Пречиствател на вода за чешма

  Вода с по-добър вкус по лесен начин

  Компактен и лесен за инсталиране уред за пречистване на вода, който подобрява вкуса на водата за пиене и готвене, като отстранява хлора и други примеси с помощта на филтър с активен въглен със сребърно покритие. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Вода с по-добър вкус по лесен начин

с филтър Pure Taste

 • Филтър Pure Taste за по-чиста вода с по-добър вкус

  Филтърът Pure Taste премахва от чешмяната вода неприятния хлор, лошия вкус и миризмите, както и по-значителните утайки, като ви дава по-чиста и по-добра на вкус вода за пиене, готвене и миене на плодове и зеленчуци. Освен това активният въглен със сребърно покритие предотвратява развитието на бактерии във вътрешността на филтъра, което ви дава допълнителна сигурност.

 • Сигнализацията Pure Protect ви показва кога да смените филтъра

  Сигнализацията Pure Protect представлява стикер с месеците на годината, който можете лесно да залепите на капака на филтъра. Маркирайте месеца за подмяна и може да сте сигурни, че няма да забравите да смените филтъра си навреме, за да имате винаги чиста и вкусна вода.

 • Голям дебит, максимум 2 литра на минута

  Компактният блок за пречистване на вода е с максимален дебит от два литра на минута, което внася минимални изменения спрямо нормалния дебит на нефилтрираната вода. Само с едно завъртане на лоста за избор на вода имате и избор между струя или разпръскване на нефилтрирана вода или филтрирана вода.

 • Адаптери за чешма Quick Fit за лесен монтаж на чешмата

  Този усъвършенстван пречиствател на вода има множество адаптери Quick Fit за различни видове чешми, за да можете лесно и просто да го монтирате към вашата чешма. Наистина разумно и просто.

 • Усъвършенстван механизъм Quick Twist за лесна смяна на филтъра

  Усъвършенстваният механизъм Quick Twist прави смяната на филтъра бърза, лесна и сигурна и внася смисъл и простота във вашия пречиствател на вода.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува