Почистващ комплект

  Най-доброто решение за почистване и предпазване

  Използвайте тази безопасна и ефикасна, екологична течност за почистване със специалната кърпа от микрофибър, за да почистите праха и замърсяванията от екрана на вашия плосък телевизор. Редовното почистване на лещата на вашия DVD/Blu ray плейър осигурява оптимална работа на вашето оборудване. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Почистващ комплект

LCD/LED/плазмени екрани, DVD/Blu-ray SVC4255G/10 Търсене на подобни продукти

Най-доброто решение за почистване и предпазване

на вашата система за домашно кино

 • Почистваща течност, неоставяща ивици

  Работете на екран без петна с тази почистваща течност без образуване на ивици, която е със специална формула, предотвратяваща каквито и да е остатъци по екрана.

 • Антистатична формула за отблъскване на праха

  Антистатичната формула на тази почистваща течност помага за отблъскване на праха и замърсяванията от вашия екран.

 • Безопасна и ефикасна екологична формула

  Екологичната формула на тази почистваща течност ви позволява лесно и ефикасно да почистите екрана си, без да нанасяте вреди на околната среда.

 • Кърпа от микрофибър без власинки за безопасно и щателно почистване

  Почиствайте безопасно и щателно екрана си с тази кърпа от микрофибър без власинки, създадена за премахване на праха, замърсяванията и отпечатъците от пръсти, без да оставя следи.

 • Кърпа от микрофибър, без власинки, за многократна употреба, може да се пере

  Тази кърпа от микрофибър за многократна употреба може да се пере внимателно със сапун и вода и след това да се изсуши. Можете да я използвате отново и отново.

 • Система за безопасно сухо почистване

  Системата за сухо почистване премахва безопасно прах, частици и други замърсявания от лазерните лещи на DVD/Blu ray плейърите, като така ги поддържа чисти и в оптимално работно състояние.

 • Проверка на пълнометражно видео и аудио

  Проверката на аудиовизуалната система определя дали лазерните лещи за аудио и видео четат данните точно и дали високоговорителите са правилно регулирани.

 • Гласови указания на 8 езика

  Гласовите указания на този лесен за използване почистващ комплект за лещи на DVD/Blu ray устройства ви напътстват в процеса на почистване на един от включените 8 езика.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува