TV all

  Perfect replacement

  Универсално дистанционно управление

  Дистанционно за замяна

  Познатото ви дистанционно за телевизори и DVD устройства Philips Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Дистанционно за замяна

 • Идеално за замяна на счупени дистанционни за телевизори Philips

  В случай, че дистанционното на вашия телевизор Philips е изгубено или счупено, това дистанционно е идеалната замяна. То съдържа всички функции за телевизори на Philips, включително основни функции за VCR и DVD на Philips. С него се свиква много лесно, защото бутоните имат същите обозначения, както оригиналното ви дистанционно.

 • Бутон за регистър осигурява достъп до вторични функции на бутоните

  Бутон за регистър осигурява на всеки бутон две функции, с което на практика удвоява гъвкавостта на вашето универсално дистанционно управление.

 • Услуги по поддръжката от URC чрез специалния уеб сайт

  Специална услуга по поддръжката на вашето дистанционно управление, като всички кодове за всички марки са на разположение чрез URC сайта на Philips.

 • Дистанционно без халоген

  Това дистанционно управление гарантирано не съдържа опасни вещества.

 • Специализирани клавиши за движение в менютата

  Специализираните клавиши за лесно движение в менютата на вашето оборудване означават, че можете да ги задействате с един пръст, без да необходимо да натискате клавиш за регистър или допълнителни функционални клавиши.

 • За въпроси и помощ се обаждайте на нашата URC сервизна линия

  Ако имате проблем или въпрос за вашето универсално дистанционно управление или на вашето дистанционно управление има функционален бутон, който не е покрит от обширната вградена библиотека от кодове, обадете се на сервизната линия за решение. Той е достъпен седем дни в седмицата.

 • Включени са батерии за бързо отваряне и работа

  Не е нужно да купувате допълнителни батерии, за да можете да използвате вашето ново универсално дистанционно управление направо от опаковката!

 • Идеален заместител за повредени дистанционни за DVD(R) - HDD на Philips

  В случай че дистанционното на вашия DVD(R) и HDD Philips е изгубено или счупено, това дистанционно е идеалната замяна. То съдържа всички функции за телевизори на Philips, включително основни функции за DVD на Philips. С него се свиква много лесно, защото бутоните имат същите обозначения, както оригиналното ви дистанционно.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува