Будилник

  Аларма с две нива на вибрациите

  Ставайте с радост сутринта с този елегантен будилник Philips. Той има аларма със зумер и аларма с вибрации, за да започнете деня така, както желаете. Закрепете го с щипката към възглавницата или разгънете опората, за да го превърнете в настолен, за нощното шкафче. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Аларма с две нива на вибрациите

 • Индикаторът за изтощена батерията ви дава информация за силата на заряда

  Индикаторът за изтощена батерията ви дава информация за силата на заряда

  Индикаторът за изтощена батерия светва при слаб заряд.

 • Повторение на сигнала за събуждане, за да си подремнете още малко

  Повторение на сигнала за събуждане, за да си подремнете още малко

  За да се пребори с успиването, радиочасовникът Philips има функция за подремване. Ако алармата се включи, но искате да поспите още малко, натиснете веднъж бутона за повторение на алармата и продължете да спите. След девет минути алармата ще се включи отново. Можете да продължите да натискате бутона за повторение на алармата на всеки девет минути, докато я изключите окончателно.

 • Вградена аларма с вибрации за индивидуално, нежно събуждане

  Изберете нежното събуждане с функцията за вибриране на будилника. Просто плъзнете бутона за вид аларма на режим "вибрации" и в указаното време будилникът ще започне да вибрира, за да ви събуди. Импулсите са локализирани, за да събудят само вас, но не и партньора ви. И тъй като не всеки се събужда лесно, има две нива за силата на вибрациите. Но дори при високо ниво, будилникът насочва вибрациите само към вас, не и към партньора ви. Тези, които спят дълбоко, могат да изберат и звук като резервна аларма, за да са сигурни, че ще започнат деня си навреме.

 • Удобна щипка за закрепване към възглавницата

  Заспивайте спокойни. Този будилник Philips има отделна щипка, с която можете да го закрепите удобно към калъфката на възглавницата. Така сте сигурни, ще го намерите лесно и че няма да падне от леглото през нощта или когато започне да вибрира. Ако предпочитате, можете да смените щипката с ваша каишка. Просто нанижете каишката в отвора на будилника.

 • Тънък и плосък дизайн за удобно поставяне под възглавницата

  Предназначен за под възглавницата, този будилник е изключително тънък, без остри ъгли и с абсолютно гладка повърхност. Бутоните са на нивото на повърхността, а опората се сгъва плоско, за да се слее със задния капак. Сложете будилника под възглавницата си и дори няма да усетите, че е там, докато лежите удобно в леглото си.

 • Сгъваема опора, за да го поставите както желаете на нощното шкафче

  С голяма гъвкавост при използване, този будилник има вградена сгъваема опора. Поставен на нощното шкафче, той се накланя леко, за да застане стабилно и да ви осигури най-добрия зрителен ъгъл. Захващането за пръсти на опората ви позволява да я разгънете лесно за използване. Гумените крачета гарантират, че будилникът ще стои стабилно, без плъзгане. Опората се сгъва на мястото си и се слива с повърхността на задния капак, за да можете веднага да пъхнете будилника под възглавницата.

 • Използвайте зумера като резервна аларма

  Освен режим на вибрации, този будилник има и зумер, за да можете да избирате как да се събуждате. Можете да използвате само зумера, само вибрациите или и двете. Тези, които се събуждат по-трудно, ще бъдат спокойни, като изберат и зумер, и вибрации.

 • Леки вибрации, за да отворите очи с удоволствие

  Събуждайте се естествено с Philips. Този будилник излъчва вибрации, които да ви събудят - леки в началото и с постепенно усилване. Лекото вибриране ви събужда естествено, без дразнещия звън на будилник. Благодарение на това се чувствате заредени с енергия и готови да започнете един прекрасен ден.

 • Работи на батерии с цел лесно поставяне и преместване

  Удобна работа с две батерии тип AA за оптимална портативност и поставяне.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува