Адаптер за захранване на преносим компютър

  Готови за зареждане

  Преносимият ви компютър трябва да е непрекъснато зареден. Адаптерът за захранване на преносим компютър на Philips ви дава възможност да правите това винаги и навсякъде. Той не само се побира в чантата за преносим компютър, но и подхожда идеално за чантата за преносим компютър на Philips.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Готови за зареждане

с автоматично напрежение

 • Автоматично регулиране на волтажа за преносими компютри

  Автоматично регулиране на волтажа за преносими компютри

  Преносимият ви компютър трябва да е непрекъснато зареден. Адаптерът за захранване на преносим компютър на Philips ви дава възможност да правите това винаги и навсякъде. Просто го включете в произволен контакт с правилния накрайник и директно в преносимия компютър, без да се притеснявате за регулиране на напрежението, така че да е подходящо за вашия преносим компютър.

 • Побира се идеално в чанта за преносим компютър на Philips

  Побира се идеално в чанта за преносим компютър на Philips

  Адаптерът за захранване на преносим компютър на Philips не само се побира във вашата чанта за преносим компютър, но и се побира идеално в чанта за преносим компютър на Philips. Чантата за преносим компютър на Philips има специален джоб за пренасяне на адаптера за захранване на преносим компютър и много отделения за аксесоари.

 • Увиващ се кабел за регулиране на дължината

  Увиващ се кабел за регулиране на дължината

  Дължината на увиващия се кабел може да се регулира според нуждите ви (до 3 метра). Имате също така възможност за съхранение на кабела във вътрешността на корпуса, което улеснява пренасянето.

 • Побирам се удобно в чанта за преносим компютър

  Дизайнът с кабел и адаптер за захранване "всичко в едно" ви дава възможност за пренасяне на адаптера за захранване на преносим компютър.

Вижте всички спецификации
 • Направете справка в списъка с накрайници върху държача на накрайниците за включване, в Ръководството за бързо инсталиране (таблицата за техническите характеристики на накрайниците за преносим компютър), в брошурата или проверете на адрес www.philips.com (Търсене > SPJ5100), за да изберете правилния накрайник.
 • За да предотвратите повреда на преносимия компютър, изберете правилния накрайник, отговарящ на съответния модел преносим компютър.
 • Производителят на този продукт (SPJ5100) не носи отговорност за щети вследствие на неправилна употреба.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува