RC_DVD

  Универсално дистанционно управление

  Удобно дистанционно

  Просто и умно универсално дистанционно за лесно управление на каналите на телевизора и на DVD или видеокасетофон, независимо от модела. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Универсално дистанционно управление

2 в 1 за телевизор и DVD SRU1020/10 Търсене на подобни продукти

Удобно дистанционно

Работи с над 800 модела

 • Идеалното дистанционно за вашето DVD, толкова лесно!

  С това дистанционно можете мигновено да управлявате всички основни функции на вашия телевизор и DVD плейър/рекордер; вече е много по-лесно и много по-забавно да гледате DVD или да превключвате телевизионните канали.

 • Ергономичната форма позволява удобно управление

  Гладката закръглена форма приляга перфектно на вашата ръка за естествена и балансирана работа. Освен това изглежда чудесно!

 • Функционалността за обучение копира вашите предпочитани функции от оригиналните дистанционни

  За да имате петте предпочитани функции от вашето оригинално дистанционно, можете да копирате сигнала, предаван от оригиналното дистанционно. Ако това са вашите или на децата ви любими канали, можете дори да заключите дистанционното за гледане на други канали.

 • Автоматично търси марката на вашето оборудване

  Да започнете работа с новото си дистанционно управление означава просто да го накарате да търси автоматично най-подходящия код за вашата апаратура.

 • Готово за използване с апаратура на Philips

  Ако имате уреди Philips, можете да използвате вашето универсално дистанционно управление, без да го програмирате, защото всички бутони са предварително настроени за Philips.

 • Услуги по поддръжката от URC чрез специалния уеб сайт

  Специална услуга по поддръжката на вашето дистанционно управление, като всички кодове за всички марки са на разположение чрез URC сайта на Philips.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува