Prestigo

  Универсално дистанционно управление

  Максимална функционалност. Минимум грижи.

  Пълноцветни икони за лесно навигиране и избор. Управлявайте до 8 устройства, като телевизор, DVD(R)-HDD, VCR, сателитна приставка, тунер, кабелен приемник и други.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Максимална функционалност. Минимум грижи.

 • Лесен за четене 3,6 см (1,4") цветен LCD дисплей

  Предвиден е цветен LCD дисплей 3,6 см (1,4") (96 x 67 пиксела) за лесно четене на съдържанието на екрана.

 • Въртящ се курсор за бързо придвижване в менютата

  Курсорът, представляващ въртящо се колело, ви дава възможност да се придвижвате в менюто за настройка и страниците за устройството по посока на часовниковата стрелка и обратно.

 • Едно дистанционно за вашите телевизор, видеокасетофон, сателитен приемник, DVD, тунер, CD, усилвател и приемник

  Управлявайте вашия домашен киносалон по-лесно от всякога само с едно лесно за използване устройство, което ще управлява вашия телевизор, видеокасетофон, DVD, тунер, сателитен приемник, цифров Set-Top Box, CD плейър, усилвател и приемник, независимо от марката или модела. Наслаждавайте се на удобството на управлението с едно докосване, когато гледате вашите предпочитани филми.

 • За настройването не е необходимо ръководство

  За разлика от други универсални дистанционни, където за идентификация на марката и модела е нужно да се въведе трицифрен код, в това дистанционно са въведени постъпкови указания за настройване с вашето оборудване, независимо от производителя му.

 • Удобно обучение за ИЧ код от друго дистанционно

  Функциите на обучение се отнасят за процес, чрез който дистанционното управление улавя и съхранява инфрачервени сигнали от други дистанционни управления за по-нататъшна употреба. Когато кодовете на устройство не са включени в собствената база данни, те могат винаги да се "научат" от оригиналното дистанционно управление, просто чрез посочване към него.

 • Обширна база данни на ИЧ кодове за повечето устройства и марки

  Универсална база данни на ИЧ кодове означава библиотека инфрачервени кодове, вградена в дадено дистанционно управление. Тази функция позволява на дистанционното управление да управлява вашето оборудване, без да е необходимо да се обучава на отделни сигнали. Изберете правилните набори инфрачервени кодове в базата данни за устройствата, които искате да управлявате, за да позволите управляване на практически всяка аудио/видео система на пазара днес - независимо от модела и марката..

 • Лесно добавяне и обозначаване на допълнителна функционалност

  Подобреният начин за добавяне и подобряване на функции улеснява и ускорява добавянето на допълнителна функционалност. Така че, вече няма да ви липсват функции.

 • Функции за управление на много устройства с едно натискане на бутон

  Вместо да управлявате компонентите на вашата система един по един, контролът на база желано действие смесва най-често използваните функции в едно действие, например "Гледане на филм" или "Слушане на CD". Когато потребителят избере "гледане на филм", вместо да настройва поотделно всяко устройство от оборудването си (например DVD плейър, телевизор и мултимедиен приемник), един единствен бутон съдържа всички необходими за пускането на филма команди: включване на телевизора, включване на усилвателя и избиране на нужния вход, включване на DVD плейъра и започване на възпроизвеждането.

 • LCD екран със задно осветление за удобство в тъмното

  Фоновото осветление е функция, която осветява LCD екран или клавиатура, за да се използват на тъмно. Двата най-често срещани типа фоново осветление са светодиодно (LED) и електролуминисцентно (EL). Дистанционните с фоново осветление с LED обикновено са ярки, но с неравномерен жълт или зелен цвят, докато EL панелите са равномерно осветени нюанси на синьо, бяло или зелено.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува