Цифров фото дисплей

  Да, определено виждате привличането.

  Направете го смешно. Или сантиментално. Цифровата фоторамка Philips SPF4628 ви позволява да показвате снимките си по собствен, оригинален начин - със съобщения-изненади, колажи и забавни часовници с анимация. Направете своя подарък още по-паметен и специален. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Да, определено виждате привличането.

 • Управление с един бутон - пълен контрол само с едно докосване

  Управление с един бутон - пълен контрол само с едно докосване

  В горната част на цифровата фоторамка Philips има един голям бутон. Управлението с този бутон позволява да превключвате между най-често използваните функции на рамката: включване/изключване, слайдшоу от снимки и дисплей-часовник. Изключително голям и лесно достъпен, той прави управлението просто и бързо. Това ние наричаме "Чувствителност и простота"!

 • Персонализирайте с ваши собствени снимки и съобщения

  Персонализирайте с ваши собствени снимки и съобщения, с 3 лесни стъпки. 1. Изберете снимка. 2. Персонализирайте със съобщение. 3. Готови сте да поднесете подаръка!

 • Почерпете вдъхновение от вградените поздравителни картички

  Не знаете какво да кажете? Добрата новина е, че сме включили множество вдъхновяващи и стоплящи сърцето пожелания, от които да избирате. Изберете готово пожелание и го добавете директно или го променете, за да го направите лично.

 • Подгответе изненади по случай бъдещи събития с вградения таймер

  Задайте персонализирани снимки в таймера. Тези снимки ще се показват на рожден ден, годишнина или друго специално събитие. Чудесен начин да поднесете изненада!

 • Автоматично включване/изключване на дисплея в зададени часове с цел пестене на енергия

  С таймера си PhotoFrame може да се включва и изключва в избрани от вас часове, като се намалява разходът на енергия с цел опазване на околната среда и спестяване на до една трета от разходите на PhotoFrame за електроенергия.

 • Избор от 15 часовника с анимация, за да гледате времето така, както искате

  Гледайте времето така, както искате - имате избор от 15 забавни часовника с анимация.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува