Мултимедийно дистанционно управление

  Идеалният разширителен набор за вашия компютър с Vista!

  Идеалното решение да работите с функциите на мултимедийния център от вашия компютър. Просто включете USB приставката в компютъра и можете дистанционно да управлявате телевизора, DVD плейъра и функциите на запис върху твърдия диск на вашия компютър.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Идеалният разширителен набор за вашия компютър с Vista!

 • Дистанционно "4 в 1" за вашия компютър телевизор, STB и AMP.

  Мултимедийното дистанционно управление "4 в 1" представлява едно дистанционно, което може да замени различните дистанционни, приложени към вашия телевизор, STB, AMP и компютър с Media Center. В дистанционното управление са вградени инфрачервените кодове за повечето марки от тези устройства. В ръководството за дистанционното има списък на всички кодове. При инсталиране на дистанционното управление просто потърсете кода за вашето устройство и марка и го въведете в дистанционното.

 • Обширна база данни на ИЧ кодове за повечето устройства и марки

  Универсална база данни на ИЧ кодове означава библиотека инфрачервени кодове, вградена в дадено дистанционно управление. Тази функция позволява на дистанционното управление да управлява вашето оборудване, без да е необходимо да се обучава на отделни сигнали. Изберете правилните набори инфрачервени кодове в базата данни за устройствата, които искате да управлявате, за да позволите управляване на практически всяка аудио/видео система на пазара днес - независимо от модела и марката..

 • Навигация в музикалните файлове с използване на телевизор/монитор

  Лесна медийна навигация означава дистанционно управление, което ви позволява да се придвижвате по съдържанието на вашите медийни файлове на вашия компютър с мултимедиен център, а също и да управлявате други аудио- и видеоустройства. Инфрачервената (ИЧ) приставка, приложена към дистанционното, се свързва към вашия компютър с мултимедиен център. Чрез тази приставка можете да управлявате своя компютър, да преглеждате файловете, да избирате файл и да го изпълнявате на оборудване по избор.

 • Бутон за пряк достъп за управление на компютър с Microsoft Media Center

  Специализиран зелен бутон за Microsoft Media Center е поставен на дистанционното, за да ви даде достъп до специализираното меню за компютър с Microsoft Media Center.

 • Удобно обучение за ИЧ код от друго дистанционно

  Функциите на обучение се отнасят за процес, чрез който дистанционното управление улавя и съхранява инфрачервени сигнали от други дистанционни управления за по-нататъшна употреба. Когато кодовете на устройство не са включени в собствената база данни, те могат винаги да се "научат" от оригиналното дистанционно управление, просто чрез посочване към него.

 • Съвместимо с Microsoft Vista (издания Media Center)

  За да възпроизвеждате любимите си мултимедийни файлове на компютъра си с Microsoft Vista Media, дистанционното съдържа ИЧ кодове, които му дават възможност да управлява компютър с Vista с помощта на приложената ИЧ приставка. С включването на екрана на компютъра и натискането на зеления бутон ще изскочи менюто на Vista. Така ще можете да превъртате съдържанието, като ползвате дистанционното.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува