Висока разделителна способност дори на тъмно

  Това е просто най-добрата уеб камера в света. Тя използва най-съвременните технологии на Philips, като оптиката й е толкова чувствителна, че може да даде пълноцветно изображение с висока разделителна способност дори на тъмно. Тя е чудесна за излъчвания в Интернет и за наблюдение на дома. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Висока разделителна способност дори на тъмно

С Pixel Plus и Digital Natural Motion

 • Digital Natural Motion за елиминиране на накъсванията

  Digital Natural Motion за елиминиране на накъсванията

  Digital Natural Motion е създадено от Philips, за да премахне ефекта на трепкане, който се появява в движещите се изображения. Digital Natural Motion оценява движението в образа и коригира трепканията както в ефирния, така и в записания филмов материал (напр. на DVD). Получените в резултат на това гладко възпроизвеждане на движенето и превъзходна рязкост издигат преживяването при гледане на ново равнище.

 • Видео с 90 кадъра на секунда за изображение без трепкане

  Светкавичната скорост от 90 кадъра в секунда осигурява невероятно стабилна картина, перфектна за видео конференции лице в лице и дистанционно следене на дома.

 • Свръхчувствителен датчик за работа на тъмно

  Свръхчувствителният висококачествен CCD датчик осигурява естествено изглеждащи образи дори на тъмно

 • Функцията за проследяване на лице автоматично следи лицето ви

  Най-новият софтуер за камера автоматично открива лицето ви и движи обектива, докато вие се движите. Вие оставате в центъра на изображението дори когато се движите по време на видео конференция. Това ви дава свобода да се изразявате и да разговаряте по-естествено.

 • 1,3 мегапиксела за още по-високо качество на изображението

  1,3 мегапиксела е най-високата разделителна способност по силите на уеб камерите. Така вие можете да използвате уеб камерата като фотоапарат за заснемане на висококачествени фотографии, които са достатъчно добри дори за отпечатване в големи формати.

 • Pixel Plus за детайлност, дълбочина и яснота

  Pixel Plus е технология за цифрова обработка на картината, която увеличава броя на редовете и пикселите. Резултатът е картини с невероятна рязкост, детайлност и дълбочина - винаги и от всеки източник.

 • Прецизният стъклен обектив предлага по-рязко и качествено изображение

  Рязкост, отчетливост и яснота. Прецизният стъклен обектив ви гарантира високо качество на изображението във всички приложения - от снимки до видео съобщения. Полираният обектив има специално покритие, което удължава полезния му живот и го предпазва от износване и натрупване на прах.

 • Добавете най-висококачествено видео и звук към разговорите

  Уеб камерата е проектирана за добавяне на видео към вашите Интернет разговори, така че можете не само да чувате, но и да виждате вашите приятели и семейството онлайн. Работи лесно и мигновено и е изцяло пригодна за работа с бъдещи приложения!

 • Излъчване в Интернет с качество на ефирна телевизия

  Тази камера е идеална за излъчване в Интернет благодарение на първокласното качество на заснетото изображение. Споделяйте видео с приятелите и семейството или го излъчвайте в Интернет.

 • Разпознаване на движение за надеждно наблюдение на дома

  Със специалната функция за разпознаване на движение можете да записвате всичко, което се случва у дома ви във ваше отсъствие. Включете разпознаването на движение на камерата, когато излизате от дома си, и тя ще започне да записва само когато долови движение в стаята.

 • 8-кратно цифрово увеличение за изключително доближаване

  Варио с приближаване и увеличаване, за да получите идеален кадър от всяко изображение. Имате пълен контрол върху вариото чрез екранния интерфейс, като същевременно виждате изображението и можете да го регулирате идеално.

 • Управлявайте уеб камерата и нейните приложения с VLounge Advanced

  Създавайте и изпращайте V-поща за секунди. VLounge е усъвършенстван софтуер за прихващане, управление и архивиране на снимки и видеоклипове с няколко щраквания с мишката. Можете да го използвате и с уеб камерата за наблюдение на дома, разпознаване на движение и излъчване в Интернет.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува