Цифров фото дисплей

  Най-хубавата ни ваканция!

  Стилната и тънка цифрова фоторамка Philips SPF4612 възпроизвежда и снимки, и видео. Сега можете да изживеете отново тези безценни моменти, в пълния им блясък - с реалистични цветове, движение и звук. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Цифров фото дисплей

25, 4 см/10" цифров LCD дисплей SPF4612/12 Търсене на подобни продукти

Най-хубавата ни ваканция!

 • Управление с един бутон - пълен контрол само с едно докосване

  Управление с един бутон - пълен контрол само с едно докосване

  В горната част на цифровата фоторамка Philips има един голям бутон. Управлението с този бутон позволява да превключвате между най-често използваните функции на рамката: включване/изключване, слайдшоу от снимки и дисплей-часовник. Изключително голям и лесно достъпен, той прави управлението просто и бързо. Това ние наричаме "Чувствителност и простота"!

 • Автоматично слайдшоу от карта с памет

  Автоматичното слайдшоу се стартира от картата с памет за всички онези моменти, за които не искате да отделяте време за копиране на снимките във вашата фоторамка.

 • imagen Pro за резки, реалистични цветове и естествени тонове на кожата

  Изключителната технология за подобряване imagen на Philips автоматично анализира снимките, за да се коригират цветовете и да се настрои оптимален контраст. imagen Pro е по-авангардно подобряване на образа, което включва 3 основни елемента от imagen, за постигане на по-добра точност на цветовете, дълбочина на цвета и интелигентен контраст. Освен тях, imagen Pro предлага подобрен цвят на кожата, по-резки образи и гледане на снимки без трепкане, което е много важно при неподвижните образи.

 • Следете времето със забавните часовници

  Превключете в режим часовник, когато не гледате снимки. Вашата фоторамка незабавно се превръща в часовник.

 • Автоматично включване/изключване на дисплея в зададени часове с цел пестене на енергия

  С таймера си PhotoFrame може да се включва и изключва в избрани от вас часове, като се намалява разходът на енергия с цел опазване на околната среда и спестяване на до една трета от разходите на PhotoFrame за електроенергия.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува