Обратно към общия преглед на продукта
Philips 3100 series Full HD тънък LED телевизор 107 см (42

Чисто забавление

3100 series Full HD тънък LED телевизор 42PFL3108H/12

Full HD тънък LED телевизор

Наслаждавайте се на рязка, чиста картина с Full HD LED телевизорите Philips, серия 3108 с Digital Crystal Clear. Тази серия съчетава ярки изображения, чудесен звук и минималистичен дизайн на телевизорите. Занесете един в дома си, за да се наслаждавате на незабравимо изживяване.

Акценти

Управлявайте споделянето и записите си на голям екран

  • Pause TV и запис на USB – пауза и записване на програми

Вдъхва живот на забавленията

  • Full HD LED телевизор – превъзходен светодиоден образ с невероятен контраст
  • 100 Hz Perfect Motion Rate (PMR) за чисти и резки движения
  • Digital Crystal Clear за по-добро качество на картината
  • Два HDMI входа за вградени възможности за свързване
  • USB за възпроизвеждане на мултимедия
  • Чуйте всяка дума с Clear Sound

Характеристики

Pause TV и запис на USB – пауза и записване на програми

Искате да прекъснете гледането на телевизия и да продължите по-късно? Функцията "пауза" означава, че никога вече няма да се налага да изчаквате (или да гледате!) реклами. Искате ли да записвате цифрови ТВ предавания на живо и да ги гледате в удобно за вас време? Използвайте електронния справочник за програмите, за да намирате любимите си предавания и лесно да програмирате записването им. Просто свържете USB твърд диск към телевизора и предаването ще се запише, за да го гледате по-късно, в удобно за вас време.

Pause TV и запис на USB
Full HD светодиоден телевизор

Full HD LED телевизор – превъзходен светодиоден образ с невероятен контраст

Качеството на картината има значение. Стандартните HD телевизори ви дават качество, но вие очаквате най-доброто. Представете си детайли със спираща дъха чистота, съчетани с висока яркост, невероятен контраст, резки движения, реалистични цветове и естествена картина – при това с ниско потребление на енергия. И така, край на търсенето. Full HD LED предлага по-добри детайли от стандартните HD телевизори. А повече детайли в картината означава по-интензивно зрително изживяване за вас.

100 Hz Perfect Motion Rate (PMR) за чисти и резки движения

За прецизни, гладки и естествени движения на екрана, Philips създаде PMR – нашия стандарт за измерване на рязкостта на движещите се изображения. Perfect Motion Rate е резултатът от съчетаването на нашата уникална обработка на видео сигнала, броя кадри в секунда и скоростта на обновяване на всеки кадър, идеалните възможности за димиране и технологията на подсветката. По-високата стойност на PMR допринася за по-висок контраст и по-добра чистота на движенията, което означава превъзходна картина за вас.

100 Hz PMR
Digital Crystal Clear

Digital Crystal Clear за по-добро качество на картината

Наслаждавайте се на изключително ясен образ от всеки източник. Този набор от нововъведения за картината оптимизира цифрово качеството на картината до оптимален контраст, цвят и рязкост.

Два HDMI входа за вградени възможности за свързване

Спестете си плетеницата от кабели с един единствен кабел, който пренася едновременно видео и аудио сигнала от вашите устройства до телевизора. HDMI кабелът пренася сигнала без компресиране, което гарантира най-високото качество от източника до екрана.

Два HDMI входа
USB (снимки, музика, видео)

USB за възпроизвеждане на мултимедия

Свържете USB флаш памет, цифрова камера, mp3 плейър или друго мултимедийно устройство към USB порта отстрани на телевизора и се наслаждавайте на снимки, видео и музика – лесно, с екранния браузър на съдържание.

Чуйте всяка дума с Clear Sound

Тази новаторска аудио технология значително повишава разбираемостта на гласовете, независимо дали в реч, или в песен. Тя гарантира, че ще чувате всяка дума, за да можете изцяло да се наслаждавате на това, което гледате.

Телевизор с Clear Sound

Eco passport

Philips се грижи за околната среда и обществото и горещо поддържа екологичния дизайн на продуктите.

* Записването на USB е възможно само за цифрови канали и записите може да са ограничени чрез защита на предаването срещу копиране (CI+). Може да има ограничения за определени страни и канали.

* Телевизорът поддържа приемане на DVB за предавания със свободен ефирен достъп. Възможно е определени DVB оператори да не се поддържат. Актуализиран списък може да бъде намерен в раздела с често задавани въпроси на уеб сайта за поддръжка на Philips. За някои оператори се изисква модул за условен достъп и абонамент. Обърнете се към вашия оператор за повече информация.

* Годишна консумация на енергия в kWh, въз основа на консумацията на телевизора при работа 4 часа на ден, 365 дни. Действителната консумация на енергия зависи от това как се използва телевизорът.

* ЕСП и действителният обхват на програмите (до 8 дни) зависи от страната и оператора.

Получавайте нашия бюлетин

Въведете своя имейл адрес

Абонирайте се
Политика на конфиденциалност

Pегистриране

Притежавате ли този продукт?

Регистрирайте продукта си

42PFL3108H/12