TV all

  Универсално дистанционно управление

  Излъчва светлина в мрака!

  Дълготрайно и лесно за използване универсално дистанционно, което е чудесно за подмяна на стари, изгубени или повредени дистанционни. Работи с повечето марки телевизори и е готово за използване с телевизорите на Philips. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Универсално дистанционно управление

Излъчва светлина в мрака!

Работи с над 800 модела

 • Услуги по поддръжката от URC чрез специалния уеб сайт

  Специална услуга по поддръжката на вашето дистанционно управление, като всички кодове за всички марки са на разположение чрез URC сайта на Philips.

 • Идеално дистанционно с всички основни настройки на телевизора

  Дистанционното управление за телевизор е изключително лесно за ползване с големи бутони за избор на каналите и за силата на звука. Това просто е най-добрият заместител на счупеното или загубено дистанционно за телевизора ви.

 • Големите бутони подобряват използваемостта и четливостта

  Големите бутони са бутони с по-голям размер с цел по-добро разчитане на маркировката им. Заедно с това натискането на бутоните е по-удобно поради увеличения с 2 мм размер в сравнение с бутоните на обикновените дистанционни.

 • Защитната рамка дава допълнително удобство и здрав захват

  Допълнителната защита със специални гумени ръбове намалява вероятността от счупване на дистанционното управление. Освен това, тя подобрява удобството и дава здрав захват на дистанционното в ръката ви.

 • Излъчването на светлина в мрака се осигурява от специално покритие

  Към гумената част е добавено специално прозрачно покритие, създаващо ефект на сияние в тъмнината. Това е за да се осигури бързо намиране на изделието на тъмно.

 • Готово за използване с апаратура на Philips

  Ако имате уреди Philips, можете да използвате вашето универсално дистанционно управление, без да го програмирате, защото всички бутони са предварително настроени за Philips.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува