Пречиствател на вода за чешма

  Пречистена вода по лесен начин

  Компактен и усъвършенстван пречиствател на вода, който ви дава безопасна и чиста вода, като отстранява бактериите, разтворимото олово, вредните органични вещества и хлора с микрофилтъра X-Pure. Прецизният му дисплей ви уведомява точно кога трябва да смените филтъра. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Пречистена вода по лесен начин

с цифрова сигнализация Pure Protect

 • Отстранява бактерии, разтворимо олово и вредни органични вещества

  Micro X-Clean е многостепенна филтрираща система. Тя се състои от високотехнологична мембрана с кухи влакна, съдържаща над 300 милиарда микропори за ефикасно отстраняване на 99,99% от всички бактерии, йонообменен механизъм за отстраняване на вредното разтворимо олово, фин гранулиран активен въглен за премахване на вредните вещества, съпътстващи хлорирането, вредните промишлени замърсители, например летливите органични съединения, и селскостопанските замърсители, като пестицида CAT. Филтърът премахва и нежелания хлор, лошия вкус и миризмите, като запазва полезните минерали в питейната вода, които са жизнено важни за организма.

 • LCD дисплеят ви уведомява кога трябва да смените филтъра

  Електронният дебитомер на вашия пречиствател показва на LCD дисплея действителния оставащ работен ресурс на филтъра, в литри. Когато филтърът достигне края на живота си, се включва мигаща светлина, която ви предупреждава точно когато е необходимо да се подмени филтърът.

 • Голям дебит, максимум 2 литра на минута

  Компактният блок за пречистване на вода е с максимален дебит от два литра на минута, което внася минимални изменения спрямо нормалния дебит на нефилтрираната вода. Само с едно завъртане на лоста за избор на вода имате и избор между струя или разпръскване на нефилтрирана вода или филтрирана вода.

 • Адаптери за чешма Quick Fit за лесен монтаж на чешмата

  Този усъвършенстван пречиствател на вода има множество адаптери Quick Fit за различни видове чешми, за да можете лесно и просто да го монтирате към вашата чешма. Наистина разумно и просто.

 • Усъвършенстван механизъм Quick Twist за лесна смяна на филтъра

  Усъвършенстваният механизъм Quick Twist прави смяната на филтъра бърза, лесна и сигурна и внася смисъл и простота във вашия пречиствател на вода.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува