TV all

  Универсално дистанционно управление

  Настройка с меню с LCD дисплей

  Можете да инсталирате по-лесно и по-бързо устройствата си с новото SRU5170! Комбинацията от LCD дисплей, насочваща информация и опростено ръководство за бърз старт ви гарантира, че дистанционното ви ще бъде настроено за нула време! Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Универсално дистанционно управление

7 от 10 AV устройства SRU5170/87 Търсене на подобни продукти

Настройка с меню с LCD дисплей

Работи с над 1000 модела

 • Ергономичната форма позволява удобно управление

  Гладката закръглена форма приляга перфектно на вашата ръка за естествена и балансирана работа. Освен това изглежда чудесно!

 • Лесни за използване функции по групи

  Удобно групираните функции ви дават възможност лесно да разпознавате необходимите ви бутони за управление на определено аудио/видео устройство. Всички функции на устройството са групирани в дистанционното. При това горната част на дистанционното е оформена от различни по цвят детайли (черни, сребристи, алуминиеви, ...), както и с различно обработена повърхност (в черно, в сребристо, матирана, гланцова, ...), за да може бързо да се различи кои бутони са обединени за управление на определено аудио/видео устройство.

 • LCD екран със задно осветление за удобство в тъмното

  Фоновото осветление е функция, която осветява LCD екран или клавиатура, за да се използват на тъмно. Двата най-често срещани типа фоново осветление са светодиодно (LED) и електролуминисцентно (EL). Дистанционните с фоново осветление с LED обикновено са ярки, но с неравномерен жълт или зелен цвят, докато EL панелите са равномерно осветени нюанси на синьо, бяло или зелено.

 • Индикацията за изтощена батерия показва кога да се сменят батериите

  За да разберете навреме кога трябва да се заредят или сменят батериите.

 • Опростено ръководство за бърз старт с указания

  Опростеното ръководство за бърз старт ви подпомага при инсталирането на универсалното дистанционно управление. Вместо да въвеждате 3- или 4-цифрени кодове, в дистанционното е вграден LCD екран, който ви насочва по време на инсталацията. Освен това, ръководството ви предоставя допълнителна информация към показаната на LCD екрана, за бърза инсталация.

 • Удобно обучение за ИЧ код от друго дистанционно

  Функциите на обучение се отнасят за процес, чрез който дистанционното управление улавя и съхранява инфрачервени сигнали от други дистанционни управления за по-нататъшна употреба. Когато кодовете на устройство не са включени в собствената база данни, те могат винаги да се "научат" от оригиналното дистанционно управление, просто чрез посочване към него.

 • Услуги по поддръжката от URC чрез специалния уеб сайт

  Специална услуга по поддръжката на вашето дистанционно управление, като всички кодове за всички марки са на разположение чрез URC сайта на Philips.

 • Управление на до 7 устройства, избрани измежду 10

  Универсалното дистанционно управление "7 в 1" ви позволява да програмирате и работите със 7 аудио- и видеоустройства почти от всички марки. Дистанционното съдържа инфрачервените кодове на всички видове устройства за домашно развлечение от почти всички марки. С това единствено дистанционно можете да заместите своята колекция от дистанционни управления с едно-единствено.

 • Лесно добавяне и обозначаване на допълнителна функционалност

  Подобреният начин за добавяне и подобряване на функции улеснява и ускорява добавянето на допълнителна функционалност. Така че, вече няма да ви липсват функции.

 • Включени са батерии за бързо отваряне и работа

  Не е нужно да купувате допълнителни батерии, за да можете да използвате вашето ново универсално дистанционно управление направо от опаковката!

 • Готово за използване с апаратура на Philips

  Ако имате уреди Philips, можете да използвате вашето универсално дистанционно управление, без да го програмирате, защото всички бутони са предварително настроени за Philips.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува