията, че вашият телевизор се рее в ореол от светлина. И независимо дали ще решите да го закачите на стената, или да използвате нашата иновативна опция за прозрачна стойка, комбинацията от ултратънки размери и естествени материали го прави действително впечатляващ.

  • Серия 8000, 3D Smart LED телевизор

   Извисяващо развлечение
   40", 46", 55"
  • Серия 7100, 3D Smart LED телевизор

   Нови представи за стил и иновации
   42", 47", 55"
  • Серия 7000, 3D Smart LED телевизор

   Нови представи за стил и иновации
   42", 47", 55"
  • Серия 7100, 3D Smart LED телевизор

   Ултратънкият LED телевизор с Ambilight

   Добавете ново измерение в живота си с красивите 3D Smart LED телевизори Philips, серия 7100. Общувайте лесно, благодарение на вградените камера и Skype™, или забравете света около вас и се потопете в Easy 3D и тристранния Ambilight. Вашият телевизор – вашият избор.

  • Серия 7000, 3D Smart LED телевизор

   Ултратънкият LED телевизор с Ambilight

   Добавете ново измерение в живота си с красивите 3D Smart LED телевизори Philips, серия 7000. Общувайте лесно, благодарение на вградените камера и Skype™, или забравете света около вас и се потопете в Easy 3D и тристранния Ambilight. Вашият телевизор – вашият избор.

  • Серия 6000, 3D Smart LED телевизор

   Разум и красота
   42", 47", 55", 60"
  • Серия 5000, 3D Smart LED телевизор

   Пътешествие отвъд екрана
   32", 42", 47", 50"
  • Серия 4900, ултратънък 3D Smart LED телевизор

   Потопете се в действието
   32", 42", 47", 50"
  • Серия 4500, 3D Smart LED телевизор

   Потопете се в действието
   32", 40", 46", 55"
  • Серия 4300, 3D Smart LED телевизор

   Не оставяйте пуканките
   32", 40", 46", 55"
  • Серия 4390, тънък 3D LED телевизор

   Не оставяйте пуканките
   39", 47"
  • Серия 4200, Smart LED телевизор

   Открийте нещо повече от гледането
   32", 39", 42", 46", 50"
  • Серия 4900

   Почувствайте ултратънкия 3D Smart LED телевизор

   Станете част от действието – онлайн и офлайн – с 3D Smart LED телевизора Philips, серия 4908. С Pixel Plus HD Engine, той ви осигурява превъзходна 3D картина и цяла вселена от онлайн съдържание с чисти, живи детайли. С вградената Wi-Fi функция се свързвате без усилие.

  • Серия 4500, 3D Smart LED телевизор

   Изпитайте удоволствието от телевизорите 3D Smart LED

   Станете част от действието - онлайн и офлайн - с 3D Smart LED телевизора Philips, серия 4500. С Pixel Plus HD Engine, той ви дава превъзходна 3D картина и цяла вселена от онлайн съдържание с чисти, живи детайли. С интегрирания Wi-Fi се свързвате без усилие.

  • Серия 4390, тънък 3D LED телевизор

   3D тънък LED телевизор с повече адреналин

   Наслаждавайте се на развлеченията с възхитителното качество на светодиодния образ на 3D LED телевизора Philips, серия 4398. С Pixel Plus HD Engine любимото ви 3D съдържание оживява с ярки детайли.

  • Серия 4300, 3D Smart LED телевизор

   3D LED телевизор с повече адреналин

   Наслаждавайте се на развлеченията с възхитителното качество на светодиодния образ на 3D LED телевизора Philips, серия 4300. С Pixel Plus HD Engine любимото ви 3D съдържание оживява с ярки детайли.

  • Серия 4200, Smart LED телевизор

   Свържете се чрез вашия Smart LED телевизор

   Свържете се лесно с цяла една вселена от онлайн съдържание с този Smart LED телевизор Philips, серия 4200 с вграден Wi-Fi. Наслаждавайте се на изключително ясна и жива картина от всеки източник, благодарение на Digital Crystal Clear. Почувствайте се свързани с развлеченията.

  • Серия 3200, Smart LED телевизор

   Открийте нещо повече от гледането
   32", 39", 40", 46"
  • Серия 3100, тънък Full HD LED телевизор

   Чисто забавление
   32" HD, 32" FHD, 39", 40", 42", 47"
  • Серия 3100, LED телевизор

   Чисто забавление
   50"
  • Серия 3080, Full HD LED телевизор

   Чисто забавление
   32" HD, 39", 40", 50"
  • Серия 3070, Full HD LED телевизор

   Чисто забавление
   32" HD, 40"
  • Серия 3000, LED телевизор

   Чисто забавление
   32", 39", 40"
  • Серия 3200, Smart LED телевизор

   Свържете се чрез вашия Smart LED телевизор

   Изследвайте цяла една вселена от онлайн съдържание с този Smart LED телевизор Philips, серия 3200 с вграден Wi-Fi. Наслаждавайте се на изключително ясна и жива картина от всеки източник, благодарение на Digital Crystal Clear. Почувствайте се свързани с развлеченията.

  • Серия 3100, тънък Full HD LED телевизор

   Насладете се на LED телевизора

   Наслаждавайте се на отчетливи, ясни картини с Full HD LED телевизорите Philips серия 3188 с Digital Crystal Clear. Тази серия съчетава ярки изображения, чудесен звук и минималистичен дизайн на телевизорите. Занесете един в дома си за незабравимо зрително изживяване.

  • Серия 3100, LED телевизор

   Изпитайте изживяването с LED телевизорите

   Наслаждавайте се на рязка, чиста картина с LED телевизорите Philips, серия 3100 с Digital Crystal Clear. Тази серия съчетава жива картина, чудесен звук и минималистичен дизайн. Занесете един в дома си, за да се наслаждавате на незабравимо изживяване.

  • Серия 3080, Full HD LED телевизор

   Насладете се на LED телевизора

   Наслаждавайте се на Philips LED телевизорите серия 3088 с Digital Crystal Clear за изключително живи изображения, в съчетание с минималистичен дизайн на телевизорите. Занесете един в дома си за незабравимо зрително изживяване във всяка стая.

  • Серия 3070, Full HD LED телевизор

   Насладете се на LED телевизора

   Наслаждавайте се на Philips LED телевизорите серия 3078 с Digital Crystal Clear за изключително живи изображения, в съчетание с минималистичен дизайн на телевизорите. Занесете един в дома си за незабравимо зрително изживяване във всяка стая.

  • Серия 3000, LED телевизор

   Изпитайте изживяването с LED телевизорите

   Наслаждавайте се на LED телевизорите Philips, серия 3000 с Digital Crystal Clear за изключително живи изображения, в съчетание с елегантен минималистичен дизайн и куп други неща. Занесете един в дома си, за да се наслаждавате на незабравимо изживяване във всяка стая.

  • Серия 3100, LED телевизори с малък екран

   Чисто забавление
   20" HD, 22" FHD, 24" HD
  • 2900 серия Full HD LED телевизор с малък екран

   Забавление, подходящо за вашия стил на живот
   19" HD, 22" FHD, 24" HD, 26" HD
  • Серия 3100, LED телевизори с малък екран

   Насладете се на LED телевизора

   Наслаждавайте се на Philips LED телевизорите серия 3108 с Digital Crystal Clear за изключително живи изображения, в съчетание с минималистичен дизайн на телевизорите. Занесете един в дома си за незабравимо зрително изживяване във всяка стая.

  • 2900 серия Full HD LED телевизор с малък екран

   Наслаждавайте се на LED телевизорите Philips, серия 2900 с Digital Crystal Clear за изключително живи изображения, в съчетание с минималистичен дизайн. Занесете един в дома си, за да се наслаждавате на незабравимо изживяване във всяка стая.

Какво се случва, когато философията на дизайна ви вдъхнови да надхвърлите стандартните концепции за телевизор?

Представяме ви

DesignLine

Открийте DesignLine
част 1

Вдъхновени

от съвременния дизайн

Красив и включен, и изключен, нашето монолитно стъкло без рамка преосмисля концепцията на телевизора като повече от технология и го издига до форма на изкуство.

Можеш да го опреш на стена в огромен апартамент, да го сложиш до дизайнерските класики в дома си или да го закачиш редом до модерното изкуство в галерия – винаги е у дома си, където и да е.

Прочетете повече Затваряне

Използвайте плъзгача или стрелките по-долу.

част 2 част 3 част 4

Успехът на серията DesignLine, върху която работихме през изминалите две години, ни накара да осъзнаем, че през 2013 г. трябва да направим една още по-смела стъпка. Като конструкторски екип, ние се стремим да създадем едно още по-цялостно решение, което да се вписва по-хармонично в интериора и пространствата на съвременния дом. И така стигнахме до извода, че верният отговор е да разчупим традиционния архетип на телевизора.

Проектантите, заедно с нашите инженери в Брюж, трябваше да намерят най-подходящото стъклено покритие, което да се съчетава най-добре с дизайна, и същевременно да осигурява фантастично изживяване с високо качество на картината. Плавната градация в долната част на стъклото създава усещането за екран, който плува във въздуха, което беше нашата цел.

Род Уайт, Старши творчески директор

Род Уайт, Старши творчески директор
част-5 част-6 част-7 част-8
Франк Ретенбахер, Старши продуктов дизайнер

Франк Ретенбахер, Старши продуктов дизайнер

С DesignLine искахме да създадем един изключително прост продукт и да се сбогуваме със сложната терминология в бранша. Искахме да променим дефиницията за телевизор с един нов архетип и силно индивидуално присъствие. Един телевизор без стойка и без видима рамка. Един цял стъклен панел, наклонен към стената - ето това е.

Когато е изключен, искахме границите на екрана да са невидими и той да се вписва красиво във всеки домашен интериор. Мекото преливане от черно към прозрачно създава магическия "плуващ във въздуха" ефект, който се засилва от тристранния Ambilight.

Това е един от най-прекрасните моменти в кариерата ми като дизайнер. Изключително приятно е да видиш как скицираната визия оживява; технологията най-после ни позволи да реализираме идеята, която виждахме в представите си от толкова време.

част 9 част 10

Заобиколен съм от армия щастливи новатори. И ние заедно вървим към една още по-вълнуваща цел, наречена DesignLine.

Това е като революция, но всяка ръка стиска 0,13-мм тънкописец.

Робърт Филипс, Творчески директор на марката

Робърт Филипс, Творчески директор на марката
част 11

DesignLine - интелигентно монтиране

Дали искате да го наклоните към стената, да го окачите на нея или да го поставите на стойка, има варианти за монтиране на вашия нов телевизор точно така, както желаете. Вижте нашето онлайн ръководство за бърз старт, с което инсталирането е лесно.

Интелигентно взаимодействие

ipad

Сега можете да гледате и споделяте вашите снимки, видеоклипове и други безжично, благодарение на SimplyShare.

Споделяйте съдържание от стая в стая, от телевизор на телевизор (система за много стаи)* или дори обратно към вашето смарт устройство с Philips Wi-Fi smart screen и приложението MyRemote.

*Ще се предлага от лятото на 2013 г. чрез актуализации на софтуера; само между два телевизора Philips, модели от 2013 г.

Прочетете повече Затваряне Открийте DesignLine Научете повече

Smart TV

Вграденият Wi-Fi на вашия смарт телевизор Philips DesignLine позволява бързо и лесно свързване към домашната ви мрежа, за да имате достъп до цяла една вселена от съдържание или да споделяте безжично в дома си.

DesignLine е в комплект с нашето най-ново, интуитивно и лесно за използване дистанционно управление. Представете си всички обичайни функции, които очаквате, плюс клавиатура за лесно въвеждане на текст на обратната страна и лесна навигация с функция за маркиране.

Прочетете повече Затваряне Открийте DesignLine

Впечатляващо качество на картината

Наслаждавайте се на великолепното качество на картината на този Full HD LED телевизор, на поглъщащото активно 3D изживяване и тристранния Ambilight.

Открийте DesignLine
 • Неповторимо

  качество на звука

  Представяме ви Philips Fidelio
  Система кино говорители SoundSphere

  Елегантният телевизор заслужава неповторимо качество на звука. Звук, който извежда развлеченията на следващото ниво. Ето защо нашите инженери по озвучаването създадоха системата за кино говорители Philips Fidelio SoundSphere, която да допълни нашия телевизор DesignLine.

  Превъзходен кристално чист звук с изтънчен дизайн и покритие. Тъй като ние знаем, че понякога само ръчно изработеният говорител е достатъчно добър.

  Прочетете повече Затваряне
 • Изпитайте емоция като при изпълнение на живо

  • SoundSphere за естествено, по-дълбоко и по-широко звуково преживяване.
  • SoundCurve за превъзходен кристално чист звук
  • FullSoundTM обогатява вашата музика с по-плътни баси и повече чистота
  • Излъчвайте поточно музика чрез Bluetooth Apt-X
  • Оптичен вход AUX за лесно свързване

Philips Ambilight

Get Adobe Flash player

Награди

Ние постоянно се стремим да дадем ново определение за телевизия. И това си личи.
Открийте нашите удостоени с награди светодиодни телевизори

Ambilight

Освободете светлината

Сравняване на продукти

Сравняване на продукти

Вижте всички продукти и ги сравнете, преди да решите

Започнете сега 

Получавайте нашия бюлетин

Въведете своя имейл адрес

Абонирайте се
Политика на конфиденциалност

Трябва ви поддръжка?

Вижте обширната ни онлайн информация за поддръжка или се свържете с нас.

Посетете поддръжката