Безжична музикална станция

  Слушайте музиката си във всяка стая

  С Philips WAS7000 във всяка от стаите можете мигновено да пуснете събираната цял живот музика безжично като поток от музикалния център. Плюс това, можете да слушате музика от GoGear или iPod с използване на допълнителната поставка "2 в 1". Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Streamium Безжична музикална станция

Супер звуков панел WAS7000/12 Търсене на подобни продукти

Слушайте музиката си във всяка стая

Пълна свобода и удоволствие от музиката

 • Безжично поточно предаване между музикалния център и станциите

  Безжично поточно предаване между музикалния център и станциите

  С безжичното поточно прехвърляне не е необходимо да изтегляте и съхранявате в аудио устройството си огромни музикални файлове. Вместо това можете да слушате любимите си песни и да ги изпратите до всички музикални станции - съвсем едновременно. Нека музиката ви следва от стая в стая с функцията "Музиката ме следва" - без необходимост от повторно пускане на навигацията и възпроизвеждането. "Излъчване на музика" изпраща желаната музика от центъра едновременно до всички станции. А с "Моята стая, моята музика" всеки член на вашето семейството може да се радва на избраната си от съхраняваната колекция музика във всяка стая, снабдена с безжичен музикален център или станция.

 • USB Direct за възпроизвеждане на MP3/WMA музика

  USB Direct за възпроизвеждане на MP3/WMA музика

  С режима USB Direct просто включвате вашето USB устройство в USB порта на устройството Philips и то започва да възпроизвежда директно цифровата музика от USB устройството.

 • "Музиката ме следва": носете музиката със себе си от стая в стая

  "Музиката ме следва": носете музиката със себе си от стая в стая

  Функцията "Музиката ме следва" позволява да водите любимата си музика от стая в стая в дома си, без да рестартирате навигацията и възпроизвеждането на конкретната песен. С едно натискане на бутон музиката ще ви следва където и да отидете в дома си.

 • Излъчване на музика за едновременно възпроизвеждане на всички станции

  Излъчване на музика за едновременно възпроизвеждане на всички станции

  Бъдете свой диджей на домашното парти и излъчвайте едновременно любимата си танцова музика от безжичния музикален център до всички безжични музикални станции, инсталирани в различни части на вашия дом. Чудесно за партита!

 • Супер звуков панел за ясни и дълбоки баси

  Супер звуков панел за ясни и дълбоки баси

  Супер звуковият панел е иновационна плоска тонколона, която с най-модерна технология осигурява висококачествено и пълнообхватно аудио от плоско и компактно озвучително тяло.

 • Докинг станция за GoGear и iPod (по желание)

  Тази поставка "2 в 1" ви позволява да свържете своя плейър Philips GoGear или iPOD към безжичната музикална система и да се радвате на превъзходния звук. Просто включете безжичния музикален център или станция в режим AUX IN, преди да поставите в базата преносимия си плейър. Използвайте дистанционното управление на центъра за навигация и управление на музиката от вашия поставен в базата плейър, за да се радвате на музикалната колекция в своите преносими устройства.

 • Безжично поточно предаване от компютър през UPnP

  Универсалният Plug & Play е превърнала се в отраслов стандарт технология, която позволява свързване на всякакви устройства с Универсален Plug & Play за приемане или предаване на музика. Вашият безжичен музикален център използва Универсален Plug & Play, за да осигури лесен и стандартен начин за свързване на други устройства с Универсален Plug & Play. Можете лесно да свързвате безжичния си музикален център към други мултимедийни устройства, за да получавате или изпращате съдържание.

 • Цифров усилвател клас D за качествен звук

  Class ‘D’ Digital Amplifier приема аналогов сигнал, преобразува го в цифров и след това усилва сигнала по цифров път. После сигналът постъпва в демодулационен филтър, за да се получи крайният изходен сигнал. Усиленият цифров сигнал има всички преимущества на цифровото аудио, включително и по-добро качество на звука. В допълнение, усилвателят Class ‘D’ има ефективност над 90% в сравнение с традиционните AV усилватели. Тази висока ефективност означава мощен усилвател с малки размери.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува